FORGOT YOUR DETAILS?

Mlada hrvatska teniserka Jana Fet letela je više do 13 časova iz Čikaga za Hirošimu da bi prekratila vreme pratiocima na Instagramu dala je priliku da joj postavljaju pitanja.

Tagged under: , ,
Tagged under: ,
Tagged under: , ,

Golotinja, seks, nasilje, sinonim su današnjice, kaže u intervjuu za „Vesti“ poznati psihijatar, prof. dr Jovan Marić i bivši ambasador Srbije u afričkim zemljama. Sa njim smo razgovarali o razlozima zbog kojih su nekadašnje negativne vrednosti društva danas iskočile u prvi plan, ali i golišavim slikama estradnih zvezda i drugih ličnosti u medijima, o starletama, erotici…

Poznata španska starleta Belen Roka uzdrmala je javnost priznanjem da je spavala sa četvoricom fudbalera čija imena nije htela da otkije, ali zato jeste klubove i detalje iz kreveta.

Tagged under: , ,
Tagged under: , ,

Naslednica kompanije „Sigram“ Kler Bronfman jedna je od četiri žene koje su uhapšene juče u okviru istrage o seks trafikingu. Tužioci su rekli da je organizacija za seksualni trafiking operisala maskirana kao grupa za samopomoć.

Tagged under: ,

Da slučaj prevarenih đaka Devete gimnazije i njihova ekskurzija u Španiji puna drame nisu dospeli u javnost, ne bi se saznalo ni ko je Snežana Martić, poznata i kao Šakira, profesorka koja je na put pun neizvesnosti povela 106 đaka ove beogradske škole. Osim što je decu dovela u nebezbednu situaciju i to u stranoj zemlji, isplivale su i brojne mrlje iz njene biografije, a glavnu ulogu imala je i u jednom seks skandalu.

Tagged under:
TOP