FORGOT YOUR DETAILS?

Putin smenio 15 generala

utorak, 28 avgust 2018 by

Ruski predsednik Vladimir Putin smenio je 15 generala Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva za vanredne situacije, Federalne uprave za izvršenje krivičnih sankcija i Istražnog komiteta.

Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je venčanju austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, a njegova poseta privukla je mnogo pažnje.

U govoru koji je održao na venčanju austrijske šefice diplomatije, Vladimir Putin rekao je da mu je izuzetno drago što je ponovo u Austriji, a potom se lično obratio mladencima.

Tagged under:

Angela Merkel i Vladimir Putin su sinoć nadomak Berlina razgovarali tri sata. Bio je to prvi bilateralni susret od 2014. godine. Dvoje iskusnih političara ponovo je spojio Donald Tramp, kaže Mihaela Kifner.

Putin pozdravio ruske padobrance (VIDEO)

četvrtak, 02 avgust 2018 by

Vazdušno-desantne snage Rusije obeležavaju danas svoj praznik. Ruski predsednik Vladimir Putin im je uputio čestitku.

Putin: Išao bih u Vašington, neka Tramp dođe u Moskvu

Ruski predsednik Vladimir Putin je rekao da je pozvao američkog kolegu Donalda Trampa da poseti Moskvu.

On je istakao da je uputio poziv kako bi njih dvojica razgovarali “licem u lice“.

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je partnere članice grupacije BRIKS-a da podrže aplikaciju Moskve da bude domaćin svetske izložbe „Ekspo 2025“ u Jekaterinburgu.

Danas u Helsinkiju treba da se sastanu dvojica najmoćnijih lidera sveta Vladimir Putin i Donald Tramp. Očekuje se da taj sastanak počne oko podneva.

Tagged under: ,

Šta žele da postignu Donald Tramp i Vladimir Putin, pita se autor Dojče Velea Kristijan Tripe.

Policija u Helsinkiju pojačala je bezbednosne mere u blizini hotela u finskoj prestonici, gde će odsesti američki i ruski predsednik Donald Tramp i Vladimir Putin.

Lavrov otkrio: Putin i Tramp će pričati o...

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Donald Tramp na sastanku u Helsinkiju 16. jula detaljno će razgovarati o situaciji u Siriji.

„U Helsinkiju će biti razgovarano o svim pitanjima vezanim za Siriju“, rekao je Lavrov, preneo je Tass.

Kremlj je danas saopštio da bi predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, na predstojećem sastanku u Helsinkiju, mogli da razgovaraju i nasamo, bez prisustva saradnika.

TOP