FORGOT YOUR DETAILS?

Vest da je Novak Đoković ponovo onaj stari i da je osvojio Vimbldon po četvrti put bila je udarna sve do dodele trofeja na čuvenoj londonskoj travi. Tada se u društvu majke Jelene na tribinama pojavio Stefan, sa nepune četiri godine, i ceo svet je počeo da priča samo o njemu.

Tagged under: ,

Ljudi u različitim krajevima sveta imaju različite običaje, tradicije i poglede na svet. Različite nacije tako i putovanjima pristupaju drugačije, a nedavno sprovedeno istraživanje se pozabavilo pitanjem: iz koje zemlje dolaze najsrećniji, a iz koje najmrzovoljniji putnici.

Tagged under: ,
stefan mitić tićmi

Knjiga „Ja sam Akiko“ mladog pisca Stefana Mitića Tićmija iz Leskovca, donosi priču o devojčici sa pegicama koja ne voli granice i koja opaža svet na svojstven način. Ova knjiga i štampe je izašla krajem juna i namenjena je svim uzrastima, jer je mogu razumeti i deca i odrasli.

ogledajte kako njih dvoje izgledaju zajedno:

Tagged under:

Ceo svet je video kakva je nepravda učinjena reprezentaciji Srbije na meču sa Švajcarskom i veći deo tog sveta osuđuje i suđenje Feliksa Briha i ponašanje Albanaca Granita Džake i Đerdana Šaćirija.

Fotografija premijerke Velike Britanije, Tereze Mej koja na vrlo neobičan način pozdravlja princa Vilijama obišla je svet.

Snimak šokirao svet – sveštenik ošamario dete na krštenju

Snimak iz jedne crkve šokirao je svet. Na njemu je zabeleženo krštenje dečaka kog je zbog plakanja ošamario sveštenik.

Do incidenta je došlo u toku krštenja. Dete je plakalo, što je vidno iznerviralo sveštenika. Pošto nije uspeo da ga smiri, ošamario je dete.

Tagged under: , ,

Dok je svet gledao pogoršavanje odnosa Evrope i Rusije i propast Južnog toka, vlast u Ankari završila projekat koji ju je postavio u srce energetske politike Evrope

Tagged under:

Još pre početka samita G7 u Kvebeku, svet je mogao da očekuje da će američki predsednik praviti probleme, ali on je prevazišao sam sebe. Analitičari kažu da Tramp uništava zapadne vrednosti i zajednice i pitaju se šta je sledeće.

Tagged under:

Američki milijarder Dzordž Soroš rekao je za američkog predsednika Donalda Trampa da je „ultimativni narcis koji se smatra svemoćnim i koji je voljan da uništi svet“.

Tagged under: , , ,

Neobična čitulja osvanula je u novinama u američkoj državi Minesoti kada je porodica sa olakšanjem prokomentarisala smrt Ketlin Demlov (80) uz poruku da će svet bez nje sada biti „bolje mesto“.

Tagged under: , ,

Poznata folk pevačica porodiće se u narednim danima, a još pre par meseci javnosti je otkrila da će na svet doneti devojčicu, kojoj se neizmerno raduje.

Tagged under:
TOP