FORGOT YOUR DETAILS?

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da će Kremlj imati odgovor ukoliko se SAD povuku iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF).

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin se po dolasku u Istanbul, gde će danas biti održan multilateralan samit između lidera Rusije, Francuske, Nemačke i Turske, prvo sastao sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Ruski lider Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa kraljem Saudijske Arabije Salmanom bin Abdel Azizom el Saudom o ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija, saopštila je pres-služba Kremlja.

Kremlj je danas saopštio da ruski predsednik Vladimir Putin ide u Pariz na ceremoniju obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kojoj će prisustvovati i američki predsednik Donald Tramp, ali da njihov susret nije u planu.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin je kao “mafijaški šefa sa nuklearnim oružjem”, tvrdi njegov “neprijatelj broj jedan”, Bil Brauder, koji nastavlja da istražuje korupciju u Kremlju, uprkos pretnjama smrću.

Tagged under: , ,

MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin puni danas 66 godina, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže za Tas s da će rođendan provesti „sa svojim bližnjima i prijateljima“.

Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD. Pre nekolimo meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu „mašinu“ ima i Donald Tramp.

Tagged under: , ,

Putin smenio 15 generala

utorak, 28 avgust 2018 by

Ruski predsednik Vladimir Putin smenio je 15 generala Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva za vanredne situacije, Federalne uprave za izvršenje krivičnih sankcija i Istražnog komiteta.

Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je venčanju austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, a njegova poseta privukla je mnogo pažnje.

U govoru koji je održao na venčanju austrijske šefice diplomatije, Vladimir Putin rekao je da mu je izuzetno drago što je ponovo u Austriji, a potom se lično obratio mladencima.

Tagged under:

Angela Merkel i Vladimir Putin su sinoć nadomak Berlina razgovarali tri sata. Bio je to prvi bilateralni susret od 2014. godine. Dvoje iskusnih političara ponovo je spojio Donald Tramp, kaže Mihaela Kifner.

Putin pozdravio ruske padobrance (VIDEO)

četvrtak, 02 avgust 2018 by

Vazdušno-desantne snage Rusije obeležavaju danas svoj praznik. Ruski predsednik Vladimir Putin im je uputio čestitku.

TOP