FORGOT YOUR DETAILS?

Imenovanjem svog zeta za novog ministra finansija, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izazvao je novu rundu propadanja nacionalne valute, lire.

Tagged under: , ,
U ponedeljak inauguracija Erdogana, prisustvuje i Vučić

Redžep Tajip Erdogan sutra polaže zakletvu kao predsednik Turske, nakon što je pre dve nedelje ponovo izabran na taj položaj.

Ceremoniji inauguracije predsednika Turske prisustvovaće oko 40 šefova stranih država i vlada, među kojima i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema još nezvaničnim rezultatima vanrednih predsedničkih i parlamentarnih izbora u Turskoj, Redžep Tajip Erdogan je osvojio 52,6 posto glasova, a njegova stranka 42,5 odsto, a takvom rezultatu su posebno doprineli glasovi turske dijaspore u Nemačkoj, BiH, Makedoniji i na Kosovu i Metohiji.

Tagged under:
Pobedi Erdogana doprineli i glasovi iz Nemačke, BiH, MKD

Prema nezvaničnim rezultatima predsedničkih i parlamentarnih izbora u Turskoj, Redžep Tajip Erdogan je osvojio 52,6 posto glasova, a njegova stranka 42,5 odsto.

Takvom rezultatu su posebno doprineli glasovi turske dijaspore u Nemačkoj, BiH, Makedoniji i na Kosovu (*).

Redžep Tajip Erdogan, pobednik na predsedničkim izborima u Turskoj, kao i njegova AK partije, nastavićr istu politiku i prema Balkanu, a samim tim i prema BiH, smatra ambasador te zemlje u Ankari Bakir Sadović.

Tagged under: ,

Redžep Tajip Erdogan, pobednik na predsedničkim izborima u Turskoj, kao i njegova AK partije, nastavićr istu politiku i prema Balkanu, a samim tim i prema BiH, smatra ambasador te zemlje u Ankari Bakir Sadović.

Tagged under: ,

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan objavio je da se ukida Uber, platforma za rezervisanje automobila s vozačem, posle jakog pritiska istanbulskih taksista da se ta aplikacija zabrani.

Moskva i Ankara postigle su sporazum o popustu na cenu gasa isporučenog tokom 2015. i 2016. godine, saopštio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan obratio se danas okupljenima u sportskoj dvorani „Zetra“ na jedinom predizbornom mitingu van Turske. Erdogan se prethodno sastao sa predsedavajući predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, a nakon sastanka poručio je da njegova zemlja podržava BiH na svim poljima, posebno u odnosima sa susedima – Srbijom i Hrvatskom.

Tagged under:

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović razgovarali su danas u Sarajevu o nizu značajnih pitanja za saradnju dveju država, a jedna od glavnih tema je bila i izgradnja autoputa Beograd – Sarajevo – Beograd, o čemu je potpisano pismo o namerama.

Tagged under:
Erdogana dočekao Izetbegović, bez Ivanića i Čovića

Uz najviše bezbednosne mere, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, doputovao je u Sarajevo.

Na aerodromu ga je dočekao predsedavajući Predsedništva BiH, Bakir Izetbegović.

Dojče vele: Sultan stiže u Sarajevo

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan se očekuje u Sarajevu.

To je za štampu na nemačkom jeziku bio povod za nove analize širenja uticaja Turske na Balkanu. Naglašene su i dobre veze sa SDA Bakira Izetbegovića, prenosi “Dojče vele”.

TOP