FORGOT YOUR DETAILS?

U Tunelskoj ulici u Rakovici večeras pola sata nakon ponoći izgoreo je automobil, a u incidentu je povređena jedna osoba, saznaje „Blic“.

Tagged under: , ,
"Možda su Kašogijevo telo izneli kao prtljag"

Ubice saudijskog novinara Džamala Kašogija možda su iznele njegovo raskomadano telo iz Turske kao prtljag, izjavio je ministar odbrane Turske Hulusi Akar.

„Jedna od vrlo verovatnih mogućnosti jeste da su oni napustili državu (Tursku) tri do četiri sata nakon što su ga ubili. Možda su izneli Kašogijevo raskomadano telo kao prtljag bez problema zahvaljujući njihovom diplomatskom imunitetu“, rekao je Akar na međunarodnoj konferenciji u Kanadi za Si-En-En na turskom jeziku.

Stanar višespratnice u Gandijevoj 132 u Bloku 63 na Novom Beogradu stradao je u požaru kada se večeras oko 23 sata zapalio stan na 13. spratu, a vatra se potom proširila i na dva sprata iznad, saznaje „Blic“.

Tagged under: , ,

Sneg stigao u Srbiju

petak, 16 novembar 2018 by
Sneg stigao u Srbiju

Na Kopaoniku je jutros oko sedam sati počeo da pada sneg i za manje od dva sata u potpunosti zabeleo tu srpsku planinu.

Moglo bi se reći da je sneg iznenadio turiste, koji se od jutros fotografišu i šalju selfije porodici i prijateljima.

Tagged under: , ,

Hrvatica Nada Pritišanec-Matulić jedna je od stanovnica Los Anđelesa koja svedoči o strašnim požarima na području severne Kalifornije.

Tagged under: , ,
Višesatna čekanja teretnjaka na graničnim prelazima

Teretna vozila se na graničnim prelazima danas zadržavaju više sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije zadržavanja su na Horgošu sedam sati, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima šest sati, na Šidu dva sata, na Bogojevu jedan sat, a kod Bačke Palanke dva sata.

Tagged under: , ,

AMSS: Teretnjaci na višesatnom čekanju

utorak, 06 novembar 2018 by
AMSS: Teretnjaci na višesatnom čekanju

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na tri granična prelaza teretna vozila čekaju više satu na izlasku iz zemlje, saopštio je AMSS.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije, zadržavanja su na Horgošu pet sati, a na Kelebiji i Batrovcima po četiri sata.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Tagged under: , , ,
Kamioni na Batrovcima pet, Kelebiji tri, Horgošu dva sata

Teretna vozila od jutros na Batrovcima čekaju pet, Kelebiji tri, Šidu i Horgošu po dva sata, saopštio je AMSS.

Početak radne nedelje donosi umeren intenzitet saobraćaja na putevima širom naše zemlje, dok se veći broj vozila očekuje unutar većih gradova.

Tagged under: , , ,

Od skromnih početaka Klinike za neurohirurgiju do činjenice da u toj ustanovi danas postoje i gama i iks nož prošlo je čak osam decenija borbe sa najtežim bolestima.

Tagged under:
Teretnjaci i dalje čekaju više sati na granicama

Na teretnim terminala na našim graničnim prelazima, teretna vozila i dalje čekaju više sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz naše zemlje teretna vozila čekaju po četiri sata na Horgošu i Batrovcima, a po tri sata na Kelebiji, Šidu i Bačkoj Palanci.

Tagged under: , ,

U Srbiji se danas očekuje toplo i sunčano vreme, povoljno za vožnju, ali u jutarnjim satima treba biti oprezan zbog moguće pojave magle na putevima trasiranim dužž rečnih tokova, po dolinama i kotlinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tagged under: , ,

Preko 1.500 artikala spremno je za sve kupce koji će još od najranijih jutarnjih časova takmičiti da uđu u 16 tek otvorenih Lidlovih prodavnica. Zvanično otvaranje zakazano je za četvrtak, 11. oktobar od osam sati izjutra, a za sve koji žele da baš tog dana krenu u kupovinu, vrata će biti otvorena do 22 sata.

Tagged under: , ,
TOP