FORGOT YOUR DETAILS?

Seksepilna voditeljka Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo.

Tagged under:

PKS podržava domaće, inovativne kompanije koje tržištu nude kvalitetne, bezbedne, ekonomski isplative i ekološki čiste proizvode, izjavio je Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS prilikom posete kompaniji Akvastatin.

Tagged under: ,

Starleta Stanija Dobrojević u rijaliti šou programu „Zadruga 2“ skrenula je pažnju na sebe i to zajedno sa Vladimirom Tomovićem sa kojim je celu noć provela ispod jorgana i to pored bazena. Međutim, zadrugare je mnogo više zanimala njena tužna priča koju im je sinoć ispričala.

Srednji kurs danas 118,2967

četvrtak, 20 septembar 2018 by

Zvanični srednji kurs dinara iznosi danas 118,2967 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na prethodni dan, objavila je Narodna banka Srbije.

Tagged under:

Šef izraelskih vazdušnih snaga general-potpukovnik Amikam Norkin doputovaće sutra u Moskvu kako bi predstavio nalaze istrage izraelske vojske nakon napada na Siriju u kome je oboren ruski avion, saopštila je izraelska vojska.

Tagged under:

Meteorolozi najavljuju temperaturu iznad proseka u skoro celoj Evropi do kraja godine.

Kilometarske kolone stvorile su se nešto posle 15 časova na autoputu od aerodroma „Nikola Tesla“ do Bežanijske kose i to zbog protesta kamiondžija, rekli su za „Blic“ beogradski taksisti.

Tagged under: , ,

Sirijski opozicioni aktivisti kažu da su se hiljade ljudi, koji su nedavno raseljeni zbog nasilja na severozapadu Sirije, vratil kući nakon što su Rusija i Truska postigle dogovor koji je sprečio vladinu ofanzivu na poslednje veliko uporište pobunjenika.

Tagged under:

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, izjavila je danas da će učestvovati u zasedanju Generalne skupštine UN krajem ovog meseca u Njujorku.

Neuropatski bol je jedan od najtežih oblika hroničnog bola, koji je teško lečiti zato što većina analgetika ne deluje na odgovarajuće receptore.

Tagged under:

Aleksandra Vasiljević, fitnes instruktorka i bivša učesnica „Parova“, tvrdi da joj se nabacivao folk pevač Šako Polumenta.

Tagged under:

Šest članova posade i 143 putnika evakuisani su iz „Er Srbijinog“ čarter leta JU7210 od Beograda do Hurgade, u Egiptu, koji je večeras preusmeren u Pafos, na Kipru, objavio je „Cyprus Mail Online“.

Tagged under:
TOP