FORGOT YOUR DETAILS?

Iznajmljivanje klubova, klubovi za rodjendane

by / subota, 24 januar 2015 / Kategorija Vesti BLOG, Specijal, Zabava

Beograd je pun slobodnog prostora, ili barem se tako cini. Ukoliko planirate da organizujete neku proslavu, iznajmljivanje kluba za zurke, rodjendane ili neke proslave slozicete se da je jako bitno da izaberete onaj pravi. Caka lezi u tome kako izabrati onaj pravi klub za zurke. U ovom videu se nalazi jedan od gomile klubova koji se promovisu po internetu i drustvenim mrezama, i koji me je inace angazovao da napisem ovaj clanak.

Otisao sam do kluba Exit, obisao i video ga. Na prvi pogled izgleda pristojno, osvetljenje je kvalitetno, muzika u klubu je primerena njegovim potencijalnim posetiocima, osvetljenje je vrhunsko. Izgleda kao savremena diskoteka koja se iznajmljuje za sve vrste proslava rodjendana za tinejdzere ali i proslave punoletstva. Nalazi se u sklopu tržnog centra na Autokomandi, odmah pored Duff-a. Sada ce vam doduse malo teze biti da pridjete pošto su u toku radovi na Autokomandi, ali ovaj klub za iznajmljivanje ce vas sigurno oduseviti.

E sad, sta je uracunato u cenu iznajmljivanja kluba?
U cenu je uračunato osoblje: Šanker, DJ, nekoliko ljudi iz obezbeđenja.

Koliko gostiju klub Exit može da primi?
Veći klub povrsine 90 kvadratnih metara može da primi oko 70-100 ljudi, a maximalni kapacitet kluba Exit je 120 gostiju.

Kakvu sve muziku ima DJ?
Svu muziku u klubu DJ pusta sa kompjutera i tu uvek ima muzike za svaciji ukus.
Imaju bazu od preko 20 000 pesama, ne postoji sansa da vi pozelite neku pesmu a da je oni nemaju. Zurke i rodjendani su njihova specijalnost tako da o muzici nema potrebe da brinete. Ipak, za svaki slucaj DJ se unapred dogovara o muzici sa slavljenikom. Ukoliko hocete, mozete doneti i sopstvene pesme na CD-u  u ili Flash memoriji. Mozete sami napraviti listu od pocetka do kraja zurke kod kuce mada to bas nije preporucljivo, prosto nije dobro da se muzika unapred odredi. DJ je ipak tu da oseti i napravi atmosferu.
Muzicke zelje se ispunjavaju ukoliko se uklapaju u koncept, a ukoliko se ne uklapaju ispunjavaju se samo ako dolaze direktno od slavljenika :)

Da li se naplacuju slike koje napravi fotograf?
Slike se ne naplacuju. Slikanje je uračunato u cenu prostora. Fotografisanje ce biti po zelji ili spontano  i na kraju zurke ce biti postavljene na FaceBook Stranici Kluba EXIT . Tako će taj jedinstven dogadjaj biti ovekovecen i ostace kao lepa uspomena.

Kad klub Exit može da se vidi?
Pokazivanje kluba je potrebno i obavezno zakazati telefonom minimum 3h ranije – zato sto klub nije uvek otvoren. Pokazivanje je iskljucivo za goste koji su blagovremeno zakazali gledanje kluba na broj 064/929-00-22

 Za kraj, ukoliko vam je za zurku potrebno iznajmljivanje kluba, bez obzira da li je u pitanju decji rodjendan, 18-ti rodjendan odnosno punoletstvo, ili bilo kakav drugi skup, Klub Exit je pravo mesto za vas.

Share Button
TOP