FORGOT YOUR DETAILS?

Tri udesa u BG, povređena i trudnica

utorak, 07 avgust 2018 by
Tri udesa u BG, povređena i trudnica

Hitna pomoć u Beogradu imala je 90 intervencija, od kojih 13 na javnom mestu, a u tri saobraćajne nesreće povređene su tri osobe, među kojima jedna trudnica.

U 21:48 u nesreći u ulici Pavla Vujisića povređena je trudnica starosti oko 34 godine koja je zbrinuta i prevežena u KBC Zemun, rekao je Tanjugu saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac.

Jedno je kopnena, drugo je ostrvska Grčka, a to se ponajviše ističe kada je budžet za letovanje u pitanju. Ipak, postoji nekoliko ostrva koja obiluju lepotama, a vrlo su pristupačna za desetodnevno letovanje u sezoni. Pa, krenimo od najbližeg.

Tagged under:
Priča o princu jedincu

Obe predstave namenjene su najmlađoj publici, trogodišnjacima i starijima, kažu u Lutkarskom pozorištu, a modernu priču o drugarstvu, ljubavi i zajedništvu “Tri praseta” igraće u nedelju 10. juna od 11:30, dok je “Priča o princu jedincu” zakazana za četvrtak 14. jun od 18 sati.

Tagged under: ,

Nakon što su ih poslednjih godina turisti izbegavali zbog prilično napete političke situacije i pada bezbednosti, zemlja faraona, zemlja „rizortova“ i zemlja na dva kontinenta ponovo se vraćaju na turističke mape i turisti se polako, ali sigurno odlučuju za njih.

Tagged under:
medicinar

Takmičari Kajkak-kanu kluba Medicinar iz Niša uspešno su započeli novu sezonu i sa memorijala „Darko Novaković“ u Čačku vratili se sa tri medalje.

Siniša Mihajlović je u januaru dobio otkaz u Torinu i sada čeka novi posao. Čini se da će i tom čekanju doći uskoro kraj.

Tagged under:

Geografski fakultet i Fakultet bezbednosti idu na Novi Beograd, Biološki u zgradu Urbanističkog zavoda, a time i Filološki dobija više prostora na staroj adresi.

Tagged under: ,

Tri automobila u severnom dijelu Kosovske Mitrovice oštećena su u požaru za koji se pretpostavlja da je podmetnut, rečeno je u kosovskoj policiji.

Na današnji dan pre tri godine u blizini Beograda srušio se transportni helikopter Mi-17 Vojske Srbije, u kojem je poginulo sedam ljudi.

Helikopter se srušio 13. marta, nešto pre ponoći, u širem rejonu aerodroma „Nikola Tesla“ u Surčinu, na povratku iz Raške, odakle je prevozio životno ugroženu bebu iz Novog Pazara.

Tri nova filma na repertoaru „Kupine“

utorak, 15 septembar 2015 by
naslovna

Ostvarenja “Nevidljivi dečak”, “Lavirint: beg kroz zgarište” i “Poseta” biće premijerno prikazane večeras 10. septembra u niškom bioskopu “Kupina” nakon čega će se naći na redovnom repertoaru. 

490x370-fk-radnicki-zimske-pripreme.jpg

Na pomoćnom terenu stadiona Čair fudbaleri niškog tima, podeljeni u tri ekipe, odigrali su između sebe kontrolne utakmice od po 30 minuta.

Tagged under: , ,
490x370-fk-radnicki-zimske-pripreme.jpg

Na pomoćnom terenu stadiona Čair fudbaleri niškog tima, podeljeni u tri ekipe, odigrali su između sebe kontrolne utakmice od po 30 minuta.

Tagged under: , ,
TOP