FORGOT YOUR DETAILS?

Antonija B. (41) iz Zagreba je dvojici Avganistanaca za seksualne odnose sa 14-godišnjim prijateljicama svoga sina naplaćivala iznose od 10 do 30 evra. Jedan od njih više nije u Hrvatskoj, a drugi je osuđen na 14 meseci zatvora. Antonija je osuđena na 22 meseca zatvora.

Tagged under: ,

Makedonija je uložila protestno pismo zbog zahteva bivšeg makedonskog premijera Nikola Gruevski za azil u Mađarskoj.

Tagged under: , ,

Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je smenjivanje Mire Rikardel, zamenice savetnika za nacionalnu bezbednost, za koju je prva dama Melanija Tramp rekla da ne zaslužuje čast da radi u Beloj kući.

Smrt Džamala Kašogija nastavlja da visi nad glavama američkog predsednika Donalda Trampa i njegovih saudijskih saveznika.

Tagged under: , , ,

Nemačka planira zakon koji bi omogućio brže i efikasnije proterivanje osoba koje se nalaze ilegalno u zemlji, piše nemački „Bild am zontag“.

Tagged under: , ,

U Skoplju je večeras ispred makedonskog Sobranja održan protest na kojem su demonstranti zatražili da se obustavi procedura za izmene Ustava, da se poništi Prespanski sporazum o promeni imena države u Republika Severna Makedonija i da se trajno zaštiti ime Makedonije.

Premijer nemačke pokrajine Bavarska Markus Zeder najavio je da će se kandidovati za lidera Hrišćansko-socijalističke unije (CSU).

Predsedavajući američkog Generalštaba združenih oružanih snaga Džozef Danford izjavio je da američki tehnološki giganti ne žele da sarađuju sa Pentagonom, ali su otvoreni za saradnju sa kineskim tržištem.

Tagged under: , ,

Hiljade građana Češke iskoristilo je danas u Pragu godišnjicu „Plišane revolucije“ da demonstrira protiv premijera Andreja Babiša.

Reprezetativac Hrvatske Dejan Lovren svojim ponašanjem nakon meča Hrvatska – Španija zgrozio je fudbalski svet.

Tagged under: , ,

Kanadski ministar spoljnih poslova Hristija Friland pozdravila je sankcije američkog Ministarstva finansija protiv 17 Saudijaca zbog njihove uloge u ubistvu novinara DŽamala Kašogija u Istanbulu i dodala da Kanada razmatra sličnu opciju.

Tajna iranska arhiva koju su zaplenili izraelski agenti ranije ove godine ukazuje na to da je nuklearni program Teherana bio mnogo napredniji nego što su to mislile zapadne obaveštajne agencije i Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA), tvrde eksperti koji su ih ispitivali.

TOP