FORGOT YOUR DETAILS?

Tri osobe povređene u udesu kod Svrljiga

utorak, 25 septembar 2018 by
Razbiglava SVRLJIG FOTO ALEKSANDAR KOSTIC

U čeonom sudaru „renoa“ i „micubišija“ kod mesta zvanog Razbiglava na ulazu u Svrljig iz pravca Niša, tri osobe su lakše povređene, ali su zbog ispitivanja svi prevezeni u niški Klinički centar.

Tagged under: , ,

Tri niška kik-boksera svetski šampioni

utorak, 25 septembar 2018 by
kik boks klub nis

Na Svetskom prvenstvu za juniore u disciplinama K1 i low kick kik-bokseri iz Niša osvojili su tri titule prvaka sveta, jednu vicešampionsku i dve bronzane medalje. Novi šampioni planete su Vladimir Pavlović, Natalija Savić i Patrik Buza.

Tagged under: , ,

Pred sam kraj prelaznog roka Crvena zvezda je dovela tri velika pojačanja za debi u Ligi šampiona.

Tagged under:

Tri niške bokserke uspešne u Vrbasu

utorak, 21 avgust 2018 by
Vrbas-boks2

U konkurenciji 200 takmičara iz 22 države sa četiri kontinenta članice Bokserskog kluba Vitez iz Niša, Natalija Savić i Mila Kuhta osvojile su bronzane medalje, dok je Neda Brkić izgubila u eliminacijama.

Tri udesa u BG, povređena i trudnica

utorak, 07 avgust 2018 by
Tri udesa u BG, povređena i trudnica

Hitna pomoć u Beogradu imala je 90 intervencija, od kojih 13 na javnom mestu, a u tri saobraćajne nesreće povređene su tri osobe, među kojima jedna trudnica.

U 21:48 u nesreći u ulici Pavla Vujisića povređena je trudnica starosti oko 34 godine koja je zbrinuta i prevežena u KBC Zemun, rekao je Tanjugu saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac.

Jedno je kopnena, drugo je ostrvska Grčka, a to se ponajviše ističe kada je budžet za letovanje u pitanju. Ipak, postoji nekoliko ostrva koja obiluju lepotama, a vrlo su pristupačna za desetodnevno letovanje u sezoni. Pa, krenimo od najbližeg.

Tagged under:
Priča o princu jedincu

Obe predstave namenjene su najmlađoj publici, trogodišnjacima i starijima, kažu u Lutkarskom pozorištu, a modernu priču o drugarstvu, ljubavi i zajedništvu “Tri praseta” igraće u nedelju 10. juna od 11:30, dok je “Priča o princu jedincu” zakazana za četvrtak 14. jun od 18 sati.

Tagged under: ,

Nakon što su ih poslednjih godina turisti izbegavali zbog prilično napete političke situacije i pada bezbednosti, zemlja faraona, zemlja „rizortova“ i zemlja na dva kontinenta ponovo se vraćaju na turističke mape i turisti se polako, ali sigurno odlučuju za njih.

Tagged under:
medicinar

Takmičari Kajkak-kanu kluba Medicinar iz Niša uspešno su započeli novu sezonu i sa memorijala „Darko Novaković“ u Čačku vratili se sa tri medalje.

Siniša Mihajlović je u januaru dobio otkaz u Torinu i sada čeka novi posao. Čini se da će i tom čekanju doći uskoro kraj.

Tagged under:

Geografski fakultet i Fakultet bezbednosti idu na Novi Beograd, Biološki u zgradu Urbanističkog zavoda, a time i Filološki dobija više prostora na staroj adresi.

Tagged under: ,

Tri automobila u severnom dijelu Kosovske Mitrovice oštećena su u požaru za koji se pretpostavlja da je podmetnut, rečeno je u kosovskoj policiji.

TOP