FORGOT YOUR DETAILS?

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa planira da u narednim danima objavi nove carine na kinesku robu u vrednosti od čak 200 milijardi dolara, navodi „Volstrit žurnal“, pozivajući se na izvore bliske ovom pitanju.

Tagged under:
Tramp o nepotpisanom članku: Sramota, kukavički tekst

Visoki zvaničnik administracije SAD upozorio je na „amoralnost“ i „plahovito“ rukovođenje predsednika Donalda Trampa.

Visoki zvaničnik na to je upozorio u nepotpisanom članku koji je objavio Njujork Tajms.

"Nova politika o KiM: Ni crvenih linija, ni blanko čekova"

Londonski „Gardijan“ piše da je nova politika SAD u pogledu eventualnog dogovora Beograda i Prištine da „nema crvenih linija, ali ni blanko čekova“.

„Gardijan“ se poziva na dva izvora bliska razmišljanju administracije američkog predsednika Donalda Trampa.

Kremlj je danas saopštio je da je prerano govoriti o mogućem susretu predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa u novembru u Parizu tokom proslave 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata.

Tagged under: ,

Bivša savetnica američkog predsednika Donalda Trampa, Omarosa Njuman, tvrdi da će Tramp deportovati svoju suprugu Melaniju iz SAD-a u slučaju da ona odluči da ga ostavi, prenosi Independent.

Bob Vudvord jedan od dvojice američkih novinara čija su otkrića o skandalu Votergejt primorala tadašnjeg predsednika Ričarda Niksona da podnese ostavku, u svojoj novoj knjizi analizira vladavinu predsednika Donalda Trampa.

Tagged under: , , ,

Prilikom izgradnje golf terena američkog predsednika Donalda Trampa u Škotskoj oštećene su zakonom zaštićene pešcane dine severno od Aberdina, prenosi AP, pozivajući se na podatke koje je objavila vlada Škotske.

Tagged under: ,
Putin: Išao bih u Vašington, neka Tramp dođe u Moskvu

Ruski predsednik Vladimir Putin je rekao da je pozvao američkog kolegu Donalda Trampa da poseti Moskvu.

On je istakao da je uputio poziv kako bi njih dvojica razgovarali “licem u lice“.

Direktor američke Nacionalne obaveštajne službe Den Koats izjavio je danas da ne zna šta je bilo na tet-a-tet sastanku američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju.

Samit predsednika Rusije i SAD, Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju održao se dan nakon Svetskog prvenstva u fudbalu i pa je jedna od tema neizbežno bio i fudbal.

Da li Melanija Tramp koristi dublerku? /VIDEO

U poslednje vreme uveliko se spekuliše da li prvu damu SAD Melaniju Trampu povremeno menja dvojnica.

Prava teorija zavere skovana je posle fotografija sletanja Donalda Trampa u Brisel, kada je primećeno da prva dama koja je izlazila iz aviona baš i ne liči na sebe. I to nije jedini slučaj kada je doveden u pitanje Melanijin identitet.

Jedna osoba je izneta iz prostorije u kojoj treba da se održi konferencija za medije američkog predsednika Donalda Trampa i ruskog lidera Vladimira Putina.

TOP