FORGOT YOUR DETAILS?

Brena se vraća kući

subota, 09 avgust 2014 by

Lekari su juče zvezdi skinuli gips s leve ruke, rekli da kosti pravilno srastaju i odobrili joj povratak u Beograd.

Harvi Levin, vlasnik najpoznatijeg tračerskog sajta TMZ, od svakog može da napravi zvezdu, ali zna i da se žestoko osveti onima koji su mu se zamerili.

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, stigao je u Guču u pratnji Radeta Savića, zvanično najjačeg čoveka na svetu.

Glavni autor serije „Pravi detektiv“ Nik Picolato morao je da reaguje zbog optužbi Džona Pedžeta, koji navodi da je Picolato delove dijaloga ukrao iz knjiga horor pisca Tomasa Ligotija, kako prenosi „Mondo“.

Tonijeva ljubav mi daje snagu

petak, 08 avgust 2014 by

Zbog porodice i publike ustaću iz kreveta, poručuje Dragana Mirković, koja je pre dva meseca povredila kičmu.

Parovi koje paparaci prate u stopu

četvrtak, 07 avgust 2014 by

Svetski poznati parovi često su na meti paparaca koji žele da zabeleže svaki njihov zajednički trenutak. Ipak, neki od njih su najuhođeniji.

Jedan od inovatora klupskog džeza u Italiji večeras će se predstaviti publici u Beogradu.

Dr Alban: Devedesete su hit u Evropi

ponedeljak, 21 jul 2014 by

Švedski muzičar i producent posetiće Srbiju da bi najavio dens spektakl „Najbolje od devedesetih“.

Od uloge u „Titaniku“ i nežnog lica za kojim su sve devojke uzdisale, Leonardo što je stariji sve više liči na fantastičnog Džeka Nikolsona

Ponosni roditelji su juče odveli Vanju kući, a čim su izašli iz porodilišta zamolili su svirača harmonike da bude tih, jer su sina jedva uspavali.

Humanitarni koncert Seke Aleksić koji je trebalo da održi 3. jula u Nišu otkazan je jer je opština poništila rešenje o održavnju koncerta, koje je izdala pre nekoliko nedelja.

Poznata lica na popt našla su svoja mesta i na čuvenim slikama iz perioda renesanse, verujte kad kažemo da su fotke urnebesne

TOP