FORGOT YOUR DETAILS?

Zamislite da celu godinu možete putovati svetom i da vam za to još neko plati! World Life Experience, organizacija sa sedištem u Lisabonu, nudi upravo to.

Za organizovanje svadbe potrebno je vreme, strpljenje i finansije, a jednom kada se upustite u ovu avanturu treba da uzmete u obzir da ima mnogo stavki za koje treba izdvojiti ozbiljan novac. Ali, ima jedna caka!

Tagged under:

Ovaj kuvar je toliko uveren u svoje sposobnosti, pa je pristao da vezanih očiju velikom brzinom isecka povrće. Moramo priznati, deluje zaista impresivno:

Tagged under:

Foto: Screenshot

Večita dilema prilikom izbora fakulteta i buduće profesije jeste da li slediti svoje srce bez obzira na to gde vas to može odvesti ili, ipak, racionalno doneti odluku koja će vašoj karijeri dati sigurniji put?

Imamo važnu vest za vas: ne morate da odustanete od svojih snova. Fakultet savremenih umetnosti je mesto gde vaše želje postaju stvarnost.

Predupis u novu klasu je u toku, obezbedite svoje mesto na vreme.

Ne morate da birate između umetničke i profitabilne karijere

Umetnost i profitabilna karijera nisu i ne treba da budu dve suprotstavljene strane. Fakultet savremenih umetnosti nudi obrazovanje sa kojim ćete moći da radite ono što volite a da pritom i dobro zarađujete.

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba+. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama su zaštitni znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i umetničke produkcije učestvuju u predstavama i raznim proijektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet ima saradnju. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka, koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

Od umetnika za umetnike – profesori su vrhunski priznati umetnici

Za obrazovanje nove generacije umetnika presudni su njihovi mentori, šefovi klasa i ostali profesori. Predavači na FSU su vrhunski stručnjaci u svojim profesijama, koji su studentima uvek na raspolaganju, usmeravaju njihov umetnički razvoj i oblikuju njihov talenat. Još tokom studiranja, studenti kroz praksu, izložbe i predstave toliko napreduju da im postaju ravnopravne kolege.

Profesori koji vole svoj posao su dobri profesori. Pored toga što prenose svoja znanja i iskustva, oni uživaju i u kreativnom procesu koji dele sa studentima.

Odaberite granu umetnosti u kojoj će vaš talenat doći do izražaja

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između šest programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru: Likovne umetnosti – Slikarstvo, Dramske umetnosti – Gluma, Dizajn enterijera, Grafički dizajn, Dizajn kostima, Menadžment umetničke produkcije i medija.

Ako želite da nastavite da unapređujete svoje akademsko znanje, školovanje možete nastaviti na master i doktorskim studijama na FSU.

Počnite da gradite umetničku karijeru još tokom studija

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Donesite pravu odluku za budućnost, upišite FSU i postanite umetnik 21. veka.


Svakodnevno stižu novi podaci o broju zaraženih malim boginjama, kao i o žrtvama morbila.

Broj žrtava od malih boginja u Srbiji juče je postao dvocifren.

Tagged under: ,

Kako ste spavali sinoć?

ponedeljak, 12 mart 2018 by
Tagged under: ,

Kako su seoske žene podigle bunu

nedelja, 18 januar 2015 by

Još pre 20 godina žene planinskog sela Gornji Branetići odlučile su da osnuju Aktiv žena, a i danas su aktivne.

Pobeda Ive Karlovića nad prvim reketom planete Novakom Đokovićem, odjeknula je u svetu, a veliku pažnju, očekivano, dobila je u Hrvatskoj. Mediji u „lijepoj njihovoj“ upućuju hvalospeve na račun najvišeg tenisera na svetu, koji je odigrao, verovatno, meč života.

Kako preživeti votku?

petak, 02 januar 2015 by

Stranci ne znaju kako da pravilno piju votku – mnogi poslovni partneri ruskih firmi posle par čaša nisu u stanju da se bave poslovnim temama, navode ruski portali.

Tagged under: ,

Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući?

ponedeljak, 22 decembar 2014 by

Savet: Svakako pogledati.

Sahrana jednog člana masona na Bahamima nije bila tužna, nego i više nego vesela. Da li je to običaj u ovom delu sveta, ne znamo, ali svakako smo odlučili da vam prenesemo tu atmosferu:

Tagged under: ,

Svake godine veći broj turističkih agencija propadne ili otkaže putovanje putnicima i ne vrati novac. Jelena Šarenac Delić je šest dana pre planiranog putovanja saznala da je račun turističke agencije „Travel expert“ u blokadi i da je njen aranžman otkazan. U takvim slučajevima, nada putnika da će im novac biti vraćen je polisa osiguranja u slučaju insolventnosti.

Tagged under:
TOP