FORGOT YOUR DETAILS?

Ne verujem da predsednik države ima nekoga ko više brani našu zajedničku politiku, poručuje šef diplomatije

Tagged under: , , ,
darko bulatović

Iako je svojevremno govorio da mu je Srpska napredna stranka u srcu, gradonačelnik Niša Darko Bulatović kritikovao je za skupštinskom govornicom postojanje Komisije za praćenje rada javnih preduzeća na teritoriji Opštine Medijane, koju je formirala Skupština ove Opštine kojom upravljaju kadrovi SNS, koji su većinom glasova i podržali formiranje sporne Komisije.

Opozicija vranje foto i.m

Prilično veliko interesovanje građana vladalo je u subotu za još jednu akciju prikupljanja potpisa ujedinjene vranjske opozicije za smenu lokalne vlasti koju predvodi koalicija oko SNS. Oko 300 potpisa je do sada prikupljeno za vanredne lokalne izbore, a akcija se nastavlja u prostorijama 6 opozicionih stranaka.

Potpredsednica SNS-a posećuje lokalne odbore na jugu Srbije

Na sastanku koji je sredinom meseca održan u prostorijama Opštine Babušnica, kako novinari “ Južnih vesti“ nezvanično saznaju, potpredsednica SNS Marija Obradović obavestila je članove lokalnog odbora stranke o nameri vrha države da uz referendum reši pitanje Kosova. Poverenica SNS-a za Babušnicu i predsednica Opštine potvrdila je da je sastanak održan, ali nije precizirala o čemu se na njemu govorilo.

Tagged under: ,
Stamatović otkazao sastanak sa Ružićem zbog protesta SNS

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović otkazao je sastanak sa ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem.

On je na taj način izrazio nezadovoljstvo zbog protesta koji Srpska napredna stranka (SNS) organizuje danas na Zlatiboru zbog toga što je navodno čajetinska opština dala pod hipoteku Spomen obeležje poginulim borcima u Drugom svetskom ratu na Šumatnom brdu na Zlatiboru.

Jedna od žrtava seksualnog uznemiravanja predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke juče je uzela ispisnicu iz Srpske napredne stranke, saznaje „Blic“.

Tagged under: ,

SNS isključio Sanju Stajić

utorak, 12 jun 2018 by
Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

Aktuelna predsednica Skupštine Merošine i bivša predsednica te Opštine Sanja Stajić isključena je iz Srpske napredne stranke jer „nije prošla stranačku kontrolu“, navodi se na sajtu naprednjaka. Međutim, Stajićeva tvrdi da je niko iz stranke nije obavestio o tome.

SNS isključio Sanju Stajić

ponedeljak, 11 jun 2018 by
Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

Aktuelna predsednica Skupštine Merošine i bivša predsednica te Opštine Sanja Stajić isključena je iz Srpske napredne stranke jer „nije prošla stranačku kontrolu“, navodi se na sajtu naprednjaka. Međutim, Stajićeva tvrdi da je niko iz stranke nije obavestio o tome.

Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

Iako se spekuliše da je bivša predsednica Opštine Merošina, a sadašnja predsednica Skupštine Sanja Stajić već izbačena iz Srpske napredne stranke, ona negira takvu tvrdnju i kaže da nikakvo rešenje od stranke nije dobila. Poverenik SNS u Merošini Saša Jovanović kaže da ne zna koja je politička sudbina Stajićeve i kaže da će se više znati posle sastanka Izvršnog odbora SNS u četvrtak, u Novom Sadu.

zoran jozic foto lj.m.

Iako je pre samo nekoliko dana napustio SNS sa još 10 odbornika koji su istupili iz odborničke grupe, a na sednici Skupštine mu je novoformirana većina dala podršku kao predsedniku Opštine Blace, prvi čovek ove male opštine u Topličkom kraju – Zoran Jozić, kako je sam potvrdio „Južnim vestima“, podneće ostavku na tu funkcije. Da li se radi o disciplinovanju ili o kompromisu sa ljudima iz vrha SNS-a, Jozić nije želeo da komentariše.

Tagged under: , ,
zoran stojković

Zbog “ličnih razloga”, kako se navodi u saopštenju Opštine Crveni Krst, dosadašnji predsednik Skupštine ove opštine Zoran Stojković podneo je ostavku na tu funkciju. Umesto njega, dodaju, u fotelju predsedavajućeg parlamentom seo je Dragan Stanković, poverenik lokalnog odbora SNS.

Sada već bivši odbornici SNS iz Blaca, njih 10, napustili su redove te stranke nezadovoljni, kako kažu, stanjem u Povereništvu na čijem čelu je narodni poslanik Darko Laketić. Oni su formirali posebnu odborničku grupu koja podržava predsednika Opštine Zorana Jozića, koji je takođe istupio iz SNS-a. Naprednjaci sada imaju 5, od ukupno 25 odbornika u lokalnoj Skupštini, a čiju je smenu je nedavno naložila Agencija za borbu protiv korupcije.

Tagged under: , ,
TOP