FORGOT YOUR DETAILS?

U Sremskoj Mitrovici je danas podeljeno 40 stanova za izbeglice, a ključeve im je uručio prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je tom prilikom istakao da za njega lično ovaj dan ima posebnu simboliku i budi lepe emocije na veliku uspeh koji je postignut za kratko vreme.

Tagged under: ,
Da li Melanija Tramp koristi dublerku? /VIDEO

U poslednje vreme uveliko se spekuliše da li prvu damu SAD Melaniju Trampu povremeno menja dvojnica.

Prava teorija zavere skovana je posle fotografija sletanja Donalda Trampa u Brisel, kada je primećeno da prva dama koja je izlazila iz aviona baš i ne liči na sebe. I to nije jedini slučaj kada je doveden u pitanje Melanijin identitet.

Ovu preslatku devojčicu nešto je ozbiljno naljutilo…

Tagged under:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić boraviće sutra i u četvrtak u poseti Rusiji tokom koje će se, između ostalih, sastati i sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim.

Dačić za Sputnjik o Kosmetu: Sada imate neke nove ideje...

Beograd želi kompromis sa Prištinom, ali je neprihvatljivo da neko misli da to treba da bude da Srbija prihvati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

To je izjavio šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Dačić: Imamo podršku Konga

utorak, 19 jun 2018 by
Dačić: Imamo podršku Konga

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa ministrom za komunikacije i medije Demokratske Republike Kongo Lambertom Mendeom Omalangom.

On je podsetio da je Srbija ponosna na istoriju odnosa dve zemlje i na saradnju koja datira iz perioda bivše Jugoslavije.

Tagged under: , ,

Naučnici su oduvek smatrali da sećanja o detinjstvu počinju sa tri i po godine života. Sada, međutim, kalifornijski naučnici sa Univerziteta Dejvis, tvrde da se sećamo i onoga što se desilo kada smo imali dve godine.

Dačić: Gospodo koja kritikujete...moje pevanje je pomoglo

Ivica Dačić, u autorskom tekstu, za Kosovo rekao da izgleda kao Sizifov posao, ali da ne smemo da odustanemo. „To nije fraza, to je suština“.

Svi mi koji smo na vlasti, ali i oni koji su sad opozicija, imamo odgovornost, napisao je u autorskom tekstu za današnji „Kurir“ šef srpske diplomatije i dodao da su, međutim, „i Tadić, i Đilas, i Jeremić“, izgleda zaboravili šta ta reč znači.

Tagged under: , ,

Glavobolja, umor, zapušen nos, bolovi… u zavisnosti od stanja u kojem se nalazite pomoći će vam tuširanje toplom ili hladnom vodom, a stručnjaci vas savetuju kada koju da koristite.

Tagged under:

U iščekivanju „nultog dana“ kada će Kejptaun i zvanično presušiti, stručnjaci upozoravaju na ozbiljnost situacije.

Tagged under:

U Južnokineskom moru dva američka vojna broda prošla su blizu ostrva za koja Peking tvrdi da pripadaju Kini, kazala su Rojtersu dva neimenovana američka zvaničnika.

Tagged under:
bazar

Humanitarni bazar “Mojih ruku rad” na kome će se izlagati i prodavati ukrasi, nakit i drugi proizvodi koje učesnici sami izrađuju, održaće se 27. maja u niškom parku Čair.

Tagged under: ,
TOP