FORGOT YOUR DETAILS?

Ništa lepše nego na debelom minusu ujutro ući u prijatno zagrejan automobil. Kako? Uz pomoć dodatnog grejača kabine koji će zagrejati automobil dok ste još u toplom domu.

Tagged under: ,

Prema brojnim glasinama sa interneta, izgleda da Folksvagen sprema „pasat CC“ koncept za martovski Salon u Ženevi.

Tagged under: ,

Najbogatiji u Kini voze Mercedes

ponedeljak, 01 decembar 2014 by

Prema novoj studiji, koju je sproveo Hurun institut iz Šangaja, vlasnici Mercedesovih vozila su najbogatiji, što je pokazao uzorak od 800 vlasnika vozila iz premijum segmenta iz različitih kineskih gradova.

Saznajte sve o sportu uz „Auto Bild“

četvrtak, 27 novembar 2014 by

Nikad kraja iznenađenjima, kada je „Auto Bild“ u pitanju! Posle atraktivnih proizvoda koji su se prodavali u ograničenom tiražu uz popularni automobilski magazin, kao što su modeli automobila ili časovnici, u predolimpijskoj godini koja nam se bliži, svi ljubitelji sporta mogli da obnove svoju biblioteku, ali pre svega znanje disciplina, kako bi Igre u Riju 2016. godine mogli što lakše da prate. Naime, od broja 97 našeg magazina koji se od danas nalazi u prodaji , svi zainteresovani imaće priliku da sakupe kolekciju od četiri knjige „Sve o sportu“, u kojima će moći da se u poznaju i podsete sa svim sportskim disciplinama, njihovom podelom, pravilima, bodovanjima…

Honda najavila novi koncept na gorive ćelije

ponedeljak, 17 novembar 2014 by

Japanska Honda je svakako pionir u razvoju vozila sa pogonom na gorive ćelije vodonika, a ovih dana je potvrđeno da će 2016. na tržište izaći naslednik aktuelnog „FXC klariti“ modela.

TOP