FORGOT YOUR DETAILS?

Danas u Helsinkiju se održava sastanak dvojice najmoćnijih lidera sveta Vladimira Putina i Donalda Trampa. Njihov sastanak je trebalo da počne u 12.15, ali će biti pomeren jer je Putinov avion sleteo gotovo sat vremena kasnije nego što je bilo predviđeno.

Tagged under: , ,

Dva policajca sudarila su se na motorima tokom parade povodom Dana Bastilje u Parizu, i to pred očima francuskog predsednika Emanuela Makrona, prenose mediji.

Šta se dogodilo u jedinoj ulici u kojoj žive Srbi? / FOTO

Šta se stvarno dogodilo tokom vikenda u jedinoj ulici u kojoj su ostali da žive Srbi u Orahovcu nakon 1999. godine?

Prema izveštaju koji su mediji na srpskom objavili, prenosi KoSSev, grupa od petnaestak albanskih mladića i devojaka, u narodnim nošnjama, sa zastavom Albanije, pokušala je tokom vikenda da snimi muzički video spot u delu grada u kojem žive Srbi, pored crkve Uspenja Presvete Bogorodice.

Milioner Ilon Mask je na svom Tviter nalogu podelio fotografije i video-snimke metalne podloge za koju tvrdi da bi mogla pomoći spasavanju grupe dečaka zarobljenih u pećini na Tajlandu.

Najmanje 10 osoba je danas poginulo, a 73 su povređene u železničkoj nesreći na severozapadu Turske, javili su turski mediji, pozivajući se na izvore iz ministarstva zdravlja.

Tagged under:

Ivan Karadžić (44) jedan je od vodećih spasilaca koji pokušavaju da izvuku na sigurno dečake zarobljene u pećini.

Tagged under: , ,

Akcija spasavanja 12 dečaka i njihovog trenera iz pećine na Tajlandu započela je oko 10 časova po lokalnom vemenu, javljaju svetski mediji. Očekuje se da kasnije u toku dana bude izvučen prvi dečak, ali nije poznato da li će danas biti svi izvedeni na površinu.

Tagged under:
Evakuacija u Aranđelovcu, izvučeni i automobili FOTO

Sve osobe, koje su evakuisane iz svojih domova i vozila posle snažnog nevremena koje je prošle noći pogodilo Aranđelovac zbrinute su na bezbednom mestu.

Kako je rečeno Tanjugu u Vatrogasnoj jedinici Aranđelovac, prošle noći pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, su više puta intervenisale i tom prilikom je pet osoba evakuisano iz putničkih vozila, kao i majka sa dvoje dece iz stambene zgrade.

U četiri čačanska naselja poplavljeno je više desetina kuća zbog obilnih padavina koje su pogodile ovaj kraj, dok je u opštini Ljig proglašena je vanredna situacija. To su posledice kiše koja je sinoć, noćas i danas padala u skoro celoj zemlji.

Tagged under:

Francuska policija uhapsila je 12 ljudi u novom nasilju u Nantu, na zapadu zemlje, gde drugu noć zaredom meštani protestuju posle smrti jednog mladića koga je ubila policija.

Tagged under: , ,

Novozelanđanin Nik pravi je svetski putnik. Obišao je 54 zemlje, a nedavno je imao priliku da poseti i Severnu Koreju.

Tagged under: , ,
TOP