FORGOT YOUR DETAILS?

aleksandar vucic

Demonstracije građana zbog poklanjanja Aerodroma “Konstantin Veliki” Državi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ovog puta nazvao “najtupavijim koje je video u životu”, uz opasku, da ne bi mogao da ih razume ni da je “najgluplji na svetu”. Pored toga, Vučić je ponovio da su “stranci umešani” oko problematike aerodroma, a jedan od razloga su, kako kaže, Rusi.

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći će u Niš za 9 dana da bi otvorio završeni pogon „Leonija“, potvrđuju u Srpskoj naprednoj stranci, a sednicu Skupštine grada na kojoj će se odlučivati o predaji niškoj Aerodroma „Car Konstantin“ državi, iz ove vladajuće stranke najavljuju posle praznika, posle 1. maja.

Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripalja i njegove ćerke Julije bez ikakvih dokaza, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Mostar, gde se sastao sa hrvatskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem.

Za njihov susret vlada veliko medijsko interesovanje, te je ogroman broj televizijskih i novinarskih ekipa sačekao šefa srpske države ispred sedišta hrvatskog člana Predsedništva BiH.

Tagged under:

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa vršiocem dužnosti zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom.

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se osvrnuo i na silu koju je nedavno primenila kosovska policija protiv srpskog naroda, ističući da je video neka istraživanja i čuo da 83 odsto građana Srbije misli da je teški napad na Marka Đurića – namešten, režiran…

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, nakon probijanja tunela Brančić na Koridoru 11, u blizini Ljiga, da će narod tog dela Srbije odlučiti kako će se zvati taj autoput.

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići radove na deonici Koridora 11 Lajkovac – Ljig i prisustvovati probijanju leve cevi tunela „Brančić“.

Tagged under:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban prisustvovaće u ponedeljak, 26. marta, ceremoniji obeležavanja otvaranja rekonstruisane Sinagoge u Subotici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da tokom razgovora sa Federikom Mogerini i Hašimom Tačijem ZSO nije pomenuta.

„Analizirali smo sve ostalo, prvih šest tačaka nisu ni dirnute. Ne može to da bude samo krivica Albanaca“, istakao je Vučić.

Tagged under: ,

Izjava Ramuša Haradinaja da nije „proučio“ Briselski sporazum je skandalozna, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je gostujući na Pinku rekao da očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu „priredi neko iznenađenje“.

TOP