FORGOT YOUR DETAILS?

Ovo je 6 tipova srpskih mladoženja

ponedeljak, 10 septembar 2018 by

Iako su na dan venčanja sve oči uprte u mladu, često i mladoženja zna da „zabiberi“ svadbeno veselje. Ponekad se desi da, pored gostiju, svojim postupcima iznenadi i sebe samog. Ovih šest tipova mladoženja se najčešće sreće na srpskim svadbama.

Tagged under:

Tužna i nesvakidašnja sudbina zadesila je bebu slona, kada je iz neutvrđenih razloga ostala bez surle, organa koji mu je preko potreban za život.

Tagged under:

Naša preporuka je da ovo ne pokušavate kod kuće:

Tagged under:

Amerikanac Tom Korli autor je brojnih knjiga posvećenih sticanju bogatstva. Posle pet godina proučavanja milionera, tvrdi da je ustanovio koje su tri vrste ljudi najbogatije.

Blato na pantalonama, krv u „mercedesu“, veštačenje mobilnih telefona, kao i iskazi svedoka, samo su neki od teško oborivih dokaza protiv Zorana Marjanovića koji ga terete za svirepo ubistvo supruge.

Pravila koja se nameću avionskim putnicima svake godine su sve stroža i brojnija, ali moraju se poštovati zbog bezbednosti.

Tagged under:

Ove plaže su daleko, ali izgledaju kao mesta iz bajki. I voda je topla kao „bara“ tokom cele godine.

Tagged under:

Linija između tektonskih ploča proteže se širom planete, i odgovorna je za 90 odsto zemljotresa na svetu.

Tagged under: ,

Ovo je bluz na srpski način

nedelja, 10 jun 2018 by

Petočlana porodica pesnika Rajice Markovića iz Kragujevca kraj s krajem preživljava sa ukupno manje od 100 evra mesečno, ali i pored teške materijalne situacije se ne žale i ne mole za pomoć.

Sedam stotina mališana s Kosova i Metohije, ruku pod ruku, napravili su obruč oko zidina srušene zadužbine cara Dušana, nadomak Prizrena. Bilo je to možda i najveće dečje kolo uz „Oro se vije“, koje se pamti u manastiru Sveti Arhangeli.

Poznato je da se Honduranci prekrste i pomole kad god se približe Međunarodnom aerodromu Tokontin, a svako uspešno sletanje aviona proprate aplauzom.

Tagged under:

Poznata američka turistička izdavačk kuća Lonely Planet, među brojni preporukama destinacija za putovanja koje daje svake godine, nedavno je sastavila i listu Top 10 evropskih destinacija za letnji odmor za 2018. godinu.

TOP