FORGOT YOUR DETAILS?

Juče je gotovo ceo svet pratio venčanje princa Harija i Megan Markl u Vindzoru i svaki njihov potez i reč su analizirani.

Tagged under: ,

Policija je bila šokirana kada je otkrila da je Fatima Otman (52), žena sa invaliditetom koja je preminula od srčanog udara sakupila pravo malo bogatstvo prosjačenjem na ulicama Bejruta, prenosi Dejli mejl.

U poslednje vreme tenzije između Izraela i Irana toliko su uzavrele da ceo svet strahuje od njihovog rata. Situacija je takva da su mnogi zaboravili da su ove dve bliskoistočne sile nekada bile saveznici.

Tagged under: , ,

Pevačica Ana Bebić porodila se noćas i na svet donela sina.

Tagged under: ,

ISIS je ponovo šokirao svet sa novim bizarnim fotografijama. Ovog puta oni su iskoristili zarobljenog sirijskog vojnika da bi od njega napravili živu bombu.

Tagged under: ,

Malo koje tržište je danas konkurentno kao ono sa mobilnim telefonima. Samsung se tu odlično snalazi, čemu svedoči i to što su prošle godine prodali više od 318 miliona uređaja širom sveta.

Tagged under:

Kandidatkinja američkog predsednika Donalda Trampa za funkciju sledećeg direktora američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) izazvala je veliku moralnu nelagodu u SAD, ali bi ceo svet trebalo da bude uznemiren zbog toga.

Tagged under: , , ,

Bračni par iz Švajcarske optuženi je za seriju ubistava, a među njihovim žrtvama je i mladić (25) iz Srbije!

Tagged under: ,

BEOGRAD, 20. april 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali objasnio je da je prošle nedelje boravio u Rimu kako bi prebrojao sve rimske fontane. On je rekao da je tom prilikom želeo da ustanovi koji je to optimalan broj fontana koji privlači turiste i šalje lepu sliku u svet.

– Svi znamo da fontane privlače turiste, a Rim je poznat po svojim fontanama. Želeo sam da proučim gde su one raspoređene, koliko ih ima, kako turisti reaguju na njih i da, na osnovu toga, zajedno sa ljudima iz Skupštine grada, napravim najbolji mogući raspored za 54 fontane koje će biti napravljene u Beogradu – istakao je Mali.

– U Rim sam namerno putovao turistički, biznis klasom, da bih video kako razmišljaju ljudi koji idu na produženi vikend u grad poznat po fontanama, u kakvim hotelima odsedaju i koliko para tom prilikom troše. Na osnovu svega toga napravićemo proračun i imaćemo projekciju zarade od fontana za narednih 50 godina – izjavio je gradonačelnik.

On je napomenuo da pripadnicima bivše vlasti nikada nije palo na pamet da urade nešto poput ovoga.

– To samo pokazuje koliko je nama, za razliku od njih, stalo do grada i do građana. Nama nije teško da zasučemo rukave i odemo na luksuzno putovanje čak do Rima, samo da bi naš grad sutra izgledao lepše i privukao veći broj turista – rekao je Mali.

Gradonačelnik je dodao kako je primetio da Beograd ima potencijala da od Rima preuzme primat kada je broj fontana u pitanju, ali da Rim nikada neće moći da stigne Beograd kada je broj kranova i gradilišta u pitanju.

Soko Sokolović

Tagged under: , , ,

Borilački spektakl u Arizoni obeležio je stravičan nokaut u meču između Gilberta Burnsa i Dana Moreta.

Tagged under: ,

Sve što je lepo ima svoj kraj, pa tako i ovaj svet. To znaju i teoretičari zavere, koji tvrde da znaju tačan datum smaka sveta.

Tagged under:

Srpski doktor, prof. dr Dino Tarabar osmislio je prvi u svetu potpuno nov pristup u lečenju najtežih pacijenata koji boluju od ulceroznog kolitisa, zapaljinske bolesti creva, koje zahvata debelo crevo.

TOP