FORGOT YOUR DETAILS?

Sunčano prepodne, a onda – kiša. Stručnjaci iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) upozoravaju da bi u naredna dva sata pojedine delove Srbije mogli da zahvate i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Tagged under: , , ,

Sunčano i toplo, do 30 stepeni

petak, 14 septembar 2018 by
Sunčano i toplo, do 30 stepeni

U Srbiji će ujutro po kotlinama biti kratkotrajna magla a tokom dana pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i zapadu umereno oblačno, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 17, u centralnim i južnim krajevima oko osam stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa.

Tagged under: , , ,

Danas sunčano i toplo

sreda, 12 septembar 2018 by

Vreme u Srbiji danas biće pretežno sunčano i toplo, a ujutru će se po kotlinama formirati kratkotrajna magla, kažu iz RHMZ.

Tagged under: ,
Promenljivo oblačno, biće kiše i grmljavine

U većem delu Srbije će biti promenljivo oblačno vreme s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a na istoku uglavnom suvo uz duže sunčane periode.

Duvaće slab i umeren, severozapadni i zapadni vetar, na istoku zemlje povremeno i jak. Jutarnja temperatura biće od 13 do 17 stepeni, najviša dnevna od 23 do 26 stepeni, saopštio je RHMZ.

Tagged under: , ,

Oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom

utorak, 04 septembar 2018 by
Oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne ponegde na severu i severoistoku kiša i grmljavina.

U ostalim krajevima duži sunčani intervali, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) i dodao da se od sredine dana kratkotrajni pljuskovi i grmljavine očekuju i u centralnim i južnim krajevima Srbije.

Tagged under: , ,
Stiglo zahlađenje, kiša u većem delu zemlje

Kiša u delovima Srbije već pada, a temperature su znatni niže neko proteklih dana, objavio je RHMZ.

„U naredna dva sata u Vojvodini, centralnoj, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom“, naveo je RHMZ u delu meteoroloških najava.

Tagged under: , , ,
Pretežno sunčano, ponegde kratkotrajni pljuskovi

U većem delu Srbije biće pretežno sunčano i toplo, ali će posle podne lokalni razvoj oblačnosti ponegde usloviti kratkotrajne pljuskove i grmljavinu.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u košavskom području i planinskim predelima istočne Srbije povremeno biti jak, saopštio je RHMZ.

Tagged under: , , ,
Prvo sunčano, a onda naoblačenje, do 33 stepena

Vreme u Srbiji danas biće sunčano tokom prepodneva a od sredine dana se očekuje naoblačenje, ponegde s kišom, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će dan takođe početi sunčano da bi se popodne naoblačilo, a temperatura će se kretati između 20 i 31 stepena.

Tagged under: , ,

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, do 34 stepena. Posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje se retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na zapadu i jugozapadu. Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od 13 do 21 stepen, najviša dnevna od 31 do 34 stepena, saopštio je RHMZ.

Tagged under: , ,
Sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi, do 34 stepena

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne je ponegde u planinskim predelima moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab, jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 14 do 21, a najviša od 31 do 34 stepena.

Tagged under: , , ,
Danas promenljivo oblačno, toplo i nestabilno

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćom posle podne i uveče, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura kretaće se od 17 do 22, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

Tagged under: , , ,
Promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, ponegde s kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

Tagged under: , ,
TOP