FORGOT YOUR DETAILS?

Direktor američke Nacionalne obaveštajne službe Den Koats izjavio je danas da ne zna šta je bilo na tet-a-tet sastanku američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju.

Samit predsednika Rusije i SAD, Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju održao se dan nakon Svetskog prvenstva u fudbalu i pa je jedna od tema neizbežno bio i fudbal.

Da li Melanija Tramp koristi dublerku? /VIDEO

U poslednje vreme uveliko se spekuliše da li prvu damu SAD Melaniju Trampu povremeno menja dvojnica.

Prava teorija zavere skovana je posle fotografija sletanja Donalda Trampa u Brisel, kada je primećeno da prva dama koja je izlazila iz aviona baš i ne liči na sebe. I to nije jedini slučaj kada je doveden u pitanje Melanijin identitet.

Jedna osoba je izneta iz prostorije u kojoj treba da se održi konferencija za medije američkog predsednika Donalda Trampa i ruskog lidera Vladimira Putina.

Danas u Helsinkiju se održava sastanak dvojice najmoćnijih lidera sveta Vladimira Putina i Donalda Trampa. Njihov sastanak je trebalo da počne u 12.15, ali će biti pomeren jer je Putinov avion sleteo gotovo sat vremena kasnije nego što je bilo predviđeno.

Samit između američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, 16. jula u Helsinkiju, biće održan u žutoj Predsedničkoj palati iz 19. veka, saopštili su finski zvaničnici.

Tramp bi da uzdrma NATO

petak, 13 jul 2018 by

Lideri 29 zemalja članica NATO, uključujući i američkog predsednika Donalda Trampa, sastaju se danas i sutra na samitu u Briselu, za koji se veruje da je najneprijatniji u istoriji. Fokus dvodnevnog samita u Briselu biće jačanje odbrane, borbe protiv terorizma, ali i ravnomerna raspodela troškova za odbranu, saopštio je NATO.

Avionima i dronovima nekoliko dana biće ograničeno letenje iznad Helsinkija zbog sastanka 16. jula između ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Donalda Trampa, saopštila je finska Agencija za saobraćaj.

Bivši direktor Foks njuza dolazi u Trampov tim

Bivši direktor televizije Foks njuz Bil Šajn postaće deo administracije američkog predsednika Donalda Trampa.

Šajn, bivši kopredsedavajući u Trampovoj omiljenoj televizijskoj kući, biće postavljen na čelo tima za komunikacije predsednika SAD, navodi agencija Asošiejted pres.

Amerikanci na nogama zbog Trampove imigracione politike

Stotine hiljada demonstranata izašle su na ulice širom SAD, u znak protesta zbog razdvajanja dece od roditelja imigranata na američko-meksičkoj granici.

Oni zahtevaju od administracije predsednika Donalda Trampa da u najkraćem roku omogući ponovno spajanje imigrantskih porodica.

Rudi Đulijani, blizak saradnik i advokat američkog predsednika Donalda Trampa, oštro je kritikovao želju „evropskih demokratija“ da očuvaju nuklearni sporazum sa Iranom, nakon što su SAD odlučile da se iz njega povuku.

Tagged under: , ,

Portparolka Bele kuće Sara Sanders izbačena je iz restorana u Leksingtonu, u saveznoj državi Virdžinija jer, kako tvrdi, radi za predsednika Donalda Trampa.

TOP