FORGOT YOUR DETAILS?

"Ovo sa zastavom KiM ne sme da baci senku na slavnu 1918"

Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni rekao je da Francuska dobro razume da je slučaj „zastave Kosova“ u pariskom Notr Damu težak za Srbiju.

On je naveo da je namera Francuske da se iskaže poštovanje žrtvama rata na svim stranama u Evropi, kako pobednicima, tako i poraženima.

„Ovo može da izazove rat“

nedelja, 21 oktobar 2018 by
"Ovo može da izazove rat"

Povlačenje SAD iz sporazuma sa Rusijom o nuklearnim snagama srednjeg dometa, moglo bi da izazove rat.

To je izjavio šef Odbora za međunarodne poslove Saveta Ruske Federacije Konstantin Kosačev i zatražio sazivanje sednice Saveta Bezbednosti UN, na kojoj bi se razgovaralo o „kritičnoj situaciji“.

Tagged under: , ,

Ove godine su urednici turističkog magazina “Konde Nast Traveler” podelili rangiranje najboljih gradova u svetu po izboru čitalaca na dva dela. Tako su izabrani najbolji mali i veliki gradovi u svetu.

Prema najnovijem izveštaju Mastercarda, Bangkok je najposećeniji grad na svetu po broju međunarodnih posetilaca u 2018. godini.

Tagged under:

Hrišćanstvu i modernom načinu života opirali su se duže nego bilo koje pleme u Indiji. Ne postoje pisani tragovi koja bi povedočili bilo šta o njima, pa se sve što je poznato o ovo neobičnom plemenu koja i danas postoji, prenosilo sa kolena na koleno. Jedna svtar dobro je poznata i to daleko van granica njihove rodne države Nagaland – njihova brutalna i krvava tradicija.

Tagged under: , ,

Bilo da nude sobu sa izlaskom sa peščanu plažu, spa centre koji odišu aromatičnim uljima ili pogled na Ajfelovu kulu, svima im je zajednički imenilac luksuz. Ovi hoteli otkrivaju jednu drugu dimenziju života i odmora, a kada vidite šta sve nude, poželećete da se istog trena stvorite tamo.

Tagged under: ,

U maju ove godine pokrenuta je jedna od najkraćih avionskih linija na svetu na ruti od Arube do Punte Fijo u Venecueli koji traje samo 15 minuta.

Tagged under:

Ovo je 6 tipova srpskih mladoženja

ponedeljak, 10 septembar 2018 by

Iako su na dan venčanja sve oči uprte u mladu, često i mladoženja zna da „zabiberi“ svadbeno veselje. Ponekad se desi da, pored gostiju, svojim postupcima iznenadi i sebe samog. Ovih šest tipova mladoženja se najčešće sreće na srpskim svadbama.

Tagged under:

Tužna i nesvakidašnja sudbina zadesila je bebu slona, kada je iz neutvrđenih razloga ostala bez surle, organa koji mu je preko potreban za život.

Tagged under:

Naša preporuka je da ovo ne pokušavate kod kuće:

Tagged under:

Amerikanac Tom Korli autor je brojnih knjiga posvećenih sticanju bogatstva. Posle pet godina proučavanja milionera, tvrdi da je ustanovio koje su tri vrste ljudi najbogatije.

Blato na pantalonama, krv u „mercedesu“, veštačenje mobilnih telefona, kao i iskazi svedoka, samo su neki od teško oborivih dokaza protiv Zorana Marjanovića koji ga terete za svirepo ubistvo supruge.

TOP