FORGOT YOUR DETAILS?

Prvi muzički rijaliti na našim prostorima „Idol“ osvojio je publiku davne 2004. godine, a pobedu je odnela Cveta Majtanović. Lepa Novosađanka imala je tada samo 18 godina, ali nije uspela da se zadrži na domaćoj muzičkoj sceni.

Tagged under: , ,
UNS: Slučajevi ubistava novinara na Kosovu na platformi SE

Na Platformi SE za zaštitu novinarstva i bezbednost novinara od petka i 14 nerešenih slučajeva ubistava i nestanaka srpskih i albanskih novinara na Kosovu.

Slučajeve je prijavila Evropska federacija novinara, nakon što je Skupština te federacije, 6. juna jednoglasno usvojila Rezoluciju o istragama ubistava novinara na Kosovu koju su podneli Udruženje novinara Srbije, Nezavisno udruženje novinara Srbije, Sindikat novinara Srbije i Asocijacija novinara na Kosovu, saopštava UNS.

Tagged under: , , ,

Srbija nije sprovela nijednu preporuku o sprečavanju korupcije među parlamentarcima, sudijama i tužiocima, navedeno u Izveštaju antikorupcijskog tela SE.

„Srbija nije na zadovoljavajucji način sprovela bilo koji od trinaest preporuka koje je antikorupcijsko telo Saveta Evrope GRECO (Grupa država protiv korupcije) uputilo državi u julu 2015. godine“, navodi se uzveštaju.

Žalosno je i jadno što se Pajtić u četvrtak obradovao kritici SE na Zakon o radu, i po ko zna koji put pokazao da jedva čeka da se nešto loše desi Srbiji

Tagged under: , ,
TOP