FORGOT YOUR DETAILS?

Ivan Marinković je i ranije javno govorio o mnogim detaljima iz bračne zajednice sa poznatom pop zvezdom, a sada je otišao korak dalje, pa je u rijalitiju televizije „Hepi“ naveo na kakvom mestu je imao prvi seks sa nekadašnjom suprugom Gocom Tržan, što je šokiralo sve oko njega.

Tagged under: , ,

Stjuardese u Japanu okreću se prostituciji zbog niskih primanja, a to je potvrdilo i nekoliko neimenovanih radnica koje sada redovno naplaćuju seks pilotima.

Tagged under: ,

Rušenje seks tabua dovelo je do cvetanja nove grane industrije. Seksualna pomagala i igračkice nikada se nisu bolje prodavale, a proizvođači ne samo što dobro zarađaju već svojim zaposlenima nude i vrhunsku zabavu na poslu.

Tagged under: ,

Barbara Strejsend, Riz Vinterspun, Ralf Fajns, Lajam Nison, Tajra Benks… samo su neke od zvezda koje su se vodile ljubav u avionu. Sudeći po pričama, spisak onih koji su imali seks na hiljade metara iznad zemlje prilično je dugačak, a listi su od skora dodata imena Džonija Depa i Gvinet Paltrou.

<!—->

Naime, gostujuću u šou Elen Dedženeris, glumac i glumica su, kako piše 24sata.hr, pričali o svojim iskustvima, o tome kako su jedno drugo videli gole na snimanjima. Gvinet (42) je ispričala da voli da šalje “proste” sms poruke. I u jednom momentu, na red je došlo pitanje o vođenju ljubavi u vazduhu.

– Jesam, imao sam sex u avionu – sa osmehom na licu je priznao Dep (51) i tapšao se po kolenu .

<!—->

Pol Betani (43) sedeo je kraj Gvinet i Depa i smeškao se dok su odgovarali na Elenina pitanja. I sam je priznao da je imao seks u avionu.

Tagged under: , , ,

Njih dvoje iskrali su se sa zabave i otišli u štalu u kojoj držim konje i tamo imali seks, ispričala je Kejti

Tagged under: ,

Koji su najčešći uzroci ovog zdravstvenog problema? Kako se prepoznaje impotencija? Proverite spadate li u rizičnu grupu

Tagged under: , , ,

Oni su „majstori“ za seks

četvrtak, 08 januar 2015 by

Prilično su liberalni – prvi na svetu su legalizovali porniće, vode računa o seksualnom vaspitanju. Osim toga, imaju programe podrške za homoseksualne parove i uglavnom se vode time da treba raditi sve u čemu uživamo, sve dok nikoga ne povređujemo.

Seks im je prioritet. Razna istraživanja sprovedena u ovoj skandinavskoj zemlji pokazala su da 90 odsto Danaca starosti između 16 i 95 godina smatra da je seks izuzetno važan.

Vode računa o izgledu. Osim što se lepo oblače, gotovo svuda idu biciklom, tako da imaju izvajano telo.

Golotinja na javnim mestima im je uobičajena. Počevši od javnih tuševa, preko nudističkih plaža, oblačenje ili golotinja su u Danksoj stvar izbora.

Organizuju na bazenim „noći za odrasle“. Znate ono – romantika, sveće, muzika, zgodna tela u kupaćim kostimima…

Dosta „istražuju“. TV kanali koji prikazuju porno filmove su u ovoj zemlji potpuno uobičajeni, a studija koju je sproveo YouGov pokazala je da Danci gledaju porniće više od pripadnika bilo koje druge nacije. U prilog tome koliko vole da „istražuju“ govori i to da se od 2008. godine u Danskoj obeležena Svingerska nedelja.

O seksu uče već u školi. Od šeste godine, danski mališani uče kako se prave bebe tokom „Seks nedelje“ u školama. Do 13 godina života, već su naučili svašta o homoseksualnosti, pravima homoseksualaca, masturbaciji, polno prenosivim bolestima…

Imaju podršku čak i aviokompanije. Danci, prema statističkim podacima, imaju 46 odsto češće seks kada nisu kod kuća, pa danska aviokompanija moli Dance: „Uradite to za Dansku!“ Svako ko pošalje fotografiju pozitivnog testa za trudnoću nakon putovanja nacionalnom aviokompanijom potencijalni je dobitnik trogodišnje zalihe dečjih pelena.

Imaju vremena da „vežbaju“. Danci imaju najkraće prosečno radno vreme – 34 sata na nedeljnom nivou, što znači da imaju 134 sata nedeljno slobodna da „provežbaju akciju“.

Tagged under: , , , ,

U središtu seks skandala koji potresa svetsku javnost, a čiji su glavni protagonisti kontroverzni investicioni bankar Džefri Epstin i sin britanske kraljice Elizabete II, princ Endru, našla se i devojka, za koju britanski i američki mediji tvrde da je sa prostora nekadašnje Jugoslavije, po imenu Nađa Marčinkova.

Tagged under: , ,

Mladić kog snima skrivena kamera pita devojku koju je sreo na ulici da li želi da ima seks sa njim. Devojka ga isprva odbija, ali je on uporan i nudi joj pare.

Tagged under: , ,

Frizer Filip iz Beograda ima 31 godinu, visok je 182 centimetara, smeđ i zgodan. Ponosan je na svoju 2-godišnju vezu s Milošem, pravnikom u jednoj multinacionalnoj kompaniji, a prema sopstvenom svedočanstvu već četiri godine, odlazi jednom ili dvaput godišnje u Nemačku gde za mesec dana zaradi svojih dvanaest plata iz frizerskog salona. Tamo, razume se, ne šiša i ne izvlači pramenove, već se bavi prostitucijom, piše vice.com, čiji je novinar uradio priču sa Filipom.

Tagged under: , , ,

6 stvari koje niste znali o erekciji

utorak, 23 decembar 2014 by

Računica je jednostavna: što muškarci bolje i duže spavaju, to je bolji i njihov seksualni nagon

Tagged under: , , , ,
TOP