FORGOT YOUR DETAILS?

Na obalu istočne Indonezije izronio je mrtav kit, koji je u stomaku imao gomilu smeća, uključujući 115 plastičnih čaša i dve papuče „japanke“.

Tagged under: ,

Već sledeće godine će preko satelitskih snimaka moći da se utvrdi ko pali vatru na poljoprivrednom zemljištu.

Tagged under:

Svaki treći student planira da posle završenog školovanja ide u inostranstvo, a najpoželjnija država im je Nemačka. Roditelji ih podržavaju u toj nameri u 90 odsto slučajeva.

Tagged under: , , ,

U Srbiji će danas biti oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom, koja će se ujutru i pre podne na istoku ponegde lediti pri tlu. Obilnije padavine se očekuju na jugozapadu.

Tagged under: , ,

Antonija B. (41) iz Zagreba je dvojici Avganistanaca za seksualne odnose sa 14-godišnjim prijateljicama svoga sina naplaćivala iznose od 10 do 30 evra. Jedan od njih više nije u Hrvatskoj, a drugi je osuđen na 14 meseci zatvora. Antonija je osuđena na 22 meseca zatvora.

Tagged under: ,

Korisnici društvene mreže Tviter nalaze poteškoće da ne primete skrivene brojeve na kartama za igru, a otkriće skrivenog broja na kartama je poslednja internet senzacija.

Tagged under:

Šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini najavila je da će ministri spoljnih poslova EU razmatrati situaciju na Zapadnom Balknu na narednom sastanku Saveta EU u decembru.

Rat između pevača Vlade Georgieva i Dare Bubamare ne prestaje.

Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je smenjivanje Mire Rikardel, zamenice savetnika za nacionalnu bezbednost, za koju je prva dama Melanija Tramp rekla da ne zaslužuje čast da radi u Beloj kući.

Verovatno vam je poznat osećaj kako vam vikend brzo proleti, dok se radna sedmica otegne kao godina. Međutim, holandski građevinci u stanju su da učine da vikend potraje sasvim dovoljno da se ispod autoputa sagradi tunel od 70 metara.

Tagged under: ,

Smrt Džamala Kašogija nastavlja da visi nad glavama američkog predsednika Donalda Trampa i njegovih saudijskih saveznika.

Tagged under: , , ,

Danas ujutru i pre podne u većem delu Srbije biće pretežno oblačno, na severu i istoku mestimično s kišom i snegom, a u ostalim krajevima prestanak padavina. U toku dana kratkotrajno razvedravanje sa juga.

Tagged under: , ,
TOP