FORGOT YOUR DETAILS?

Danas pretežno sunčano i toplo

ponedeljak, 12 novembar 2018 by

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, s jutarnjim temperaturama od minus tri do devet stepeni, dok će se najviša dnevna kretati od 15 do 21 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Tagged under: , ,

Danas i dalje pretežno sunčano i toplo

nedelja, 11 novembar 2018 by

U Srbiji će danas tokom dana preovlađivati sunčano vreme, a temperature će se kretati od minus dva do devet pre podne, dok će najviše dnevne biti između 15 i 20 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Tagged under: , ,

U Srbiji će ujutru po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima biti magla, a tokom dana pretežno sunčano.

Tagged under: , ,

U Srbiji će ujutru po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima biti magle, uglavnom na zapadu i jugu Srbije, a u toku dana biće pretežno sunčano.

Tagged under: , ,

Danas počinje šesta Beogradska NATO nedelja

četvrtak, 08 novembar 2018 by

Na ovogodišnjoj, 6.Beogradskoj NATO nedelji, koja će danas i sutra biti održana u Palati Srbija u Beogradu u organizaciji Centra za evroatlanske studije (CEAS), okupiće se veliki broj domaćih i stranih zvaničnika, ambasadora, stručnjaka i predstavnika medija.

Po kotlinama jugozapadne i južne Srbije ujutru će ponegde biti kratkotrajne magle, dok će tokom dana iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano. Samo će u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa slabom kišom ili rosuljom.

Tagged under: , ,

Ujutru će po kotlinama na zapadu i jugozapadu biti mestimično kratkotrajna magla, a tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplo. U Timočkoj Krajini oblačno, tmurno, hladnije, povremeno sa slabom kišom.

Tagged under:

Danas sunčano i toplo, do 22 stepena

nedelja, 04 novembar 2018 by

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a samo će u Timočkoj Krajini preovlađivati oblačno i svežije, ponegde sa slabom sipećom kišom (rosuljom).

Tagged under: , ,

Danas umerno oblačno, do 26 stepeni

subota, 03 novembar 2018 by

U Srbiji će danas u većem delu biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo, samo u Timočkoj Krajini ujutru i pre podne oblačno sa sipećom kišom (rosuljom).

Tagged under: , ,

Danas sunčano i toplo

četvrtak, 01 novembar 2018 by

Danas će u Srbiji biti sunčano i toplo, uveče i tokom noći uz nešto više oblaka i moguću slabu kišu u pojedinim delovima grada.

Tagged under: , ,

Danas pretežno sunčano i toplo

sreda, 31 oktobar 2018 by

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, na jugu i jugoistoku pre podne umereno oblačno i uglavnom suvo.

Tagged under: , ,

Danas toplo, temperature iznad proseka

nedelja, 28 oktobar 2018 by

„U Srbiji će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano, a popodne se očekuje jače naoblačenje u zapadnim i severozapadnim delovima zemlje, koje će se uveče i tokom noći proširiti i na većinu ostalih krajeva, uslovljavajući ponegde kratkotrajnu kišu“, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Tagged under:
TOP