FORGOT YOUR DETAILS?

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko nije tako oštar prema Rusiji kao on i poručio da će Moskvi uvesti nove sankcije „čim ih ona zasluži“.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko nije tako oštar prema Rusiji kao on i poručio da će Moskvi uvesti nove sankcije „čim ih ona zasluži“.

Tagged under:

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će se kampanja maksimalnog pritiska na Severnu Koreju nastaviti sve dok se ta zemlja ne odrekne nuklearnog oružja.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp podržao je sveštenika Endru Bransona (50), kome se sudi u Turskoj za „terorističke aktivnosti“, rekavši da je on „fini džentlmen i lider hrišćana u SAD“.

Američki predsednik Donald Tramp skupio je u prvom kvartalu ove godine 10 miliona dolara za kampanju za reizbor, saopšteno je iz njegovog štaba.

Američki predsednik Donald Tramp naredio je tokom noći između petka i subote raketne napade na Siriju, a odmah zatim počela je zajednička akcija SAD, Velike Britanije i Francuske:

Odobrenjem vazdušnih napada na Siriju, američki predsednik Donald Tramp je upotrebio i više oružane moći u odnosu na slični napad koji se dogodio prošle godine, ali je očito da je ova intervencija planirana da bude uzdržana i proračunata da ne izazove reakciju Rusije i Irana, piše „Njujork tajms“.

Tagged under: ,

Britanska premijerka Tereza Mej i američki predsednik Donald Tramp složili su se da je od ključnog značaja odvratiti sirijsku vladu od dalje upotrebe hemijskog oružja, saopšteno je iz kabineta britanske premijerke.

Tagged under: , ,

Poznato je da američki predsednik, Donald Tramp svakodnevno koristi Tviter u obraćanju javnosti, a poslednjih dana njegovi tvitovi kojima najavljuje ispaljivanje raketa podigli su buru u svetu.

Tagged under: ,

Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas na svom Tviter nalogu da se „Rusi pripreme“ za udar američkih raketa. Njemu je brzo na to uzvratila Moskva, koja tvrdi da SAD žele da unište dokaze navodne upotrebe hemijskog oružja u sirijskom gradu Dumi. Tenzije između Moskve i Vašingtona su uzavrele nakon navodnog hemijskog napada u Dumi. Sva dešavanja u Siriji možete pratiti na ovom blogu iz minuta u minut.

Tagged under: , ,

Američki predsednik Donald Tramp i britanska premijerka Tereza Mej saglasili su se danas da se ne sme dozvoliti da se ponovi upotreba hemijskog oružja, saopštila je Bela kuća.

Tagged under: , ,

Američki predsednik, Donald Tramp, otkazao je posetu Samitu Amerika u Limi kako bi nadgledao operacije u Siriji, saopštila je portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders.

TOP