FORGOT YOUR DETAILS?

vucic u prokuplju foto lj.m

Organizacioni odbor za obeležavanje gradske slave odlučio je da Plaketu Svetog Prokopija, najprestižnije priznanje Grada, 21. jula dodeli predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog „lične podrške iniciranjem velikih i značajnih projekata, koji višestruko nadmašuju mogućnost jedne lokalne sredine, a koji će biti realizovani uz pomoć države“.

Predsednici Srbije i Izraela, Aleksandar Vučić i Ruven Rivlin, otkrili su danas u Zemunu tablu sa imenom Teodora Hercla, austrougarskog novinara i pisca, koji je ušao u istoriju kao otac ideje moderne izraelske države.

aleksandar vucic

Usred sve aktuelnije priče o statusu Kosova, podeli ili razmeni teritorija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da ako ne dođe do razgraničenja sa Albancima, ljudi u Srbiji treba da budu spremni da brane Vranje za 40 godina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanosti polaganja kamena temeljca za izgradnju hotela „Splendor“ u okviru Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji.

Tagged under:

Vučić: Napred Novak, napred Srbija

četvrtak, 12 jul 2018 by

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentarišući novi tvit Dragana Đilasa, da je najveći navijač Novaka Đokovića i da će to biti uvek, ali da neće zloupotrebljavati njegovu slavu i uspehe pokušavajuću da deo Đokovićeve slave pređe i na njega.

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da njegovi politički protivnici osporavanjem referenduma o Kosovu i Metohiji „ruše“ ššansu da dobijemo više nego što imamo danas.

Tagged under:
Vučić čestitao Trampu i pozvao ga u Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio predsedniku SAD Donaldu Trampu čestitku povodom Dana nezavisnost i tom prilikom ga pozvao da poseti Srbiju.

„Poštovani predsedniče, primite moje iskrene čestitke povodom Dana nezavisnosti – nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država, uz najbolje želje za dalji napredak Vaše zemlje i blagostanje američkih građana“, piše u čestitki.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine.

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić verovatno će se za dve nedelje ponovo sastati u Briselu sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, saznaje „Blic“.

Tagged under: ,
aleksandar vucic

Odbijajući da komentariše proteste građana zbog poklanjanja niškog aerodroma Državi i današnju sednicu niškog parlamenta, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da će ovog leta često boraviti u Nišu. Razlog za to je, kaže, obilazak stranih fabrika i Aerodroma „Konstantin Veliki“.

Vučić: Ako je to bio problem, to ćemo odmah da rešavamo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov bugarski kolega Rumen Radev razgovarali su u Dimitrovgradu sa predstavnicima bugarske nacionalne manjine.

Vučić je posle sastanka poručio da Bugari u Srbiji treba da se ponose bugarskim imenom i svojim korenima, a da vole i poštuju svoju državu Srbiju.

Tagged under: , , ,
Vučić: Zašto protestuju, malo im para...?

Predsednik Srbije izjavio da ga ne interesuju najave protesta političkih stranaka, onih koji su „uništili zemlju i sada hoće da protestuju jer im je malo para“.

Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u vezi s najavom protesta nekih političkih organizacija, rekao da takvi treba da „gutaju knedle“ od sramote šta su ovoj zemlji uradili.

TOP