FORGOT YOUR DETAILS?

Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je da ne postoji istraga političke pozadine ubistva bivšeg premijera Srbije i lidera DS Zorana Đinđića.

„Ne postoji istraga političke pozadine ubistva Đinđića i oni koji na njoj insistiraju zavaravaju narod i unose zabunu sa namerom da ovo društvo ne izađe iz konfliktne situacije“, kazao je Tadić na konferenciji za novinare.

Tagged under:

Protiv 121 roditelja u Srbiji podnete su prekršajne prijave jer nisu želeli da vakcinišu svoju decu. Zbog toga će morati da plate i novčanu kaznu do 50.000 dinara.

Tagged under:

Protiv 121 roditelja u Srbiji podnete su prekršajne prijave jer nisu želeli da vakcinišu svoju decu. Zbog toga će morati da plate i novčanu kaznu do 50.000 dinara.

Tagged under: ,

Odluka Skupštine opštine Trgovište da u budžetu za 2014. godinu predvidi pet miliona dinara za pomoć neženjama da sklope brak dovela je do toga da se u toj godini broj sklopljenih brakova poveća pet puta, izjavio je predsednik te opštine Nenad Krstić. Prema njegovim rečima, broj novorođene dece dupliran je u odnosu na prethodne godine.

Tagged under: , ,

Ne postoji softver koji odoleva NSA

četvrtak, 01 januar 2015 by

Gotovo nijedan kriptovani softver više ne odoleva Američkoj nacionalnoj agenciji za bezbednost – NSA, rekao je bivši američki špijun Edvard Snouden. Nemački list „Špigl“ objavio je, sa margina godišnje konferencije CCC (Chaos Communication Congress) posvećene informatici i hakovanju koja je održana u Hamburgu, nove dokumente koje je dostavio Snouden a koji datiraju iz 2012. godine. […]

Prvo pojačanje Partizana pod novim rukovodstvom mogao bi da bude bivši član crno-belih Stefan Babović, prenose beogradski mediji.

Tagged under:

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar izjavio je da greh i sklonost ka egocentričnim stvarima ne pripadaju ljudskoj ličnosti i da nijedan „sin ili kći čovečanstva“ ne može da se razvije bez odnosa sa Isusom Hristom.

Policijski zapisnik o primeni sile pripadnika policije nad bratom premijera Srbije Andrejem Vučićem tokom Parade ponosa u Beogradu ne postoji.

Jedan francuski turista moraće 240 sati da čisti zatvor na Menhetnu, jer se popeo na pilon Bruklinskog mosta kako bi napravio nekoliko fotografija Njujorka iz boljeg ugla.

Tagged under: , ,

Ne zna nemački, ne plaća račune

četvrtak, 11 decembar 2014 by

Fudbaler Augsburga Raul Bobadilja našao se u začuđujućim finansijskim problemima od dolaska u taj klub, zbog toga što ne zna nemački.

Tagged under: ,
TOP