FORGOT YOUR DETAILS?

Viši sud u Beogradu izreći će danas novu prvostepenu presudu Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona, koji je stradao u tuči navijača na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne sa periodima sunčanog vremena. Od sredine dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i obilnije padavine. Vetar slab, u košavskom području i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14 C, najviša dnevna od 22 do 27 C, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

Tagged under:

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, a u poslepodnevnim satima se uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom na jugozapadu, zapadu i istoku.

Tagged under: ,

Danas se predviđa oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Vojvodini i pretežno sunčano u ostalim krajevima.

Tagged under:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a lokalno i sa kratkotrajnim vremenskim nepogodama, naročito izraženim uveče i noću na jugu, jugoistoku i istoku Srbije, gde se očekuje preko 30 mm za 3 sata, kao i pojava grada i olujnog vetra.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a lokalno se očekuje i veća količina padavina i pojava grada.

Tagged under:

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, posle podne na zapadu i jugu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima lokalni razvoj oblačnosti usloviće kišu i kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas biti toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom posle podne i uveče, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab, u južnom Banatu i umeren, istočni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura će biti od 10 do 16, najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

Tagged under: , , ,

U Srbiji će danas veći deo dana biti pretežno sunčano i toplo, dok se u poslepodnevnim i večernjim satima očekuju kratkotrajni pljuskovi.

Tagged under:
Bubanj

Premda je Drugi svetski rat zvanično završen septembra 1945. godine, kako kaže niški istoričar Aleksandar Dinčić, kao Dan pobede nad nacizmom i fašizmom u Evropi, slavi se 9. maj, kada je nacistička Nemačka kapitulirala. Pored toga, u zemljama Evropske unije se ovog dana obeležava i Dan Evrope. I u Nišu će se, uz brojne programe, obeležavati ovaj datum.

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno sunčano, a popodne su na jugozapadu i severoistoku mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano, s temperaturama od 13 do 26 stepeni.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena.

Tagged under:
TOP