FORGOT YOUR DETAILS?

MININA MAMA TRUDNA SA ALEKSANDRINIM OCEM KARAĐORĐEM? Ivana Vrbaški se oglasila i otkrila OVO o drugom stanju! (FOTO)

by / ponedeljak, 29 oktobar 2018 / Kategorija Vesti Zabava

Mediji bruje o navodnoj trudnoći majke Mine Vrbaški, Ivane koja je nedavno započela emotivnu vezu sa ocem Aleksandre Subotić, Karađorđem.

Naime, oni su viđeni kako ulaze u Dom zdravlja u Kaluđerici, gde su proveravali da li će zaista postati roditelji. Oni su bili prilično uzbuđeni i nervozni, zbog čega su dvadesetak minuta stajali ispred ambulante i grlili se kako bi ubili tremu.

Autor: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Kako bismo proverili da li je Minina mama zaista u blagoslovenom stanju i da li će njena osamnaestogodišnja ćerka dobiti brata ili sestru, kontaktirali smo je. Međutim, Ivana kaže da je još rano da se govori o prinovi, te da je rano i za čestitke.

Autor: TvPink Printscreen

– Videla sam da se piše da sam u drugom stanju. Recimo da ja, za sada, ne želim ništa da otkrivam o drugom stanju. Nemojte mi čestitati, kada bude nešto konkretnije reći ću vam, ali za sada ne bih. Vreme će pokazati – kaže Ivana za Pink.rs i dodaje da je sigurna da bi se njena ćerka radovala da dobije brata ili sestru, dok s druge strane smatra da se to možda ne bi dopalo Aleksandri.

Autor: TvPink Printscreen

– Sigurna sam da bi se Mina veoma iznenadila, ali bila bi srećna. Ona bi to super prihvatila. Za Aleksandru ne znam, ja nju ne poznajem. U svakom slučaju, moguće je da se to njoj ne bi dopalo, ali mene to ne zanima. Ja se ne zabavljam sa njom, već sa njenim ocem. Ona je punoletna devojka i smatram da deca ne bi trebalo da se mešaju roditeljima u život – rekla je Minina mama.

Autor: RTV Pink

Inače, Mina i Aleksandra zbližile su se u Beloj kući, a ni ne slute da su njihovi roditelji otpočeli ljubavnu romansu. Kako će one reagovati kada budu saznale za vezu svojih roditelja i moguću prinovu u njihovim porodicama, ostaje da vidimo.

Izvor Vesti:: MININA MAMA TRUDNA SA ALEKSANDRINIM OCEM KARAĐORĐEM? Ivana Vrbaški se oglasila i otkrila OVO o drugom stanju! (FOTO)

Share Button
TOP