FORGOT YOUR DETAILS?

„Сврха ове наше конференције је у томе да јавност упозна са чињеницама које сведоче да је ова врховна национална установа у дубокој и неповратној кризи и да упозори: уколико се нешто не предузме остаћемо и без ове институције или ћемо под њеним именом имати карикатуру недостојну националног достојанства и самопоштовања.”

Због неодговорних појединаца, који пале стрњишта, у атару Стајићева, Перлеза и Белог Блата гори више од 800 хектара земљишта, шума, њива, али и заштићеног природног добра „Царска бара“.

Tagged under:

Чешки председник Милош Земан изјавио је да је бомбардовање СР Југославије било грешка, те да сада не треба тражити алиби да би се та грешка оправдала.

Ко год верује у ЕУ, да се она променила од момента кад нас је напала заједно са САД, ко год верује тој ЕУ, њему није добро. Такав човек је, најблаже речено, болестан. Само болесни људи могу да не виде ту чињеницу која стоји испред њих. Болесници не виде крокодила испод кревета, а после их поједе тај крокодил. Кад ти повериш некоме свој живот, а тај неко ништа добро није урадио за тебе, онда је то ван памети

„Док сам ја, заједно са осталим члановима „Отаџбине“, био у власти и био одговоран за политику на том делу севера КиМ, Хашим Тачи је могао Зубин Поток и језеро Газиводе да гледа само на ТВ екранима. А о упаду на север са терористима и са РОСУ јединицама, могао је само да сања“.

Можда никада нећемо сазнати да ли је то ненамеравани резултат ароганције и охолости или мудра стратегија. Али ако све буде како личи да ће бити, Доналд Трамп ће у историју ући као Трамп Велики, човек који је спасао свет тиме што је разорио хегемонију САД.

Пономарјeва је оценила да је „експанзија“ евроатлантских структура на Балкану „усмерена најпре против Русије“, додајући да ће највећи губитници бити Срби, који су се најдуже противили доласку Запада

Tagged under:

Стив Бенон, икона америчких, а сада и европских десничара, постао је ноћна мора ЕУ и Брисела пред изборе за Европски парламент наредне године, након што је преузео оперативне послове за довођење на власт што више антиевропских влада.

Предлажем вам да се извините министру Вукосављевићу. Можда ће и прихватити ваше извињење, али ако то и не учини, ви бисте бар мало опрали ваш образ.

Само ви ваздуплоховите бесциљем, оставите се нашег неба- не можете ви њиме, за вас је васкрсла Србија тек гужва на друму…
Вашим се небом обрушавају потпорни зидови- наше је небо потпора вечној и благословеној Србији!

21.септембра је тачно 27 година од ликвидације 13 Срба, припадника резервног састава ЈНА, на Коранском мосту – једног од првих ратних злочина у сукобима деведесетих година прошлог вијека над припадницим ЈНА, а да наредбодавци и сви егзекутори још нису одговарали.

Јуче је у подне у Пироту почело тајно суђење Десимиру Стојанову, председнику месне заједнице Ракита из села Ракита на Старој Планини.

TOP