FORGOT YOUR DETAILS?

hapšenje

Zbog toga što je svoju nevenčanu suprugu presreo na ulici i više puta udarao metalnom šipkom, leskovačka policija uhapsila je 24-godišnjeg mladića.

Tagged under: ,

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, intenzivnim radom rasvetlili su 26 razbojništava i uhapsili N.G. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopštio je danas MUP.

policija kosta

Leskovačka policija uhapsila je 21-godišnjaka i tri godine mlađeg muškarca koji se sumnjiče za teške krađe. Zbog istog krivičnog dela podneli su krivičnu prijavu i protiv jednog maloletnika.

Tagged under: ,

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su pripadnici MUP-a po odobrenju Višeg javnog tužioca, uhapsili D.B (23) iz Paraćina, koji je iz automobila ispalio dva hica u kombi vozilo kojim je upravljao 40-godišnji muškarac iz Paraćina.

Tagged under:
tuca

Zbog toga što su naneli teške telesne povrede jednom muškarcu u niškom naselju Pantelej, uhapšeni su 46-godišnjak i 23-godišnjak, saopštili su iz MUP-a.

Tagged under: ,
hapšenje

Zbog toga što je u večernjim satima 27. aprila ove godine, kažu u leskovačkoj policiji, uz pretnju nožem od 55-godišnje žene ukrao torbicu sa novcem i ličnim dokumentima i lakše je povredio, uhapšen je 40-godišnji Leskovčanin.

Tagged under: ,
policija foto kostic aleksandar

Jedan muškarac je uhapšen, a protiv drugog je podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili više krađa u okolini Pirota i pritom odneli kazane za rakiju, alat, ali i drva za ogrev.

Tagged under: ,

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su pola kilograma kokaina i uhapsili C.M. (59) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopstio je danas MUP.

hapsenje

Zbog sumnje da je u proteklih mesec dana u večernjim satima, kako kažu iz leskovačke policije, iz nekoliko radnji ukrao novac u vrednosti od 120.000 dinara, uhapšen je 32-godišnji muškarac.

Tagged under: ,
posta

Zbog toga što su obili i pokušali da opljačkaju pošte u Trupalu, Svrljigu i Malči, kako su saopštili iz Policijske uprave, uhapšena su dvojica Nišlija.

Tagged under: ,
policija

Zbog sumnje da je 2. aprila ove godine uz pretnju nožem iz zlatare ukrala nakit u vrednosti od oko 335.000 dinara, kako kažu u leskovačkoj policiji, uhapšena je 33-godišnja Leskovčanka.

Tagged under: ,
marihuana foto mup

Muškarac iz okoline Bujanovca uhapšen je sa još dvojicom Vranjanaca kada je na autobuskoj stanici u Bujanovcu pokušao da im preda kofer sa 2,188 kg marihuane koju su oni trebali da transportuju do Subotice.

Tagged under: ,
TOP