FORGOT YOUR DETAILS?

Ovih pet navika odlikuje uspešne žene!

by / subota, 06 decembar 2014 / Kategorija Vesti Zabava

Maniri

Uspešne žene znaju koliku moć imaju dobri maniri. Čak i kada su na samom vrhu, one se prema drugima odnose s poštovanjem, ljubaznošću i saosećajnošću.

<!—->

Emocije

Uspešne žene znaju da kontrolišu svoje emocije pa tačno znaju kada nešto treba da kažu, kada prećute, kada ostanu pribrane, odnosno kada ne reaguju. To ne znači da su one bezosećajne i ravnodušne. One i dalje mogu da budu ljute, razočarane ili frustrirane, ali su naučile da to ne pokazuju.

Samopouzdanje

Bilo da je to način na koji razgovaraju, kako su odevene ili kako se uopšteno drže, uspešne žene odaju sigurnost, čak i onda kada nisu sigurne u svoje sposobnosti.

Lični razvoj

One su zadovoljne time gde su sada, ali i dalje traže nešto novo, veće, bolje. Nove izazove, veće mogućnosti. Zato ulažu u svoj razvoj i poboljšanje, kako bi postale najbolje moguće verzije sebe.

Greške

I na kraju, uspešne žene preuzimaju odgovornost za svoje greške, jer znaju da, uprkos najboljim namerama, stvari ponekad ne ispadnu onako kako bi trebalo. U takvim situacijama, može da bude primamljivo svaliti krivicu na nekog drugog. Uspešne žene znaju da priznaju kada pogreše, ali znaju i kako da poprave situaciju

Izvor Vesti:: Ovih pet navika odlikuje uspešne žene!

Share Button
Tagged under: ,
TOP