FORGOT YOUR DETAILS?

Da li je FBI špijunirao Trampa?

ponedeljak, 21 maj 2018 by
Da li je FBI špijunirao Trampa?

Ministarstvo pravde SAD zatražilo da se utvrdi da li je bilo nepravilnosti i političkih motiva u načinu na koji je FBI vodio istragu o ruskom mešanju u izbore.

Ministarstvo je tražilo od svog generalnog inspektora da se konsultuje sa federalnim sudijom o tome da li će proširena istraga Suda za obaveštajni nadzor u inostranstvu pronaći nove dokaze o mogućem nepravilnom ponašanju u istrazi FBI-ja nad onima koji su osumnjičeni da su sarađivali sa ruskim agentima.

Tagged under: , , ,

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas u Njujorku da je potrebno sprovesti sve što je dogovoreno između Beograda i Prištine bez dodatnih uslovljavanja i da se za sva nereššena pitanja pronađu reššenja isključivo putem dijaloga.

U Njujorku će sutra biti održana redovna, tromesečna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena Kosovo i Metohiji, na kojoj će Srbiju predstavljati ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Tagged under: , ,

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je pozvao ruskog kolegu Sergeja Lavrova koji ga je, kako kaže, informisao o detaljima o hapšenju u Rusiji.

Kako je rekao, odmah, nakon što je čuo da su ruski specijalci osujetili pakleni plan džihadista i sprečili krvoproiće tokom marša Besmrtnog puka u Moskvi, on je pozvao Lavrov.

Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je danas da Evropa više ne može da računa na SAD da je „zaštiti“ i da Evropa treba da „uzme sudbinu u svoje ruke“.

Tagged under: , ,

Dvojica veterana odlučila su da testiraju izdržljivost mitraljeza M249 SAW i u tu svrhu ispalili iz njega 700 metaka bez prestanka paljbe – posle 6 sekundi cev se usijala, nakon 10 se zapalila, a na kraju i otpala od puške, koja je najnormalnije nastavila sa paljbom…

Tagged under:

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Nepalu, posetio je danas u Katmanduu Nepalsku privrednu komoru.

Znali smo da je gavran jedna od najpametnijih ptica, ali prvi put vidimo da može i ovo…

Tagged under:

Hrvatski premijer Andrej Plenković potvrdio je da neće povući ambasadora iz Srbije pošto je hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević proglašen nepoželjnim.

Kako navodi Tanjug, Plenković je ipak uputio uvredljive reči na račun srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića.

Ruska niskobudžetna aviokompanija Pobeda razmatra uvođenje mesta za stajanje u svojim avionima, saopšteno je iz te kompanije.

Tagged under:

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović još jednom je optužio sudije da su oštetile crveno-bele u porazu od Budućnosti u finalu ABA lige, iznevši podatak da su u seriji napravile čak 56 grešaka, ali i poručio da je na stalnoj vezi sa Evroligom.

Tagged under: ,

Delovao je ružno, degradirajuće i poslalo negativnu sliku o Srbiji, međutim, incident koji je u sredu izazvao lider SRS Vojislav Šešelj sa zastavom Hrvatske koju je, po sopstvenom priznanju izgazio, ne mora nužno da dovede do toga da se odnosi dve zemlje ponovo vrate unazad.

Tagged under:
TOP