FORGOT YOUR DETAILS?

Za sledeću nedelju je najavljeno hladno vreme u Velikoj Britaniji, to može da znači da će ona biti ostavljena na milost i nemilost ruskih snabdevača gasom, upozoravaju britanski stručnjaci.

Iako je vakcinacija protiv morbila kod nas počela 1971. godine, a revakcinacija početkom devedesetih, mnogi koji su tada rođeni ne znaju svoj vakcinalni status.

Ekipa O2.TV je proveravala kako to možete da utvrdite.

Tagged under: , , ,

Novak Đoković izlazi na crtu šampionu! Nije baš da smo navikli na ovakve konstatacije, ali Marin Čilić, senzacionalni pobednik US opena prošle godine poslednja je prepreka našem teniseru na putu do finala poslednjeg Grend slema u sezoni.

Tagged under: ,

Gradovi su možda najveći izum čovečanstva, kaže Ed Gleser, ekonomista sa Harvarda. On kaže da su ljudi društvena bića, koja imaju tu sreću da crpe informacije jedni od drugih. Biznis insajder je napravio listu najinventivnijih gradova na svetu, a mi vam predstavljamo „samo“ 10.

Tagged under: ,

Ovaj 73-godišnji muzičar se nalazi na naslovnoj strani novog broja AARP magazina, a u intervjuju koji im je dao rekao je da ako bi mogao sve da uradi ispočetka najradije bio profesor u školi.

Dilanov novi album „Shadows In the Night“ pojaviće se 3. februara, a na njemu se nalaze pesme od dvadesetih godina prošlog veka, pa sve do šezdesetih uključujući hitove kao što su Autumn Leaves, That Lucky Old Sun i Stay With Me.

<!—->

Pesme je snimio Frenk Sinatra, a Dilan kaže da bi verovatno taj pevač bio zapanjen što ih je sada snimio sa petočlanim bendom.

Uz magazin Dilan poklanja 50.000 primeraka svog albuma.

Ova devojka je verovartno želela da pokaže sve čari koje može da donese usporeni snimak. Obratite pažnju (i uživajte).

Tagged under: ,

Kada kupite pile u prodavnici obično se hvatate za ono punije, sa oblim batačićima, ali vam ne pada na pamet da ispod kožice može da se nalazi ne samo meso već i slana voda i hemikalije za pojačavanje ukusa, kao i otpad drugih životinja. Ako nam ne verujete pogledajte video sa jedne farme pilića. Žena sedi za stolom, sa šricom u ruci i pumpa li pumpa.

Tagged under: ,

Da li prepoznajete ovu lepoticu?

ponedeljak, 12 januar 2015 by

Ne samo što nas oduševljava na velikim takmičenjima nego nas uvek i obraduje zanimljivim fotografijama na društvenim mrežama.

Tagged under: ,

Minulih dana, ledenih dana u Srbiji, često smo pomišljali na Sunce i toplotu. Ali da znate, postoje neka mesta na ovoj našoj planeti, gde je takođe hladno, i to vrlo, a ipak bi moglo da vam bude toplije, i to dok ste napolju (!!!) nego što je bilo prethodnih dana kod nas. Gde? Pa sasvim logično – na Grenlandu…

Tagged under: ,

Preliminarnim pregledom radarskih zapisa istražitelji su utvrdili da je „Erbas“ malezijske kompanije Er Azija na letu QZ8501 pre nestanka i pada u more naglo uzleteo. Kako piše britanski „Independent“, taj nagli uspon su eksperti nazvali „neverovatnim“ i veruju da je upravo to za letelicu bilo previše.

Tagged under: , ,

Nestanak aviona Er Azija između Indonezije i Singapura samo je poslednji u nizu tokom ove bizarne godine za avijaciju. Da li je 2014. najgora godina u skorijoj istoriji avijacije? I da i ne, u zavisnosti od toga kako definišete ono “najgore”.

Tagged under: ,

Srbija iduće godine kada preuzima predsedavanje OEBS-u treba da pokaže ozbiljnost jer od nas svi mnogo očekuju, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Tagged under: , ,
TOP