FORGOT YOUR DETAILS?

Toplo, ali nestabilno - uveče moguća kiša

Vreme u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, a popodne i uveče se očekuju lokalna kiša i pljuskovi s grmljavinom, navodi RHMZ.

I u Beogradu će biti toplo, sa sunčanim intervalima i mogućom kišom u nekim delovima grada. Temperatura će se kretati između 19 i 30 stepeni.

Tagged under: , ,

Toplo, ali oblačno i nestabilno

utorak, 05 jun 2018 by
Toplo, ali oblačno i nestabilno

Vreme će u Srbiji biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, s lokalnom kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu će biti toplo, sa sunčanim intervalima i mogućom kišom u nekim delovima grada. Temperatura će se kretati između 19 i 29 stepeni.

Tagged under: , ,

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne i uveče se na jugozapadu, zapadu i severozapadu Srbije, a u nedelju i u ostalim krajevima očekuju intenzivne nepogode u vidu pljuskova sa grmljavinom, jakim vetrom i pojavom grada.

Tagged under: ,

U Srbiji će sutra biti toplo i nestabilno, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je RHMZ.

Jugoistočni vetar biće slab do umeren, ali u južnom Banatu ujutro i pre podne biće povremeno jak.

Tagged under: ,
TOP