FORGOT YOUR DETAILS?

LUDI SRBI LIVE U KPTM-u + TECHNO AFTER SA MILES NITCH-om I TKNO-om

by / četvrtak, 26 april 2018 / Kategorija Vesti Zabava

Ludi Srbi, duo koji jos nazivaju tehno rep senzacija, nastao je 2015. tako što su Petko i Marefristajlovali na rejv žurkama u Novom Sadu. Jedne večeri odlučili su da snime pesmu i nazvali su je"Idemo Niš" po poznatom uzviku sa TDI radija.

Nakon toga snimljena je čuvena Dskoteka na matricu beogradskog Tropical Bleyage-a i od tadakreće haos. Pesma se munjevito probila i osvojila širok auditorijum, a na društvenim mrežamaobarala rekorde sa pregledima! Postalo je jasno da su LS začetnici potpuno novog pravca kod nas,a i u celom svetu, repovanje na psy trance i techno matrice. LS ne promovišuloše stilove života većbez dlake na jeziku i lažnog ulepšavanja predstavljaju ne samo rejverski život Novog Sada, već icele Srbije.

Nastupili su pozivi za gostovanja sa svih strana, do sada su gostovali u 20-ak gradova u Srbiji.Svojom muzikom osvojili su simpatije i drugih zemalja Balkana, najviše Hrvatske, BIH, CG iMakedonije. LS su neposredni, surovo iskreni, zabavni, verovatno unikatna pojava na ovimprostorima.

I da, biće to jedna od najjačih žurki ove godine, tako da, vidimo se u KPTM-u!!!

Nakon žurke svi posetioci su dobrodošli na specijalnom techno afteru na kom će za mix pult statinemački artist Miles Nitch, dok će domaću podršku pružiti TKNO, jedan od najkvalitetnijih domaćih DJ-eva i producenata.

Putujući Evropom ranih 90-tih, Nemački di-džej i producent Miles Nitch posećivao je velike festivale ižurke. Osim putovanja, na njegov muzički ukus značajno je uticao Sven Väth-ov klub Omen i jedinstvenomesto Dorian Gray, koje se nalazi u podrumu frankfurtskog aerodroma.

Displaying KRI_8653.jpg

Inspirisan Chris Liebing-ovim neverovatnim vinil setovima, 2002. godine kupio je svoje prve gramofone ipočeo da uči da miksa, što je označilo početak njegove di-džej karijere. Danas može da se pohvalibrojnim gigovima u klubovima kao što su U60311 i Tanzhaus West u Frankfurtu, Magdalena u Berlinu,Butan u Wuppertalu, Fusion u Münster-u i festivalima kao što su Amsterdam Dance Event, Ruhr in Love iNature One.

Dodatne informacije oko žurke možete dobiti na zvaničnom Facebook eventu

Izvor Vesti:: LUDI SRBI LIVE U KPTM-u + TECHNO AFTER SA MILES NITCH-om I TKNO-om

Share Button
Tagged under: , , ,
TOP