FORGOT YOUR DETAILS?

Da bi mogli da računate na penziju od 132.065 dinara, što je trenutno najveći iznos koji prima svega 17 penzionera u Srbiji vaša zarada morala bi da bude skoro četiri puta veća od prosečne. Odnosno da svaki mesec primate 177.246 dinara neto zarade, i tako 45 godina.

Tagged under:

Zakon o privremenom smanjenju penzija biće ukinut, saznaje „Blic“. To bi trebalo da bude osnova plana za povećanje penzija koji će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić predstaviti danas. Tim planom, kako je sam Vučić najavio, svi će imati razloga da budu zadovoljni pa i oni sa visokim penzijama.

Kurs dinara danas 118,23

petak, 25 maj 2018 by

Dinar danas vredi prema evru približno isto kao juče i zvanični srednji kurs iznosi 118,2327 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Tagged under:

Dok je na nivou EU nastavljen rast izvoza i uvoza izvan zemalja članica, doduše, nižom dinamikom nego prošle godine, podaci o robnoj razmeni otkrivaju da Hrvatska više nije među članicama kod kojih se beleži najveći rast izvoza.

Tagged under: ,

Nevelika investiciona aktivnost je obeležila poslednji trgovački dan u nedelji na domaćem tržištu akcija, a oba berzanska, iako su danas neznatno oslabila, zaključuju ovu sedmicu sa dobitkom.

Tagged under: ,

Dinar miruje, kurs 118,21

utorak, 15 maj 2018 by

Dinar danas miruje prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 118,2105 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Tagged under:

Dinar sutra miruje, kurs 118,21

ponedeljak, 14 maj 2018 by

Dinar će sutra mirovati prema evru i zvanični srednji kurs će iznositi 118,2105 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Tagged under:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da sa ministarkom saobraćaja Zoranom Mihajlović radi na pronalaženju rešenja u vezi sa servisom CAR:GO u Srbiji.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije saopštio je danas da operater Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu, za postojeći obim saobraćaja, poseduje „odgovarajući broj ovlašćenog osoblja“.

Dinar bez promene, kurs 118,19

četvrtak, 03 maj 2018 by

Dinar se zadržao danas na približno istom nivou prema evru kao u ponedeljak, i zvanični srednji kurs iznosi 118,1901 dinar za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Tagged under:

Najmanje tri srpska prehrambena proizvoda mogla bi da budu zaštićena posebnom oznakom kvaliteta i porekla na rafovima Evropske unije. Najveće šanse da uđu u elitni klub imaju – ariljska malina, futoški kupus i sremski kulen. To će biti prvi put da srpski proizvodi budu zaštićeni i kao takvi da se prodaju u Evropi.

Tagged under:

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan istakao je danas da u poljoprivredi treba smanjiti primenu hemijskih sredstava kako se ne bi zagađivalo zemljište.

Tagged under:
TOP