FORGOT YOUR DETAILS?

tuzila komunalce zbog radova u dvoristu foto lj.m.

Nakon što su bez njene i saglasnosti nadležnih, komunalni radnici srušili ogradu i ušli u njeno dvorište kako bi na kanalizacionu mrežu povezali, kako kaže, lokalnog moćnika, Čedoslava Ristić tužila je komunalno preduzeće iz Kuršumlije. Na poslednjem ročištu održanom u ponedeljak, iz JKP „Toplice“ rekli su da su to ipak uradili bez projekta, ali „zbog javnog interesa“.

Tagged under: ,

ВОЈИСЛАВ Шешељ нема могућност никакве жалбе на пресуду коју му је изрекло Апелационо веће Механизма за кривичне судове у Хагу, јер је она правоснажна и тиме је предмет окончан. Постоји једино могућност да у складу са правилом 146 Правилника о поступку и доказима поднесе захтев за преиспитивање те правоснажне пресуде, и то само у случају […]

Tagged under: ,
hapšenje

Zbog toga što je svoju nevenčanu suprugu presreo na ulici i više puta udarao metalnom šipkom, leskovačka policija uhapsila je 24-godišnjeg mladića.

Tagged under: ,

Predlog za saslušanje devojčice dali su advokati optuženog Zorana Marjanovića, koji se nadaju da će njen iskaz srušiti optužnicu i biti ključni dokaz za oslobađanje njihovog branjenika

Tagged under: ,

Ova informacija potvrđena je i u MUP, a u saopštenju Ministarstva se ističe da je A. Đ. uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal.

Tagged under:

Zamenika tužioca za organizovani kriminal Sašu Ivanića, koji vodi neke od najosetljivijih postupaka, danas je napao za sada neidentifikovani nasilnik nagon saobraćajnog incidenta pored Specijalnog suda u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim radom rasvetlili su 26 razbojništava i uhapsili N.G. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopštio je danas MUP.

Viši sud u Beogradu izreći će sutra novu prvostepenu presudu Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona, koji je stradao u tuči navijača na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine.

Leskovac centar

U niški Urgentni centar oko podneva je primljena 12-mesečna devojčica sa ozbiljnim povredama od pada sa visine. Kako je kazao doktor Radmilo Janković, dete trenutno nije životno ugroženo, ali lekari prate njeno stanje.

Tagged under: ,
policija

U razbojništvima koje je jutros oko 5 ujutru doživeo taksista u Nišu, učestvovala su dva maloletnika i 20-godišnjak. Oni su oteli vozaču auto, vozili ga neko vreme ka Aleksincu, a onda ga pokrali, tukli i izbacili iz taksija.

Tagged under:

Čume je hteo da napravi predah između dve robije, ali mu to neće poći za rukom, pošto Ustavni sud nije još rešio žalbu koju je uložio na presudu

Tagged under:
Tagged under:
TOP