FORGOT YOUR DETAILS?

policija kosta

Zbog sumnje da je sinoć oko 17 sati, krećući se kolima iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju, kod Suve česme udario 8-godišnje dete kolima i na licu mesta ga usmrtio, prokupačka policija je uhapsila 58-godišnjeg muškarca iz Zvečana.

Tagged under: ,
noz

Zbog sumnje da je sinoć pokušao da ubije predsednika Ženskog rukometnog kluba iz Aleksinca Nenada Đurića kada ga je nožem ubo u grudi, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, uhapšen je 21-godišnji Aleksinčanin.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija u nekoliko prethodnih dana uhapsila 220 osoba osumnjičenih za krivična dela iz oblasti privrednog, ali i opšteg kriminala.

Uhapšen lažni doktor VMA zbog prevare

subota, 15 septembar 2018 by
Uhapšen lažni doktor VMA zbog prevare

Policija u Smederevu uhapsila je J.D. (44) zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, prevario jednu ženu iz Smederevske Palanke, saopšteno je iz MUP-a.

J.D. se sumnjiči da se lažno oglašavao Fejsbuka predstavljajući se kao doktor i pomoćnik načelnika Vojno medicinske akademije, nudeći posao u toj medicinskoj klinici, kojoj su navodno potrebne maserke.

policija foto aleksandar kostic

Zbog sumnje da je za 5.000 dinara jednoj osobi dao službene podatke koji su podvedeni kao službena tajna, a “zažmurio” je i na više saobraćajnih prekršaja raznih osoba, kako kažu u Odeljenju za korpuciju Višeg javnog tužilaštva, uhapšen je saobraćajac iz Vranja. Pored njega, dodaju, uhapšen je i njegov kolega, koji za 3.000 dinara nije alkotestirao vozača koji je načinio saobraćajni prekršaj.

Tagged under: ,

Zbog nedavne pucnjave na američku ambasadu u Ankari, turska policija uhapsila je tri osobe od kojih su dve priznale krivicu.

Tagged under: ,
hapšenje

Nakon što je pre 2 dana uhapšen 42-godišnji muškarac osumnjičen da je podizao novac sa bankomata uz pomoć ukradene platne kartice, policija je uspela da identifikuje i uhapsi i drugog osumnjičenog. On se nekoliko dana skrivao, a tereti se da je ukrao karticu.

Tagged under: ,
policija

Zbog sumnje da je u petak, 10. avgusta oko 1 sat posle ponoći više puta ubo nožem 42-godišnjeg muškarca, prokupačka policija je uhapsila 43-godišnjeg muškarca iz sela Jasenice u opštini Žitorađa.

Državjanin Švedske, koji je uhapšen u Murićanu, u Albaniji i kod kojeg je prilikom pretresa pronađeno 19 pištolja, izjavio je oružje kupio na Kosovu.

Tagged under:
policija

Zbog sumnje da je u petak, 10. avgusta oko 1 sat posle ponoći više puta ubo nožem 42-godišnjeg muškarca, prokupačka policija je uhapsila 43-godišnjeg muškarca iz sela Jasenice u opštini Žitorađa.

direkcija

Zbog zloupotreba prilikom nabavke ekološkog autobusa i štete od skoro 7,5 miliona dinara koju su naneli preduzeću, uhapšeni su, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, direktor Direkcije za javni prevoz grada Niša Saša Petronijević, kao i predsednik i članovi Komisije za javne nabavke ovog preduzeća.

Tagged under: ,
Foto: Freeimages.com
Foto: Freeimages.com

Incident se desio na bazenu Sportskog centra Banjica.

Slučaj je došao do policije zahvaljujući spasiocu sa bazena.

Zlostavljano dete je dečak bez roditelja, koji je sklonjen na sigurno zahvaljujući brzoj reakciji policije. Uhapšeni je poslat u psihijatrijsku ustanovu „Laza Lazarević“, a sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje.

TOP