FORGOT YOUR DETAILS?

„Još se nije osušilo ni mastilo na odluci Donalda Trampa da se povuče iz nukelarnog sporazuma, a Iran i Izrael su počeli razmenjivati ‘poruke’ raketama na dosad neviđen način. Rakete su se obrušile na desetine iranskih i izraelskih ciljeva u Siriji, što je otvorilo širok prostor za iznošenje pretpostavki i pitanja o narednim koracima“, piše Al Džazira.

Državni sekretar SAD Majk Pompeo napustio je Severnu Koreju sa trojicom američkih državljana, koji su oslobođeni iz pritvora u toj zemlji.

Oni su oslobođeni uoči predstojećeg susreta lidera SAD i Severne Koreje, Donalda Trampa i Kim Džong Una, a AP je objavio profile trojice Amerikanaca navodeći da su uhapšeni zbog navodnih „subverzivnih aktivnosti, špijunaže i drugih neprijateljskih akcija“.

Tagged under: , , ,

Cene nafte su se danas povukle sa najvišeg nivoa zabeleženog u poslednje tri i po godine, uoči odluke američkog predsednika Donalda Trampa o tome da li će SAD istupiti iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.

Iranski predsednik Hasan Rohani upozorio je danas američkog lidera Donalda Trampa da bi povlačenje SAD iz nuklearnog sporazuma s Iranom bilo „istorijska greška“.

Harold Bornstin, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine „upali“ u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD, nakon što je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose.

Rusija ne vidi prostor za promene ili dopune nuklearnog sporazuma sa Iranom, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je rekla da je Moskva ozbiljno zabrinuta zbog nedavnih izjava predsednika Francuske i SAD Emanuela Makrona i Donalda Trampa o tom sporazumu, prenosi Rojters.

Kandidatkinja američkog predsednika Donalda Trampa za funkciju sledećeg direktora američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) izazvala je veliku moralnu nelagodu u SAD, ali bi ceo svet trebalo da bude uznemiren zbog toga.

Tagged under: , , ,

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, koja je ovih dana u Zagrebu promoviše knjigu „Vaspitanje Trampovih“, bivseg životnog saputnika i oca njene dece opisuje kao „briljantnog“ i „veoma dragog“, decom se ponosi, a za sebe kaže da bi „definitivno“ bila dobra prva dama.

Tagged under: , ,

Sastanak američkog predsednika Donalda Trampa sa njegovim timom za nacionalnu bezbednost, povodom situacije u Siriji završen je bez konačne odluke o eventualnim vojnim udarima.

Tagged under: ,

Iako američki mediji ne prestaju da pišu o preljubama Donalda Trampa, njegovoj supruzi Melaniji, prema rečima njoj bliskog izvora, ne pada na pamet da se razvede.

Savetnik za unutrašnju bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Tom Bosert podneo je danas ostavku, izjavila je portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Naređenje američkog predsednika Donalda Trampa da se hiljade pripadnika nacionalne garde rasporedi duž granice sa Meksikom, nije zaustavilo odlučne migrante u želji da se domognu američkog tla, a zid vidok 6 metara očigledno nije dovoljna prepreka.

Tagged under: ,
TOP