FORGOT YOUR DETAILS?

Američko Ministarstvo odbrane saopštilo je da u ovoj godini neće biti vojne parade u Vašingtonu „Dan veterana“, čije je održavanje naložio predsednik Donald Tramp.

Tagged under: ,

Brenan Trampu: Neću se povući

četvrtak, 16 avgust 2018 by

Nakon što je američki predsednik Donald Tramp ukinuo bivšem direktoru Centralne obaveštajne agencije SAD (CIA) Džonu Brenanu pristup poverljivim podacima, Brenan je poručio da se neće povući.

Tagged under:

Američki predsednik Donald Tramp upitao se na Tviteru da li će istraga o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine biti okončana, nakon što je otpušten jedan od glavnih istražitelja.

Tagged under:

Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas da se njegov sin sastao sa Rusima 2016. godine u Tramp kuli da bi dobio informacije o protivkandidatu na predsedničkim izborima Hilari Klinton, navodeći da je to bili „potpuno legalno“ i da se takve stvari „stalno dešavaju u politici“.

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp primio je pismo od severnokorejskog lidera Kim Džong Una nakon njihovog nedavnog razgovora o denuklearizaciji Korejskog poluostrva, saopštila je danas Bela kuća.

Donald Tramp je mene prvi poljubio, rekao je predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker komentiršući fotografiju koju je američki predsednik objavio na tviteru u sredu, nakon njihovog sastanka u Vašigtonu.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da ne postoji vremensko ograničenje za denuklearizaciju Severne Koreje.

Tagged under: ,

Danas u Helsinkiju treba da se sastanu dvojica najmoćnijih lidera sveta Vladimir Putin i Donald Tramp. Očekuje se da taj sastanak počne oko podneva.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da je samit NATO, na kojem je učestvovao protekle nedelje, bio uspešan, a da je o njemu netačno izvestila većina medija.

Tagged under: ,

Šta žele da postignu Donald Tramp i Vladimir Putin, pita se autor Dojče Velea Kristijan Tripe.

Meki Bregzit je propast

ponedeljak, 16 jul 2018 by

Američki predsednik Donald Tramp se u Londonu sastao s britanskom premijerkom Terezom Mej nakon što je u intervjuu tabloidu „San“ kritikovao njen plan o budućim trgovinskim odnosima sa Evropskom unijom posle istupanja zemlje iz njenog članstva.

Tagged under: , ,

Policija u Helsinkiju pojačala je bezbednosne mere u blizini hotela u finskoj prestonici, gde će odsesti američki i ruski predsednik Donald Tramp i Vladimir Putin.

TOP