FORGOT YOUR DETAILS?

Nakon što je objavljeno da je američki predsednik Donald Tramp rekao da će se SAD povući iz sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa, jer Rusija krši taj sporazum, stigle su i prve reakcije iz Rusije.

Tagged under: , , ,

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je saopštenje Saudijske Arabije o hapšenju osumnjičenih za smrt novinara Džamala Kašogija „veliki prvi korak“ i da će sa Kongresom raditi na odgovoru SAD.

Tramp: Koen je lagao

sreda, 17 oktobar 2018 by
Tramp: Koen je lagao

Američki predsednik Donald Tramp itzjavio je da je njegov bivši advokat Majkl Koen lagao prilikom svedočenja, kada je rekao da ga je on nagovorio da krši zakon.

Tramp je u intervjuu agenciji AP rekao da je Koenovo svedočenje bilo „potpuno lažno“ i opisao ga kao „PR-a koji je vršio male pravne poslove“.

Tagged under: , , ,

Predsednik SAD, Donald Tramp, rekao je danas da je razgovarao sa saudijskim prestolonaslednikom, Mohamedom bin Salmanom, koji mu je obećao da će biti sprovedena potpuna istraga oko nestanka saudijskog novinara Džamala Kašogija.

Tagged under: ,

Kremlj je danas saopštio da ruski predsednik Vladimir Putin ide u Pariz na ceremoniju obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kojoj će prisustvovati i američki predsednik Donald Tramp, ali da njihov susret nije u planu.

Tagged under: ,

SAD i Turska besne na Saude

ponedeljak, 15 oktobar 2018 by

Sjedinjene Američke Države imaju istražitelje koji pomažu Turskoj u istrazi nestanka saudijskog novinara Džamala Kašogija, rekao je američki predsednik Donald Tramp, dodavši da takođe rade sa Saudijskom Arabijom. Tramp je u razgovoru za televiziju Foks američko-saudijske odnose nazvao „izvrsnima“. Upitan da li su ugrožene američko-saudijske veze u svetlu slučaja Kašogi, on nije dao direktan odgovor rekavši da „mora da otkrije šta se dogodilo“.

Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je da ima mnogo važnijih stvari o kojima treba da misli i da uradi nego da brine o navodima da je suprug, predsednik Donald Tramp vara.

Tagged under: , ,
Tramp: Branson pušten, uskoro će biti kod kuće

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da je američki sveštenik Endru Branson pušten iz pritvora u Turskoj i da će uskoro biti kod svoje kuće.

„Moje misli i molitve su sa pastorom Bransonom i nadamo se da ćemo ga uskoro bezbedno vratiti kući“, napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.

Tagged under: , ,

Američki predsednik Donald Tramp pojačao je pritisak na Saudijsku Arabiju da pruži informacije o tome šta se dogodilo sa nestalim saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem, poručivši da je odlučan da otkrije istinu u vezi sa ovim slučajem.

Lavrov upozorava: Ne krećite na Siriju

sreda, 26 septembar 2018 by

Rusija je upozorila zapadne države na nove udare po teritoriji Sirije pod još jednim u nizu izmišljenim povodom, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u Savetu bezbednosti UN, kojim je predsedavao američki predsednik Donald Tramp.

Kad nas Tramp pohvali: Srbi su dobar narod

Prema pisanju beogradskih medija, američki predsednik Donald Tramp je, u kratkom razgovoru s premijerkom Anom Brnabić, rekao da su Srbi dobar narod.

Brnabićeva je naime zahvalila predsedniku SAD na promeni odnosa aktuelne administracije u Vašingtonu prema Srbiji i razumevanju za stavove naše zemlje po pitanju KiM, a prvi On je na to, bar kako pišu mediji, uzvratio rečima – Srbi su dobar narod.

Tagged under: , , ,

Predsednik SAD, Donald Tramp, izjavio je danas da je učinio više za manje od dve godine od skoro svakog prethodnog američkog predsednika.

Tagged under: ,
TOP