FORGOT YOUR DETAILS?

Hladno, skupo, čisto i lepo, to su prve asocijacije na Helsinki. Negde i očekivano, ali opet, kada stignete u prestonicu Finske, ne možete da se otmete utisku kako je život ovde pravljen tako da vas ništa i niko ne nervira.

Tagged under:

Hašim Tači je na obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu doveden kako bi se posumnjalo u to da Rusija čvrsto stoji iza Srbije, tvrdi za Sputnjik nekadašnji ministar spoljnih poslova Vladislav Jovanović.

Tagged under:

Zašto je Konte odbio Real?

ponedeljak, 12 novembar 2018 by

Zbog čega Italijan nije seo na klupu šampiona Evrope i gde se vidi u budućnosti?

Tagged under:

Predstava „Zašto je poludeo gospodin R“ u izvođenju Jugoslovenskog dramskog pozorišta najbolje je ostvarenje 23. Jugoslovenskog pozorišnog festivala u Užicu – „Festivala bez prevoda“ čiji takmičarski deo je završen večeras.

Tagged under: ,

Upravi policije Crne Gore u prvoj polovini ove godine prijavljena su 24 slučaja sa elementima diskriminacije, od kojih se najveći broj odnosi na seksualnu orijentaciju, a protiv dve osobe podnesene su krivične prijave.

Tagged under: , , ,

Rusija je zemlja čuda, kontrasta, prirodnih lepota, zemlja sa više vremenskih zona nego što druge imaju stanovnika, zemlja careva, skaski, mitova i legendi, zemlja sa slovenskom dušom, ali i zemlja umetnosti. Umetnosti, sa velikim „U“.

Tagged under:

Portugal je posle sedam godina snažnog rasta turističkih dolazaka koji je pogodovao privrednom rastu, zabeležio u avgustu 2018. godine pad broja stranih posetilaca za 2,0 procenta, pokazuju danas objavljeni zvanični statistički podaci.

Tagged under: , ,

Samsung se odlučio da unese novine u svoje poslovanje a prvi primer je Galaxy A9, telefon srednje klase koji je nedavno predstavljen i to kao prvi telefon sa četiri glavne kamere.

Tagged under: , ,
Zašto Gračanica poklanja 100 hektara Kosovu Polju?

Skupština opštine Gračanica donela je pre nešto više od tri nedelje odluku o međusobnom uređenju katastarskih zona između opština Gračanica i Kosovo Polje.

Time se predlaže da se deo većinski srpske opštine Gračanica pripoji većinski albanskoj opštini Kosovo Polje, piše Glas Amerike.

Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan rekao je da se u svetu klima menja, da će Balkan biti pogođen, te da će se za 10 godina zbog promene klime ići na more u Skandinaviju.

Za drva i ugalj minimum 500 evra

subota, 22 septembar 2018 by

Grejna sezona u Srbiji zvanično počinje 15. oktobra. Istraživanje „Blica“ pokazuje da će najjeftinije grejanje biti na drva, gas, a najskuplje na struju i pelet.

Tagged under:

Za vikend skup oldtajmera u centru Niša

subota, 22 septembar 2018 by
Oldtajmer

Poslednjih nekoliko godina često se ljubitelji oldtajmera okupljaju u Nišu, pa građani imaju prilike da uživaju u razgledanju starih automobila. Još jedan skup vlasnika oldtajmera, u organizaciji Udruženja samostalnih privrednika i zanatlija, održaće se u subotu, 22. septembra na Trgu kralja Milana.

Tagged under: ,
TOP