FORGOT YOUR DETAILS?

"Da li će me ovo zaustaviti? Neće sigurno..."

Željko Matorčević, urednik portala Žig info, koji je operisan nakon što je napadnut u Grockoj, za Cenzolovku kaže da mu je porodica uplašena.

Sedam dana nakon prebijanja i posle operacije, glavni i odgovorni urednik portala Žig info iz Grocke izašao je iz bolnice.

Tagged under: , , ,
Povratnik stradao pod još nerazjašnjenim okolnostima

Srpski povratnik Lj. K. (76) iz Hodbina kod Mostara smrtno je stradao prepodne, objavio je portal srpska.info.

Okolnosti smrti nisu poznate, a prema nezvaničnim informacijama smrt je nasilna.

Tagged under: , ,

Mnogi korisnici železničkog prevoza imali su dosta zamerke kada je Prokop i definitivno preuzeo ulogu Glavne železničke stanice. Žalili su se ljudi na slabu autobusku vezu do Prokopa, nezavršenu infrastrukturu, činjenicu što kofere i torbe moraju da vucaraju uz stepenice.

Tagged under: , ,
radionica eu info kutak

Deca uzrasta od 7 do 14 godina mogu učestvovati na besplatnoj kreativnoj radionici kroz koju će, kako kažu organizatori, biti odvedeni u obilazak najznačajnijih znamenitosti evropskih zemalja. Radionica se održava u subotu 28. aprila u niškom EU info kutku.

Ljudski ostaci najmanje tri osobe otkriveni su navodnoj masovnoj grobnici u blizini Đakovice, prenosi portal Kossev.

Mogli bi da pripadaju kosovskim Srbima koji su ubijeni tokom rata, saznaje KTV.

Tagged under: , ,
НАТО ЛОБИСТА ЈЕЛЕНА МИЛИЋ: Русија води прљаву кампању против уласка Црне Горе у НАТО

Русија води изузетно прљаву кампању против уласка Црне Горе у НАТО, казала је за Портал РТЦГ, директорица Центра за Евроатлантске студије из Београда, Јелена Милић, оцјењујући да је улога парламента у финалној фази евроатлантских интеграција врло битна.

Tagged under:

Silovatelj Saša G. (37), koji je u nedelju uveče silovao dvadesetogodišnju devojku u centru Novog Sada, pre osam i po godina silovao je i svoju majku. Osumnjičeni je zločin priznao na saslušanju, a čak je pokušao i da ga opravda činjenicom da je „mnogo ružan“, tako da mu je silovanje jedini način „da ima seks“.

Tagged under: , , ,

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Totenhem sa 15.000 evra zbog upada navijača na teren na utakmici protiv Partizana u Ligi Evropa.

Tagged under: , , ,

Princ Albert Drugi od Monaka i njegova supruga Šarlin objavili su danas rođenje blizanaca, princeze Gabrijele i princa naslednika Žaka, u zvaničnom saopštenju iz prinčevske palate.

Policijska uprava u Novom Sadu traga za Goranom Šarcem (32) zbog sumnje da je vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Šta nam sprema Bus Plus od 1. januara?

petak, 12 decembar 2014 by

Od 1. januara ukida se pojedinačna karta u GSP od 73 dinara, a najjeftinija će biti vremenska i koštaće 90 dinara.

Tagged under: , , ,

Ukrajinske vlasti, suočene s teškim stanjem privrede i skupim konfliktom na istoku, primorane su da sprovode sve teže mere štednje, po nekim analitičarima, čak da primene šok terapiju, da izvuku zemlju iz ćorsokaka i da povrate poverenje poverilaca.

Tagged under: , ,
TOP