FORGOT YOUR DETAILS?

O njenom privatnom životu naširoko se pisalo i pričalo, a na mnogobrojnim venčanjima nije štedela. Od sume novca koju je izdvojila za poslednje sklapanje braka mnogima bi se zavrtelo u glavi, a više detalja o burnom ljubavnom životu Elizabet Tejlor i plaćanjima venčanja saznajte u videu koji je pred vama, kao i o drugim svadbama poznatih ličnosti, koje su koštale bogatstvo.

Poznati učesnik „Zadruge“, o kom se poslednjih nedelja i te kako priča, nije mogao da veruje šta ga je snašlo u rijalitiju, pa je negodovao dok su ga kamere pratile u stopu.

Tomas Markl, koji zbog zdravstvenih problema nije mogao da prisustvuje venčanju svoje ćerke Megan i princa Harija, oglasio se odmah nakon svečane ceremonije.

Popularna glumica Džulija Roberts većš godinama se nalazimeđu najlepšim damama čitavog sveta, međutim zbog ovog poteza mnogi su tvrdili da ih je zgadila. O čemu se radi, kao i ko ju je podržao, pogledajte u videu.

Pevačica Goga Sekulić otkrila nam je da je umorna od jake scenske šminke, te da se ovaj put sama spremala bez pomoći profesionalaca. Kako je izgledala, kao i šta nam je još priznala pogledajte u videu.

Verenica princa Harija, Megan Markl koja će u subotu i zvanično postati njegova supruga, samo dva dana pred venčanje prolazi kroz pakao.

Luka Lazukić danas je saslušan u policijskoj stanici Čukarica povodom krivične prijave koju je podneo protiv Dragoljuba Bekvalca, oca svoje još uvek zakonite supruge Nataše Bekvalac, nad kojom je pre mesec dana izvršio nasilje. Lazukić je u policiji izlaganje započeo rečima da je „nedopustivo da mu Natašin otac preti preko Javnog servisa Srbije“, saznaje „Blic“.

Glumica Nina Janković porodila se pre tačno mesec dana i na svet donela sina Vukašina, a ona i njen suprug Mateja Dičić uživaju u danima roditeljstva.

Teniser Viktor Troicki sa suprugom Aleksandrom i ćerkicom Irinom sve češće boravi u Monte Karlu, te poslednjih godinu dana njih troje žive na relaciji Srbija-Monako.

Prestižno muzičko takmičenje Evrovizija je završeno, a nakon nesreće koju je doživela pevačica Neta Barzilaj iz Izraela je ipak odnela prvo mesto.

Crna Gora je svega dva puta do sada uspela da obezbedi plasman u finale „Evrovizije“, a to nije pošlo za rukom ni ovogodišnjem predstavniku, Vanji Radovanoviću, koji je podigao mnogo prašine svojim nepromišljenim izjavama.

Lepa srpska sportistkinja Ivana Maksimović oduvek je važila za jednu od najlepših u svetu sporta, a njeno srce osvojio je suprug Danilo Anđušić sa kojim je u skladnom braku već nekoliko godina.

TOP