FORGOT YOUR DETAILS?

Nakon teškog perioda koji je sada iza nje, pevačica Nataša Bekvalac smatra da će se ponovo zaljubiti i dodaje da je žena koja veoma voli život.

Novi vođa u „Zadruzi 2“ je Toma Panić. On je rešio da situaciju u rijalitiju učini veoma napetom kako izbrom potrčka, tako i omiljenom osobom.

Dok su ukućani na izboru „potrčka“ Miljana Kulić iskoristila je priliku da pokrade sve što je mogla da nađe dok je „imaginarijum“ bio pust, jer su svi bili u dnevnoj sobi.

Poznata voditeljka televizije „Prva“, Marija Kilibarda, iznenadila je sve one koji je prate na društvenim mrežama novim izdanjem, koje je pokrenulo veliki broj komentara.

Folk diva Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Beču, a u Austriji su joj društvo pravili niko drugi do njen sin Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić.

Poznata voditeljka Dragana Katić (53) svake nedelje gledaocima poželi „dobro veče“ u emisiji „Nikad nije kasno“.

Džena Dženović je Srpkinja koju na Instagramu prati preko dva miliona ljudi. Rođena je u blizini Beograda kao najstarije od četvoro dece.

Direktor “Grand” produkcije ne pojavljuje se često na javnim dešavanjima, ali kada dođe, uvek je u društvu supruge Suzane, ili sam. Nikada ga ne prati obezbeđenje. On je ovaj put otvoreno odgovorio na pitanje kako je moguće da se nikada u javnosti nije pojavio sa ličnim vozačem i pripadnicima obezbeđenja.

Majka Mine Vrbaški, Ivana, priznala je da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, treći put, a uživa u ljubavi sa Karađorđem Subotićem, Aleksandrinim ocem.

Virusi koji vam mogu uništiti kompjuter ili mobilni telefon vrebaju sa svih strana, a mnogi shvate koliki je ovo problem kad već bude kasno. Koja poznata imena bi trebalo izbegavati kada pretražujete po internetu, ili ih makar guglati s oprezom, saznajte u videu koji je pred vama.

Mnoge poznate ličnosti ne vole da ističu koliko imaju godina, a o godištima pojedinih se dugo polemiše. U videu koji je pred vama pogledajte tačne informacije o starosti glumaca, pevača, sportista i političara, a nema sumnje da će vas određeni i te kako iznenaditi.

Poslednja epizoda serije „Jutro će promeniti sve“ pokrenula je veliki broj komentara na društvenim mrežama, dok se o jednoj sceni ponajviše priča.

TOP