FORGOT YOUR DETAILS?

На нама као народу је да се тргнемо из поспаности, саберемо се, окупимо и спречимо га да са својим одласком за собом не повуче и целокупну будућност Србије. Крајње је време да победимо своје страхове, уздигнемо се и боримо. Више немамо права на попуштање, понижавање и предају.

Има и превише доказа да је ситуација са којом се сада суочавамо итекако опасна. Нестанак биљних и животињских врста, отрови у храни, води, мајчином млеку, ваздуху и земљишту, и сви ти покушаји да се енергенти добију „фракингом“, методом извлачења гаса и нафте мрвљењем стена који уништава подземне воде и узрокује земљотресе, као и многи други примери, знаци су да смо нашој планети постали превелик терет, превише смо је притисли.

Немачка и Русија морају наставити да трагају за решењем сукоба у Украјини, а споразуми из Минска остају основа за решење, истакла је данас немачка канцеларка Ангела Меркел.

„Сналажење у простору, употреба компаса. Расклапање шатора, паљење ватре, прва помоћ, поплаве, средства везе.. То нема везе са убијањем. Ова знања спасавају животе“, закључио је Медојевић.

„Ако направимо само корак унатраг, они ће тражити да направимо два. Ако направимо два, захтеваће три. И након што би предузели све кораке које желе, они ће нас испљувати, гњавити и сломити. Уступци су бескорисни. Мислим да су сви владари Русије то схватили, неки чак и из практичних разматрања“, сажео је Александар Дугин.

Вишегодишњу борбу да врати имовину у Приштини, породица Симоновић скупо платила. Када је пријавио узурпаторе, Марко ухапшен и робијао шест година. Миљаим Зека, новинар и посланик, узурпирао дом српске породице

ПЕСНИК Адам Пуслојић одбио је да учествује на Међународном фестивалу поезије „Михај Еминеску“, који се од 16. до 21. септембра одржава у румунском граду Крајова, и упутио је протест организаторима јер су међу двадесетак земаља учесница уврстили и тзв.“Косово“.

Праћење долазака и одлазака са посла, као и навика особа које се прате, често значи и припрему терена за угрожавање њихове безбедности

ХВАЛА у име србског народа часном професору Едварду Херману за све добро што је својим ликом и делом учино за србство и истину о нашем страдању.

Жртвовање западних србских земаља није било довољно. У име мира и стабилности Србија није мрднула прстом ни кад су Србе из ЦГ одвојили од Матице. У име мира и стабилности данашња Србија издаје међународно признате границе и говори нам да ћемо НАШЕ да мењамо за НАШЕ!
Али како од оних који нису бранили Книн и Никшић очекивати да бране Дечане?!

„Основна пажња мора бити додељена Србији. Зато је питање према РФ: кога је важније подржавати – човека или принципе? И ако је важније подржавати принципе, онда је нужно ставити жесток акценат само на међународно право и само на народ. Зато што је вредност народ, а не власт“ – сматра Ања Филимонова.

Ратни ветерани из Ваљева који су од прошлог понедељка штрајковали глађу, а затим радикализовали протест пробадајући себи шаке великим ексерима, окончали су га данас око 14 сати компромисним договором са представницима ресорног министарства и челницима општине.

TOP