FORGOT YOUR DETAILS?

Stanove hiljada ljudi iz najosetljivijih grupa u Velikoj Britaniji kontrolišu narko-bande, koje ih koriste kao magacine za oružje i prodaju zabranjenih supstanci, saznaje „Gardijan“.

Tagged under:

Posetioci su oštetili pagansko ritualno zemljište, a zaštitna ograda koja je postavljena je poslednji znak nepoštovanja, tvrdi veštica Rijana Galvin Hjuz iz Džerzija u Velikoj Britaniji.

Novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji ukazuje da Mančester Junajted nije više najomraženiji klub na Ostrvu, već je tu ne tako laskavu titulu preuzeo Čelsi.

Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, trudna je sa četvrtim detetom, prenose mediji u Velikoj Britaniji.

Danica Stošić

Nišlijka Danica Stošić će od septembra deliti klupe sa vršnjacima iz Evrope i sveta, na “Pangbourne” koledžu u Velikoj Britaniji, za koji je dobila punu stipendiju koja će joj omogućiti da srednju školu završi u inostranstvu. Svoj „novi život“ zamišlja poput onog na filmu i u serijama, ali uz mnogo učenja.

BEČ – Ministarka inostranih poslova Austrije Karin Knajsel istakla je da Austrija ne namerava da proteruje ruske diplomate čak i da ima dokaza da je Moskva umešana u trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji.

Irska, Belgija i Moldavija pridružile su se zapadnim zemljama, koje su odlučile da proteraju ruske diplomate zbog optužbi za napad nervnim agensom na bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji.

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova obećala je Velikoj Britaniji „istorijsko iznenađenje“.

Eksperti međunarodne Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) poslati su u Veliku Britaniju posle napada na bivšeg ruskog špijuna u engleskom gradu Solsberiju, a rezultati analize očekuju se za oko tri nedelje, izjavio je danas generalni direktor OPCW Ahmet Uzumču.

Ambasador Ruske Federacije u Londonu Aleksandar Jakovenko izjavio je danas da se ruski građani, mediji i diplomate u Velikoj Britaniji suočavaju s pretnjama.

Za sledeću nedelju je najavljeno hladno vreme u Velikoj Britaniji, to može da znači da će ona biti ostavljena na milost i nemilost ruskih snabdevača gasom, upozoravaju britanski stručnjaci.

Pokušaj ubistva Rusa Sergeja Skripalja, dvostrukog agenta otrovanog u Solsberiju u Velikoj Britaniji prošle nedelje, jeste nešto što vlastima u Moskvi najmanje treba, posebno uoči predsedničkih izbora ovog meseca. Ali, za britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona i britansku premijerku Terezu Mej sumnje nema. Za ovo dvoje političara kriva je Rusija, a nalog je dao lično njen predsednik Vladimir Putin.

TOP