FORGOT YOUR DETAILS?

Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori.

Tagged under: ,

Kija Kockar sinoć je sa Ministarkama održala još jedan nastup u Crnoj Gori, a na bini se pojavila u izazovnom izdanju.

Tagged under: ,

Samo dva dana nakon što je porodica Nikolić proslavila rođendan i krštenje ćerke Tare, dogodio se smrtni slučaj, zbog kojeg je Ana Nikolić otkazala unapred zakazan nastup u Crnoj Gori.

Tagged under: , ,

Proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović svake godine letuje sa porodicom u Crnoj Gori, a ni ovaj put nije uspeo da pobegne našoj ekipi.

Tagged under: ,

Porodica Stojadinović iz Apatina opljačkana je kod Drobnog pijeska nadomak Budve u Crnoj Gori kada su na putu kući sa mora stali da popiju kafu. Kako kažu za “Blic“, ukrali su im sve iz automobila, čak i mokar kupaći sa zadnjeg sedišta i dečiji ranac sa grickalicama.

Insajder: Laban pod lupom zbog imovine u Crnoj Gori

Agencija za borbu protiv korupcije je pokrenula postupak provere podataka o imovini gradonačelnika Subotice Bogdana Labana, piše Insajder.

Kako se navodi, on i pored zakonske obaveze tri godine nije prijavljivao imovinu koju poseduje u Crnoj Gori.

Orban doputovao u Podgoricu

ponedeljak, 23 jul 2018 by

Premijer Mađarske Vikor Orban doputovao je danas u zvaničnu posetu Crnoj Gori, a nakon svečanog dočeka na Aerodromu u Podgorici razgovarao je sa crnogorskim premijerom Duškom Markovićem „u četiri oka“.

Iako je novim zakonom regulisano da ulaz na plaže bude besplatan, uživanje na crnogorskim kupalištima ove sezone nije baš jeftino naročito za one koji žele da se sunčaju tik uz „pjenu od mora“.

Tagged under: ,
kovilje

Kulturno-umetničko društvo “Kovilje“ iz niškog sela Vukmanova trenutno gostuje u Crnoj Gori, gde ima više nastupa na Internacionalnom festivalu folklora “Folk fest”.

Retko ćete čuti da neko rezerviše letovanje u Crnoj Gori (osim ako nije hotelski smeštaj) preko turističkih agencija, koliko se putuje u sopstvenoj režiji. Manje-više sve smeštajne jedinice se oglašavaju putem interneta, iako se primeti jasan trend da to bude preko Booking-a. Pročitajte koliko će vas koštati letovanje na Ulcinjskoj i Budvanskoj rivijeri, a koliko u Boki Kotorskoj. Hajmo redom…

Ovog jutra saobraćaj u Srbiji osetno je pojačan na putevima koji vode ka većim gradovima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima, autoputevima i putevima koji vode ka Crnoj Gori, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tagged under:

Malinari koji su blokirali put ka Crnoj Gori tražeči bolju otkupnu cenu, danas su odlučili da malo prekrate vreme na barikadama.

Tagged under: , ,
TOP