FORGOT YOUR DETAILS?

Majka joj je naša glumica koja je u više navrata izjavljivala da je Teodoru rodila iz ljubavi, ali da je ona odrastala bez oca. Njena mlada naslednica nije pošla maminim stopama, ali je uspešna u pozivu koji je odabrala.

Lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić.

Samoubistvo u centru Beograda: Žena skočila sa "Slavije"

Starija žena (78) izvršila je samoubistvo skočivši sa hotela „Slavija“.

U Hitnoj pomoći za „Blic“ navode da je do tragedije došlo jutros oko 7 i 40.

Nekadašnja pevačica grupe „Tap 011“ nije poznata po isticanju oblina, a sada je rešila da iznenadi mnoge, pa je na društvene mreže „okačila“ izdanje koje je pokrenulo veliki broj komentara.

U večerašnjoj emisiji „Zadruga – Narod pita“ gosti su bili Gagi Đogani, Bora Santana, Marko Miljković i Luna Đogani, a na samom početku jedna gledateljka je imala pitanje upravo za nju.

Pobednica rijalitija “Zadruga” razvela se od pevača Slobodana Radanovića, a za “Blic” otkriva da bi volela da se oproba u politici, mada je sigurna da bi se mnogima zamerila.

Mladen Vojičić Tifa, bivši pevač „Bijelog dugmeta“, bio je primoran da vrati pola honorara koji mu je isplaćen za nastup na Međunarodnom moto-skupu „Ajron bridž“ u Ćupriji, sredinom prošlog meseca, jer su organizatori bili nezadovoljni dužinom njegovog koncerta.

Nastupom upečatljive pevačice LP, tradicionalnim vatrometom, a onda i prvim gostovanjem rep senzacije Migos, večeras počinje Exit. Prvi posetioci stigli su još u utorak, da zauzmu što bolje mesto u kampu.

Voditeljku „Jutarnjeg programa“ Deu Đurđević rado gledaju mnogi na televiziji „Pink“, a malo ljudi zna da je zbog kolege sa kojim je u emotivnoj vezi Mladena Mijatovića, u prošlosti raskinula veridbu. Dea je prezhodno vratila prsten muškarcu sa kojim je bila u vezi i za kojeg je trebalo da se uda.

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zadruge“ Milica Milisavljević Dugalić postala je danas baka.

Ako je neko i na trenutak pomislio da će se turbulentni odnos Kije i Slobe okončati po izlasku iz „Zadruge“, ostao je kratkih rukava, jer su njihova međusobna prepucavanja nastavila putem medija po odlasku sa imanja u Šimanovcima, a pevačevo odbijanje da potpiše papire za razvod braka dodatno je rasplamsalo raznorazna govorkanja.

Suđenje Luki Lazukiću počelo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a ročištu prisustvuju i Lazukić i Nataša Bekvalac, kojima je ovo prvi susret oči u oči nakon porodičnog nasilja koje je on izvršio nad pevačicom.

TOP