FORGOT YOUR DETAILS?

НАТО ЛОБИСТА ЈЕЛЕНА МИЛИЋ: Русија води прљаву кампању против уласка Црне Горе у НАТО

Русија води изузетно прљаву кампању против уласка Црне Горе у НАТО, казала је за Портал РТЦГ, директорица Центра за Евроатлантске студије из Београда, Јелена Милић, оцјењујући да је улога парламента у финалној фази евроатлантских интеграција врло битна.

Tagged under:

Silovatelj Saša G. (37), koji je u nedelju uveče silovao dvadesetogodišnju devojku u centru Novog Sada, pre osam i po godina silovao je i svoju majku. Osumnjičeni je zločin priznao na saslušanju, a čak je pokušao i da ga opravda činjenicom da je „mnogo ružan“, tako da mu je silovanje jedini način „da ima seks“.

Tagged under: , , ,

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Totenhem sa 15.000 evra zbog upada navijača na teren na utakmici protiv Partizana u Ligi Evropa.

Tagged under: , , ,

Princ Albert Drugi od Monaka i njegova supruga Šarlin objavili su danas rođenje blizanaca, princeze Gabrijele i princa naslednika Žaka, u zvaničnom saopštenju iz prinčevske palate.

Policijska uprava u Novom Sadu traga za Goranom Šarcem (32) zbog sumnje da je vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Šta nam sprema Bus Plus od 1. januara?

petak, 12 decembar 2014 by

Od 1. januara ukida se pojedinačna karta u GSP od 73 dinara, a najjeftinija će biti vremenska i koštaće 90 dinara.

Tagged under: , , ,

Ukrajinske vlasti, suočene s teškim stanjem privrede i skupim konfliktom na istoku, primorane su da sprovode sve teže mere štednje, po nekim analitičarima, čak da primene šok terapiju, da izvuku zemlju iz ćorsokaka i da povrate poverenje poverilaca.

Tagged under: , ,

U takovskom selu Ozrem lopovi su opljačkali domaćinstvo Milivoja Petrovića pošto su mu prethodno uspavali šarplaninca, a pljački je bilo i u drugim selima.

Snažna „četvorka“ Markus Sloter uskoro napušta Real Madrid, ali crveno-beli ne mogu da isprate njegova primanja.

Italijanska policija našla je 50 tona čokolade Lindt u skladištima-hladnjačama blizu Napulja, što je mali deo čokolade ukradene od ove švajcarske kompanije poslednjih meseci.

Tagged under: , ,

Pink Panter pao u Švajcarskoj

petak, 12 decembar 2014 by

Navodni član Pink Panter bande Ilija B. koji je proceduralnom greškom pre dva meseca pušten iz austrijskog zatvora tri godine pre isteka kazne, uhapšen je u Švajcarskom dok se vozio u ukradenom automobilu. Tako je Ilija B. na slobodi, koju je dobio zbor kompjuterske greške u zatvoru Garsten, uživao vrlo kratko.

Tagged under: ,

Novi-stari trener Intera Roberto Manćini izjavio je da u njegovoj viziji ima mesta za iskusnog srpskog štopera Nemanju Vidića.

TOP