FORGOT YOUR DETAILS?

Počelo međunarodno PISA testiranje

utorak, 17 april 2018 by

Međunarodno PISA testiranje za sve petnaestogodišnjake u Srbiji počelo je danas u srednjim školama i trajaće do početka juna.

Tagged under: ,
Caki Pavkov Radnički Čair

Serija od sedam utakmica koje će pokazati da li je za Radničkim uspešna ili neuspešna sezona, kako je okarakterisao plej-of golman Nišlija Mladen Živković, otpočeće duelom sa Čukaričkim u Beogradu, u subotu, 14. aprila od 15 sati.

protest

Iako je “istorijska” sednica Skupštine, na kojoj je trebalo da se odluči čiji će biti niški aerodrom, iznenada odložena, protest će ipak biti održan, a kako kaže Miloš Bošković, Nišlije će tada “glasati o poklanjanju aerodroma”, jer očigledno odbornici “nemaju petlju to da urade”.

Od arheoloških lokaliteta, preko salaša i etno sela, pa do pećina, planina i destinacija prilagođenih najmlađima… Mogućnosti za putovanje u Srbiji je mnogo, a prazničnih dana sasvim dovoljno da se Srbija doživi iz nekog novog ugla.

Tagged under:
PROKUPLJE dom zdravlja LJ.M. foto

Laboratorijske analize, pregled kod oftamologa, otorinolaringologa, fizijatra, stomatologa i logopeda, deo su pregleda koji će budući prvaci morati da obave u prokupačkom Domu zdravlja kako bi dobili potvrdu za upis u prvi razred.

Počeo niški Sajam turizma [foto]

četvrtak, 29 mart 2018 by
sajam

Momci i devojke u šarenim kostimia, raznovrsna hrana i piće, turističke ponude, kao i trubači obeležili su prvi dan Međunarodnog sajma turizma, koji se održava u Nišu od 29. do 31. marta u hali “Čair”.

Tagged under: ,
put

Rupe i blato sa kojima meštani bojničkih sela Pridvorica i Zeletovo godinama imaju probleme, uskoro će zameniti asfalt. Radovi na izgradnji ovog puta, prema najavama nadležnih, trebalo bi da budu završeni do kraja juna ove godine.

Tagged under: ,

Požar u Beogradu, evakuisana žena

utorak, 20 mart 2018 by

U jednom stanu u ulici Ilije Garašanina jutros je izbio požar, ali niko nije povređen, rečeno je Tanjugu u Vatrogasnoj službi.

Tagged under: ,

Jutros u Beogradu, u Ulici Ilije Garašanina izbio požar. Evakuisana je jedna starija ženska osoba, potvrdila je Vatrogasna služba.

Vatrogasci su brzo reagovali i vatra je stavljena pod kontrolu.

pozar

U Vlasotinačkom selu Brezovica vatrogasci celog dana gase požar koji je izbio u subotu oko 13 sati i zahvatio nekoliko starih objekata. Najavljuju da će ostati i tokom noći, a u požaru nema povređenih ljudi.

Tagged under: ,

Počinje 25. Književna kolonija u Sićevu

ponedeljak, 14 septembar 2015 by
kolonija

U utorka 15. septembra u Sićevu biće otvorena 25. Književna kolonija koja će trajati do 20. septembra i na kojoj će učestvovati nekoliko desetina pesnika i pisaca iz Niša i Srbije ali i Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Bugarske.

Tagged under: ,

Počelo glasanje u Medveđi

nedelja, 13 septembar 2015 by

U Medveđi se održavaju vanredni lokalni izbori, sva glasačka mesta otvorena su na vreme, a glasanje protiče u redu.

Za 35 odborničkih mesta bore se predstavnici pet izbornih lista – tri srpske i dve albanske, a na izborima se izjašnjava oko 10.500 birača.

Tagged under:
TOP