FORGOT YOUR DETAILS?

zgrada mesne zajednice

Prostorije leskovačkih mesnih zajednica Donje i Gornje Trnjane, kao i Donje i Gornje Sinkovce dobile su nov izgled, a za rekonstrukciju ove 4 zgrade od novca poreskih obveznika izdvojeno je oko 1,8 miliona dinara.

Tagged under: ,

Dvadestog juna u 20 časova na sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta je premijera predstave „Zašto je poludeo gospodin R?“ rađena po filmu Rajnera Vernera Fasbindera i Mihaela Fenglera u režiji Boba Jelčića.

Češki premijer Andrej Babiš, poreklom Slovak i tajkun agro sektora, tužio je rodnu Slovačku Evropskom sudu za ljudska prava u Strazuburu.

Tagged under:

FIFA pokrenula opsežnu istragu.

Tagged under: ,
Trg kralja Milana

Najavljena rekonstrukcija Trga kralja Milana, kojom će deo kod „konja“ dobiti novi izgled, finansiraće se najverovatnije novcem koji je Ministarstvo privrede dodeljuje na konkursu. Kako kažu iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Grad Niš je konkurisao za taj novac, a uskoro se očekuju rezultati konkursa. Već su pribavljene sve dozvole, kažu u Zavodu za urbanizam, osim za rekonstrukciju mosta za šta se čekaju papiri iz Ministarstva građevinarstva.

Za danas planiran nastavak suđenja za ubistvo Ćuruvije

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da bude nastavljeno suđenje bivišim pripadnicima Državne bezbednosti za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

Suđenje će biti nastavljeno svedočenjem ljudi iz policije koji su prikupljali podatke baznih stanica mobilne telefonije, a koji prema navodima tužilaštva sadrže informacije o vremenu i mestu kretanja optuženih na dan ubistva Ćuruvije.

Tagged under: ,

I Kejt Midlton i Megan Markl su dobile titulu vojvotkinje kada su se udale za svoje prinčeve. Iako obe imaju 36 godina i jednake su po tituli, od Megan se još uvek očekuje da se nakloni pred Kejt.

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama.

Grčka i Makedonija mogle bi uskoro da okončaju decenijiski spor oko imena, na čemu će ironično Atina moći da zahvali dugogodišnjem neprijatelju, Turskoj.

Tagged under:

Zašto je Evropa mlaka oko Kosova?

nedelja, 01 april 2018 by

Evropska unija bi, kao garant Briselskog sporazuma, morala aktivnije da se uključi u rešavanje odnosa između Beograda i Prištine kako bi se normalizovala situacija, ali i kako bi bili izbegnuti eventualni budući incidenti poput ovonedeljnog upada ROSU na sever KiM i hapšenja Marka Đurića, smatraju sagovornici „Blica“.

Tagged under: ,

Severnokorejski lider Kim Džong Un sastaće se uskoro sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Zašto je diktator omekašao prema nekadašnjim naljućim protivnicima, objasnili su za magazine „Tajms“ njegovi bivši saradnici.

Mnogi se sećaju čuvenih serija na španskom jeziku koje su bile najgledanije pre desetak godina, a glavne glumice u istim su mahom bile neverovatne lepotice. Neke od njih se više ne bave glumom, druge su i dalje velike zvezde, a kako danas izgledaju saznajte u videu koji je pred vama.

Tagged under:
TOP