FORGOT YOUR DETAILS?

Sumnja se da su policajac i njegov saučesnik mladića oteli da bi pokušali da ga nateraju da namami jednog od starijih žestokih momaka u lokal

Tagged under: ,

Meni je pola lobanje plastično, ne mogu svega da se setim. Mogu da iznesem ono što znam, a znam da ga ja nisam ubio i to negiram, rekao je na saslušanju Tubić

Tagged under:
Tagged under:
Tagged under:
policija

U blizini leskovačkog sela Gradašnica, kako je za Južne vesti potvrdio načelnik Sektora za vanredne situacije u Leskovcu Ivica Ranđelović, automobil je sleteo u provaliju. Čovek je lakše povređen, a kola vatrogasne ekipe pokušavaju da izvuku.

Nešto pre ponoći u Severnoj Mitrovici odjeknula je eksplozija. U ulici Šumadijska, iza kafea „Vožd“ bačena je eksplozivna naprava. Povređenih nema, potvrdio je za KoSSev, zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Nebojša je bio povučen, ali nikada konfliktan, niti je ikada imao oružje. Bio je posvećen studijama i nije bio za neko veliko druženje. Dešavalo se da imamo razmirice, ali nije pokazivao sklonost ka nasilju. Koliko znam, nikada se nije ni potukao – kaže Zlatko J., bivši cimer Nebojše Stojilkovića, koji je u ponedeljak izrešetao kolege u firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, a potom i digao ruku na sebe, pišu „Novosti“.

Tagged under:

Aleksandra Radovanović (38) iz Obrenovca, koja je za vikend uhapšena zbog pokušaja ubistva nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića (43) je bivša snajka poginulog pevača Darka Radovanovića, saznaje „Blic“.

Četiri srpske kuće obijene su i opljačkane u gornjem delu Orahovca u prothodnih nekoliko noći.

Tagged under:
Tagged under:
Tagged under:
TOP