FORGOT YOUR DETAILS?

Иако се Иванина трудноћа одвијала без икаквих проблема у 24. недељи је дошло до превременог порођаја. „14. фебруара увече је постало јасно да ипак није све како треба. Почели су јаки болови… Није било никаквих наговештаја, нити сумње да овако нешто може да се догоди. Али сам изненада једно вече добила болове који су трајали […]

Tagged under: ,

Šaćiri: Navijač Zvezde mi je psovao majku

ponedeljak, 19 novembar 2018 by

Švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri tvrdi da je čuo psovke na račun njegove porodice prilikom meča Liverpul-Crvena zvezda u Engleskoj.

Tagged under: ,

Članice EU podržale sporazum o Bregzitu

ponedeljak, 19 novembar 2018 by
Članice EU podržale sporazum o Bregzitu

Ministri evropskih poslova 27 članica Evropske unije odobrili su nacrt sporazuma o Bregzitu.

To je posle sastanka u Briselu rekao austrijski ministar Gernot Blimel.

Tagged under: , , ,

Da bi razumeli Putina, zapadni analitičari moraju shvatiti njegovu logiku. I tumačiti poruke koje šalje ne iz zapadnog, već iz ruskog ugla. Ključna poruka koju im je poslao susrećući se sa Tačijem jeste da se „kosovsko pitanje“ neće rešavati bez Rusije.

Tagged under:

Niška policija je na nogama nakon najnovijeg slučaja podmetnute paljevine automobila, u kojoj izgorelo službeno vozilo „folksvagen polo“ zamenika načelnika BIA u Nišu D.Ć, kao i dva četvorotočkaša građana parkirana pored njega.

Tagged under: , ,
skoda superb

Luksuzna “škoda superb” i dve “škode fabije”, kupljene na spornom tenderu Gradske uprave kao kapitalna investicija, kako kažu izvori „Južnih vesti“ koji su redakciji poslali fotografiju, stacionirane su na parkingu Gradske uprave. Međutim, načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić mesecima ne odgovora na pitanje ko ih koristi i za kakva putovanja.

Tagged under: ,

Severna Koreja ima najmanje 13 baza u kojima krije nuklearno oružje spremno za korišćenje i razvija nuklearni program uprkos pregovorima o razoružavanju sa SAD, prenosi „Njujork tajms“, pozivajući se na istraživanje američkog Centra za strateške i međunarodne studije (CSIS).

Tagged under: , , ,

Španski slatki uštipci su pun pogodak u svako doba dana! Idealni su za doručak uz šolju kafe, za užinu ili slatku večeru, posuti šećerom i sa čokoladnim prelivom.

Folk pevač Radiša Trajković Đani poznat je na estradi kao veliki laf i hedonista, ali, kako kaže, ludosti su davno iza njega. Đani ističe da je došao u godine kada više sebi ne može da dopušta ispade poput onih da gubi kuću zbog dugova ili da se napije da ne zna kako se zove.

Tagged under: , ,

Oko 5.000 migranata nastavilo je danas pešice put od Meksiko Sitija do američke granice, uprkos umoru, a karavan prati oko 1.000 policajaca.

Tagged under: , ,
Ćulibrk o presudi: Izgleda da ćemo morati do Strazbura

Glavni i odgovorni urednik NIN-a izjavio je da je na početku procesa koji je pokrenuo Nebojša Stefanović pretpostavljao da će svoja prava tražiti u Strazburu.

Tim rečima je Milan Ćulibrk za „Danas“ prokomentarisao odluku Vrhovnog kasacionog suda da ukine pravnosnažnu presudu kojom je utvrđeno da NIN, Ćulibrk kao glavni i odgovorni urednik, te Sandra Petrušić kao autorka teksta „Stefanović, glavni fantom Savamale“ nisu povredili čast i ugled ministra policije Nebojše Stefanovića.

Tagged under: , , ,

Bivši pripadnik nacističkih SS trupa plakao je prvog dana suđenja za saučesništvo u masovnom ubistvu u koncentracionom logoru gde je bio čuvar u toku Drugog svetskog rata.

Tagged under: , , ,
TOP