FORGOT YOUR DETAILS?

Da bi severnokorejski diktator Kim Džong-un i američki predsednik Donald Tramp u Singapuru potpisali sporazum, ponuđene su im dve skupocene crne olovke. Stajale su na tamnosmeđem drvenom stolu ukrašenom cvećem.

Tagged under: ,

Pompeo: Mislim da je Kim shvatio

četvrtak, 14 jun 2018 by
Pompeo: Mislim da je Kim shvatio

Kim Džong Un je „shvatio“ da denuklearizacija Severne Koreje mora da bude „brza“, izjavio je danas u Seulu šef američke diplomatije Majk Pompeo.

On je ponovio ono što je njegov šef, američki predsednik Donald Tramp izjavio odmah nakon samita sa liderom Severne Koreje u Singapuru, da sankcije Pjongjangu ne mogu da budu ukinute pre kraja tog procesa.

I to se desilo: Donald Tramp i Kim Džong Un su stegli ruku jedan drugom, razmenili osmehe i tople reči prijateljstva. Sastanak u Singapuru trajao je 45 minuta, i po mnogo čemu je već postao istorijski. Mi smo izdvojili četiri neobične stvari sa ovog sastanka koje je malo ko primetio, a mogu mnogo toga da otkriju:

Tagged under: ,

Kad su danas Kim Džong Un i Donald Tramp stavili svoj potpis na istorijski sporazum o potpunoj denuklearizaciji Severne Koreje, teško je bilo ne primetiti neobičan rukopis lidera ove istočnoazijske zemlje. Rukopis prvog čoveka Sjedinjenih Država je više puta analiziran, ali se o Kimu i njegovoj državi generalno malo zna, pa analitičari sa zanimanjem prate i proučavaju svaki detalj vezan za severnokorejskog lidera.

Američki vojni kontingent u Južnoj Koreji nije dobio naredbu da prekine vojne vežbe u regionu nakon što je to obećao predsednik Donald Tramp u Singapuru na kraju samita SAD-Severna Koreja, saopštila je predstavnica američke vojske u Južnoj Koreji Dženifer Lavet.

Rano jutros u Singapuru su se sastali američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong Un.

Tagged under:

Američki preedsednik Donald Tramp je iznenadio novinare kada najavio je tokom kratke šetnje sa liderom Severne Koreje u hotelu u SIngapuru da je sada pred državnicima potpisivanje sporazuma.

Rukovanje koje može promeniti tok istorije

Sastankom i rukovanjem u Singapuru, američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong-un ispisali su novu stranicu istorije.

Tramp je postao prvi aktuelni lider SAD, koji se sastao s severnokorejskim liderom. Rukovanje dvojice lidera promenilo je tok istorije, ocenjuje Bi-Bi-Si.

Bela kuća je saopštila da će američki predsednik Donald Tramp održati govor pre odlaska sa samita Grupe 7 (G7), međutim, za sada nije poznato koja će biti tema njegovog govora.

Tagged under:

Voditeljka emisije „Morning Džo“, Majka Bžežinski, rekla je da se američki predsednik Donald Tramp najviše žali na to što mu u Beloj kući nije dozvoljeno da gleda porno-filmove.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp oglasio se povodom teorija zavere prema kojima je njegova supruga Melanija ili bolesna, ili na samrti, ili je napustila zemlju.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je danas da će se sastati sa liderom Severne Koreje Kim Džong-unom u Singapuru 12. juna.

Tagged under: ,
TOP