FORGOT YOUR DETAILS?

Nik Đeljošaj, predsednik stranke Albanaca u Crnoj Gori, Albanske alternative (AA), pozvao je sunarodnike da i dalje ističu albansku zastavu i poručio da, ako zbog toga budu kažnjeni, kazne će im platiti njegova stranka.

Tagged under: ,

Kosovski vicepremijer Enver Hodžžaj otkrio je zagrebačkom „Večernjem listu“ detalje svog zapaljivog plana koji ima za cilj da u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori pronađe saučesnike za osnivanje pakta protiv Srbije.

Tagged under: , , ,

Branka Milić, optužena za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. godine, poručila je da nema interes da do kraja procesa u Višem sudu u Podgorici napušta ilegalno Crnu Goru, što je, kako je navela, mogla da uradi mnogo puta u proteklih godinu dana.

Tagged under: , , ,

Šaka jada odvaja Srbina od Srbina

četvrtak, 01 novembar 2018 by

Nedavna izjava patrijarha Irineja da je položaj Srpske pravoslavne crkve i uopšte Srba u Crnoj Gori sada gori nego u vreme Turaka i Austrougara, izazvala je buru negativnih komentara u nekad bratskoj republici, a crnogorski predsednik Milo Đukanović zatražio je izvinjenje od poglavara SPC.

Tagged under: , ,

Svetska turistička organizacija (WTO) definiše trošenje u turizmu kao svaku svotu koju potroši međunarodni turista u nekoj zemlji u koju otputuje, uključujući prevoz, proizvode i usluge. Za nas je zanimljiv podatak da su prošle godine turisti u Albaniji potrošili dve milijarde, a u Srbiji i Crnoj Gori po milijardu dolara.

Popularno, a izuzetno jeftino crnogorsko letovalište Čanj nekada se nalazilo u centru sukoba svetskih sila.

Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori.

Tagged under: ,

Kija Kockar sinoć je sa Ministarkama održala još jedan nastup u Crnoj Gori, a na bini se pojavila u izazovnom izdanju.

Tagged under: ,

Samo dva dana nakon što je porodica Nikolić proslavila rođendan i krštenje ćerke Tare, dogodio se smrtni slučaj, zbog kojeg je Ana Nikolić otkazala unapred zakazan nastup u Crnoj Gori.

Tagged under: , ,

Proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović svake godine letuje sa porodicom u Crnoj Gori, a ni ovaj put nije uspeo da pobegne našoj ekipi.

Tagged under: ,

Porodica Stojadinović iz Apatina opljačkana je kod Drobnog pijeska nadomak Budve u Crnoj Gori kada su na putu kući sa mora stali da popiju kafu. Kako kažu za “Blic“, ukrali su im sve iz automobila, čak i mokar kupaći sa zadnjeg sedišta i dečiji ranac sa grickalicama.

Insajder: Laban pod lupom zbog imovine u Crnoj Gori

Agencija za borbu protiv korupcije je pokrenula postupak provere podataka o imovini gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, piše Insajder.

Kako se navodi, on i pored zakonske obaveze tri godine nije prijavljivao imovinu koju poseduje u Crnoj Gori.

TOP