FORGOT YOUR DETAILS?

Vladimir Putin je možda prvi prevezao kamion preko Krimskog mosta, ali nije bio prvi koji ga ja prešao.

Tagged under:

Turski i ruski predsednici Redžep Tajip Erdogan i Vladimir Putin saglasili su se danas u telefonskom pozivu da SAD greše u odluci da se povuku iz iranskog sporazuma sa šest velikih sila, izjavio je danas izvor iz turskog predsedništva.

Video-snimak na kom ruski predsednik Vladimir Putin štiti veterana sa parade za Dan pobede od predsedničkog obezbeđenja postao je hit na ruskim društvenim mrežama. Ispostavilo se da se veteran i Putin znaju od ranije.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je danas, u razgovoru sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom, da koraci koje su preduzele SAD i njeni saveznici u Siriji predstavljaju grubo kršenje Povelje UN i principa medjunarodnog prava, saopštio je Kremlj.

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da napadi SAD u Siriji predstavljaju grubo kršenje Povelje UN i principa međunarodnog prava, saopštio je Kremlj.

Putin i Erdogan su se saglasili da je neophodno intenzivirati bilateralnu saradnju kako bi se načinio napredak sa pronalaženjem političkog rešenja za Siriju, prenela je agencija Tass.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas kao odgovor na američko-franucusko-britansku vojnu intervenciju u Siriji da će će istorija postaviti stvari na svoje mesto „kao što je već ustanovljeno da je Vašingotn odgovoran za masakr u Jugoslaviji“, navodi se u saopštenju Kremlja.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Putin je Merkelovoj, kako se navodi u saopštenju Kremlja, skrenuo pažnju na neprihvatljivost provokacija i spekulacija o navodnoj upotrebi hemijskog oružja u Siriji. .

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel kojoj je, kako se navodi u saopštenju Kremlja, skrenuo pažnju na neprihvatljivost provokacija i spekulacija o navodnoj upotrebi hemijskog oružja u Siriji.

Putin: Zaštititi ruske granice

petak, 06 april 2018 by

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je veoma važno da se ruske granice zaštite od terorista, ilegalnih migranata i trgovine drogom.

Tagged under:

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je danas u Ankaru, gde se sastaje sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Britanski minsitar spoljnih poslova, Boris Džonson, ocenio je danas da predsednik Rusije, Vladimir Putin, koristi Svetsko prvenstvo u fudbalu za poboljšanje imidža Rusije i složio sa jednim od poslanika da to podseća Hitlerovo korišćenje Olimpijskih igara 1936. godine u Berlinu.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin danas iz velikog dela sveta dobija čestitke povodom nove pobede na predsedničkim izborima.

Tagged under: ,
TOP