FORGOT YOUR DETAILS?

Danas u Helsinkiju treba da se sastanu dvojica najmoćnijih lidera sveta Vladimir Putin i Donald Tramp. Očekuje se da taj sastanak počne oko podneva.

Tagged under: ,

Šta žele da postignu Donald Tramp i Vladimir Putin, pita se autor Dojče Velea Kristijan Tripe.

Policija u Helsinkiju pojačala je bezbednosne mere u blizini hotela u finskoj prestonici, gde će odsesti američki i ruski predsednik Donald Tramp i Vladimir Putin.

Lavrov otkrio: Putin i Tramp će pričati o...

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Donald Tramp na sastanku u Helsinkiju 16. jula detaljno će razgovarati o situaciji u Siriji.

„U Helsinkiju će biti razgovarano o svim pitanjima vezanim za Siriju“, rekao je Lavrov, preneo je Tass.

Kremlj je danas saopštio da bi predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, na predstojećem sastanku u Helsinkiju, mogli da razgovaraju i nasamo, bez prisustva saradnika.

Ruski predsednik Vladimir Putin doći će u posetu Srbiji 1. novembra, na Dan oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, saznaju „Novosti“.

Tagged under:

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je na samitu Šangajske organizacije za saradnju (SCO) da su antiteroristički napori prioritet ove regionalne grupe na čelu sa Moskvom i Pekingom.

Tagged under: , ,

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je na samitu Šangajske organizacije za saradnju (SCO) da su antiteroristički napori prioritet ove regionalne grupe na čelu sa Moskvom i Pekingom.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da stalno razmišlja o tome ko će ga naslediti kada mu se završi mandat.

Tagged under: ,

Ruski predsednik Vladimir Putin danas će odgovarati na pitanja građana u okviru redovnog godišnjeg programa „Direktna linija“, kojih je, prema navodima organizatora, do srede u 12 sati po moskovskom vremenu stiglo više od 1.385.000.

Tagged under: ,

Putin: Mi delimo EU? Ne…

ponedeljak, 04 jun 2018 by
Putin: Mi delimo EU? Ne...

Rusija je zainteresovana za ujedinjenu Evropu i ne pokušava da je podeli, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

„Mi nemamo cilj da izazovemo podele u EU. Naprotiv, mi smo zainteresovani za ujedinjenu i naprednu EU, pošto je EU naš najvažniji ekonomski i trgovinski partner“, rekao je Putin u intervjuu austrijskoj stanici ORF uoči posete Austriji, prenosi Tas.

Tagged under: , , ,

Ko je Arkadij Babčenko?

sreda, 30 maj 2018 by
Ko je Arkadij Babčenko?

Arkadij Babčenko (41), novinar rođen u Moskvi, ostavio je iza sebe ženu i šestoro dece. To bi bilo tačno da njegova smrt nije lažirana.

Bivši vojnik kritikovao je rusku aneksiju Krima 2014. godine, a kritikuje i podršku koju ruski predsednik Vladimir Putin daje separatistima na istoku Ukrajine, piše “Skaj njuz“.

TOP