FORGOT YOUR DETAILS?

Vučić na video-bimu u Mitrovici; Rakić: Doneli ste radost

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da poruka koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Srbima na Kosovu donosi radost.

On je istakao i da će oni večeras „mirno leći sa svojom decom jer znaju da nisu sami i da na njih misli država Srbija“.

Vučić: Prosečna plata u januaru 465 evra

četvrtak, 06 decembar 2018 by

Prosečna plata u Srbiji će već u januar biti 465 evra, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić zatražio pomoć Kine

utorak, 04 decembar 2018 by
Vučić zatražio pomoć Kine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio jeambasadora Kine Li Mančanga u Beogradu kakvu opasnost nosi najava formiranja vojske tzv. Kosova 14. decembra.

Vučić je zamolio Lija da, kao prijatelj Srbije, redovno izveštava kinesko rukovodstvo o razvoju situacije na Kosovu i Metohiji, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

Tagged under: , ,

Vučić: Saterani smo u ćošak

ponedeljak, 03 decembar 2018 by
Vučić: Saterani smo u ćošak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da “smo mi saterani u ćošak“ i upitao “šta ćemo 15. decembra kad usijane glave krenu na sever Kosmeta“.

On je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da donosi loše vesti i da Albanci ni posle odlaska Johanesa Hana u Prištinu neće ni da čuju za ukidanje taksi.

Vučić: Odložena poseta Makrona

ponedeljak, 03 decembar 2018 by
Vučić: Odložena poseta Makrona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je odložena poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji.

Tagged under: ,

Vučić: Pisma penzionerima o trošku SNS

četvrtak, 29 novembar 2018 by
Vučić: Pisma penzionerima o trošku SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pismo zahvalnosti penzionerima slao kao predsednik stranke, a ne države.

On je dodao da je to zato da bi taj trošak platila stranka, a ne poreski obveznici.

Tagged under: , ,
Vučić o napadu na Stefanovića: Uhapsili smo, a šta su oni?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se država ponela odgovorno nakon napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i odmah pronašla napadače.

Taj slučaj je, kaže, pokazao razliku između odgovorne i neodgovorne države, budući da su napadači na Stefanovića odmah uhapšeni, a da bivša vlast danima nije čak ni objavila da je u demonstracijama ubijen Ranko Panić.

Tagged under: ,

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Priština ima četiri cilja koje želi da ostvari dizanjem taksi na robu na 100 odsto, a prvi je da izvrši do sada najveći pritisak, koji bi vodio bezuslovnoj „kapitulaciji“ Beograda i punom priznanju nezavisnosti.

Tagged under: , ,
Vučić o evropskoj vojsci: Ne mešamo se u tuđe poslove

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne želi da se meša u tuđe poslove kad je reč o formiranju evropske vojske.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara šta misli o formiranju evropske vojske i da li je o tome bilo reči u Parizu na ceremoniji obeležavanja 100 godina od kraja Prvog svetskog rata. „Sve je bilo lepo, sve je bilo veličanstveno, sa svima sam se rukovao i razgovarao, ali ne želim da se mešam u tuđe poslove“, kazao je Vučić novinarima.

Tagged under: ,
Vučić kod "Kobri": Morate da budete spremni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se pripadnicima specijalnih jedinica „Kobre“ Vojske Srbije na svemu što svakodnevno rade.

Vučić: Nema dijaloga dok Priština ne povuče svoje odluke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će dijalog u Briselu biti nastavljen kada Priština povuče svoje protivpravne odluke.

On je dodao i da se u Briselu “niko od predstavnika Srbije neće pojaviti dok se to ne desi“.

Tagged under: ,
Vučić: Loše mešanje SPC u politiku, pogađa me

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Helsinkiju da ga pogađa „loše mešanje“ Srpske pravoslavne crkve u politiku.

On je, povodom saopštenja Sabora SPC da ni po koju cenu ne sme da se dovede pod znak pitanja pun suverenitet i integritet Srbije na Kosovu i Metohi, rekao da suvereniti čuvaju teritorija i narod, i pitao šta od toga Srbija ima na Kosovu.

Tagged under: , ,
TOP