FORGOT YOUR DETAILS?

"Da mladi ljudi nauče kako da misle, a ne šta da misle"

Vlada Srbije preduzima veliki broj reformi obrazovnog sistema kako bi pripremila društvo za drastične promene u dobu ubrzanih tehnoloških promena.

To je poručila premijerka Ana Brnabić.

Tagged under: , ,

Da li Rusija želi da podeli Evropu?

utorak, 28 avgust 2018 by

„Tvrdnje da Rusija teži da podeli ili oslabi Evropu su apsurdne“, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Tagged under: ,

Nesvakidašnja scena zabeležena u videu prikazuje vodu koja teče niz stepenjice…

Tagged under:

Velike vrućine teško padaju svima, pa se svako od nas trudi da se nađe pored vode, u hladu ili u prostoriji koja je klimatizovana.

Tagged under: ,

Dačić: Nema boljeg vremena za rešenje KiM

ponedeljak, 06 avgust 2018 by

Situacija je trenutno takva da imamo dobru priliku da se pitanje Kosova i Metohije kompromisno reši, ocenjuje ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

On ističe da ne zna da li će i kada biti bolje prilike.

Da li pijete energetske napitke? ANKETA

Energetska pića postala su deo svakodnevice mladih, a to je jedna od tema Jutarnjeg programa TV Prve.

Odavno ih ne konzumiraju samo na žurkama, u klubovima i diskotekama, već i kod kuće, u parku, na školskom odmoru uz užinu.

Tagged under: , ,
Tagged under: , ,

U Sremskoj Mitrovici je danas podeljeno 40 stanova za izbeglice, a ključeve im je uručio prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je tom prilikom istakao da za njega lično ovaj dan ima posebnu simboliku i budi lepe emocije na veliku uspeh koji je postignut za kratko vreme.

Tagged under: ,
Da li Melanija Tramp koristi dublerku? /VIDEO

U poslednje vreme uveliko se spekuliše da li prvu damu SAD Melaniju Trampu povremeno menja dvojnica.

Prava teorija zavere skovana je posle fotografija sletanja Donalda Trampa u Brisel, kada je primećeno da prva dama koja je izlazila iz aviona baš i ne liči na sebe. I to nije jedini slučaj kada je doveden u pitanje Melanijin identitet.

Ovu preslatku devojčicu nešto je ozbiljno naljutilo…

Tagged under:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić boraviće sutra i u četvrtak u poseti Rusiji tokom koje će se, između ostalih, sastati i sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim.

Dačić za Sputnjik o Kosmetu: Sada imate neke nove ideje...

Beograd želi kompromis sa Prištinom, ali je neprihvatljivo da neko misli da to treba da bude da Srbija prihvati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

To je izjavio šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

TOP