FORGOT YOUR DETAILS?

Danas sunčano i toplo, do 30 stepeni

ponedeljak, 17 septembar 2018 by

U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, samo će se ujutro ponegde po kotlinama i visoravnima pojaviti kratkotrajna magla.

Tagged under:

Danas sunčano i toplo, do 30 stepeni

nedelja, 16 septembar 2018 by

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab i umeren vetar, na istoku ujutru i pre podne povremeno jak, severni i severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Tagged under:

Danas sunčano i toplo

sreda, 12 septembar 2018 by

Vreme u Srbiji danas biće pretežno sunčano i toplo, a ujutru će se po kotlinama formirati kratkotrajna magla, kažu iz RHMZ.

Tagged under: ,

Danas sunčano i toplo, do 30 stepeni

utorak, 11 septembar 2018 by

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom do 30 stepeni Celzijusa.

Tagged under:

Danas pretežno sunčano i toplo vreme

ponedeljak, 10 septembar 2018 by

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab i umeren vetar, na istoku zemlje povremeno i jak severozapadni, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod Srbije.

Tagged under:
"Danas lete migovi, po prvi put sa imenima heroja"

Danas će ispred Doma Narodne skupštine biti promovisana najmlađa generacija oficira Vojske, a Aleksandar Vulin kaže da to za Srbiju predstavlja radost i ponos.

„Danas će pred vama marširati 99 novih kadeta Vojne akademije, pred vama će se sa ponosom svojim rezulatatima predstaviti 29 pitomaca Medicinskog fakuleteta VMA, pokazaće se naši najbolji, naši najhrabriji. Imaćemo čime da se ponosimo pred svetom“, dodao je ministar.

Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije biće održana danas ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu.

Danas promenljivo oblačno i toplo

subota, 08 septembar 2018 by
Danas promenljivo oblačno i toplo

U Srbiji će biti promenljivo oblačno i toplo, na severu sa periodima sunčanog vremena, a u ostalim predelima sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima.

Najniža temperatura biće od 12 do 18 stepeni a najviša od 25 do 29 stepena Celzijusa.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo, na severu sa periodima sunčanog vremena, dok se u ostalim predelima očekuju kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Tagged under:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo svežije, ujutru i pre podne na severu i istoku, po podne i uveče i u ostalim predelima, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Tagged under:

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine za nedelju i ponedeljak, a kako se navodi, danas uveče i tokom noći lokalno se očekuje veća količina padavina, oko 20 milimetara za kratak vremenski period, ponegde i više, olujni vetar i pojava grada, u severnim i zapadnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima.

Tagged under:
Danas promenljivo vreme, biće kiše, do 30 stepeni

Vreme u Srbiji biće promenljivo oblačno i toplo, s lokalnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo, s temperaturama od 19 do 30 stepeni.

Tagged under: ,
TOP