FORGOT YOUR DETAILS?

Oblačno u Vojvodini, sunčano u ostatku Srbije

U Srbiji će danas biti oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Vojvodini, i pretežno sunčano u ostalim krajevima, saopštio je RHMZ.

Ujutru u Vojvodini oblacno, mestimicno sa kisom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana u svim predelima pretezno suncano, posle podne u zapadnoj, centralnoj i severnoj Srbiji promenljivo oblacno sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Tagged under: , , ,

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s pljuskovima i grmljavinom, ponegde i kratkotrajnim vremenskim nepogodama, saopštio je RHMZ

Nepogode se očekuju naročito uveče i tokom noći na jugu, jugoistoku i istoku Srbije.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas biti toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom posle podne i uveče, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab, u južnom Banatu i umeren, istočni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura će biti od 10 do 16, najviša dnevna od 24 do 29 stepeni.

Tagged under: , , ,

Vreme u Srbiji danas će biti pretežno sunčano, a popodne su na jugozapadu i severoistoku mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano, s temperaturama od 13 do 26 stepeni.

Tagged under: ,

U Srbiji će sutra biti toplo i nestabilno, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je RHMZ.

Jugoistočni vetar biće slab do umeren, ali u južnom Banatu ujutro i pre podne biće povremeno jak.

Tagged under: ,

Noćas se na zapadu Srbije, u Sremu i Bačkoj očekuju obilniji pljuskovi sa grmljavinom, pojačanim vetrom i pojavom grada, upozorio je RHMZ.

U Srbiji će u sredu biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugoistoku, jugu, jugozapadu i zapadu Srbije, kao i ponegde u Sremu i Backoj.

Tagged under: ,

Sunčano i toplo, do 30 stepeni

utorak, 01 maj 2018 by

Vreme u Srbiji će danas uglavnom biti sunčano i toplo, dok su popodne i uveče u brdsko-planinskim predelima mogući kratkotrajni pljuskovi, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo, s temperaturama od 17 do 29 stepeni.

Tagged under: ,

Sunčano i toplo, do 30 stepeni

subota, 28 april 2018 by

U Srbiji će biti sunčano i toplije, uz mestimični lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, južni, jugoistočni, u južnom Banatu i jak vetar. Najniža temperatura će biti od devet do 14, najviša od 27 do 30 stepeni.

Tagged under: ,

U Srbiji će danas u jutarnjim časovima biti oblačno, na istoku ponegde sa slabom kišom, a tokom dana pretežno sunčano i malo svežije vreme, saopštio je RHMZ.

Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, u planinskim predelima ponegde se očekuju pljuskovi s grmljavinom.

Tagged under: , ,

Pretežno sunčano i toplo, do 30 stepeni

četvrtak, 26 april 2018 by

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, uveče uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Kiša ili pljuskovi se ponegde očekuju posle podne i uveče uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, a tokom noći je moguća slaba kiša i na severu Srbije.

Tagged under: , ,

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz promenljivu oblačnost i mestimične kratkotrajne pljuskove s grmljavinom, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti sunčano i toplo, posle podne uz više oblačnosti, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Tagged under: , ,

I dalje oblaci i kiša…

utorak, 17 april 2018 by

U Srbiji će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a na jugu i zapadu i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren, ujutru istočni i jugoistočni, u postepenom skretanju na severozapadni. Najniža temepratura kretaće se od 10 do 15, a najviša od 18 do 23 stepena Celzijusa.

Tagged under:
TOP