FORGOT YOUR DETAILS?

Iako je vakcinacija protiv morbila kod nas počela 1971. godine, a revakcinacija početkom devedesetih, mnogi koji su tada rođeni ne znaju svoj vakcinalni status.

Ekipa O2.TV je proveravala kako to možete da utvrdite.

Tagged under: , , ,

Lepotica iz rasadnika

nedelja, 13 septembar 2015 by

Blistav osmeh, zanosno telo i ličnost koja pleni. To je Rubi demestoj, model i TV voditeljka iz Venecuele.

Tagged under: ,

Grent Imahara, koga znamo iz TV emisije „Mit basters“, već neko vreme za kanal Mekdonaldsa na Jutjubu snima mini dokumentarce o ovom lancu brze hrane. U jednom od njih, prikazuje nam proces pravljenja pomfrita.

Tagged under: , ,

Sedam ruskih čuda

utorak, 13 januar 2015 by

Pre par godina nekoliko ruskih TV/radio stanica i novinskih kuća organizovalo je glasanje o ruskim čudima. Svaki stanovnik Rusije je mogao učestvovati u glasanju koje se odvijalo putem interneta i sms poruka. Ovo je njihov izbor.

Tagged under: ,

VIDEO: Golčina za TV špice

utorak, 23 decembar 2014 by

Gol vikenda dolazi nam iz Perua! Žunior Viza je sjajnim makazicma postigao pogodak za Sport Kristal u trećem meču finalne serije šampionata protiv Huan Auriha.

Tagged under: , ,

Voditeljki usred emisije ispao zub

sreda, 17 decembar 2014 by

Američka TV zvezda i voditeljka Šeron Ozborn doživela je pravu blamažu za vreme snimanja vlastite emisije, pošto joj je usred programa ispao zub.

Tagged under: ,

Ponovo gledamo najbolji regionalni zabavni TV projekat. I večerašnjem pobedniku biće uručeno hiljadu evra, a bliži se i finale kada će pobednik dobiti 25. 000 evra koje će proslediti onome kome je pomoć najpotrebnija.

Tagged under: , , , ,

Kultni filmovi postaju serije

petak, 05 decembar 2014 by

Trend snimanja serija zasnovanih na kultnim filmovima je prosto eksplodirao u SAD poslednjih godinu dana. Trenutno se na malim ekranima prikazuju „Od sumraka do svitanja“, „Fargo“, „Sve o dečaku“, „Konstantin“… Poslednja u nizu je najava Televizije Paramaunt da će, u saradnji sa Televizijom Džerija Brukhajmera, raditi na TV adaptaciji filma „Američki žigolo“ (1980) u kome su glavne uloge igrali Ričard Gir i Loren Haton. A osim „Žigola“, u pripremi je još nekoliko projekat.

Tagged under: , , ,

Predstavnici udruženja Žena – žrtva rata u BiH ljuti na TV lice jer je, kako kažu, uvredio žrtve rata i silovane žene

Tagged under: , ,
TOP