FORGOT YOUR DETAILS?

Mina Vrbaški je pre ulaska u rijalitija izjavila da ima dečka i da ga voli. On je čak ispratio i u karantin ispred kog su se dugo ljubili, ali odmah po ulasku u rijaliti šou program „Zadruga 2“ ona je svog dečka Igora Terzića zamenila sa zadrugarom Jovicom Putnikovićem.

Pevačica Aleksandra Prijović kroz nekoliko meseci postaće majka, budući da očekuje prvo dete sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Pevačica Teodora Džehverović priznaje da povremeno nailazi na osude zbog provokativnog oblačenja na sceni.

Luna Đogani nije još čestito ni ušla u šou a već su počeli da joj prilaze muškarci. Fudbaler Lazar Jeremić prvi je prišao blogerki i započeo razgovor ni manje ni više nego na krevetu.

Stanija Dobrojević, pobednica rijalitija „Farma“, ulazi večeras u „Zadrugu 2“, a iskreno govori o tome šta misli o svojim ljutim neprijateljima, ali i o tome da li će ovoga puta biti nečija žrtva.

Kristina Koja Kockar rešila je da bez dlake na jeziku odgovori na sve prozivke vezane za njenu trudnoću, pogotovo na onu da nikad više neće moći da ostane u blagoslovenom stanju.

U drugoj sezoni „Zadruge“ pored brojnih poznatih i anonimnih učesnika gledaćemo i Vladimira Tomovića, bivšeg učesnika „Parova“ i „Velikog Brata“.

Pevačica Tanja Savić zbog poslovnih obaveza stalno je na relaciji Beograd Australija. Sada je rešila da se još više posveti karijeri, pa će sve češće biti u prestonici Srbije.

Đaci prvaci danas polaze u školu, a naše poznate ličnosti prisetile su se svojih uspomena iz školske klupe.

Nova rubrika u trećoj sezoni emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, ponovo je spojila bivše supružnike, Kristinu Kiju Kockar i Slobodana Radanovića.

Plavokose bliznakinje Ivana Škorić i Bojana Janković (nekada Nikolić) bile su među najpopularnijim voditeljskim licima TV „Pink“ tokom prošle decenije, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana.

Novak Đoković plasirao se u osminu finala US Open-a, a pred meč se u Njujorku opuštao sa svojom porodicom.

TOP