FORGOT YOUR DETAILS?

Majka joj je naša glumica koja je u više navrata izjavljivala da je Teodoru rodila iz ljubavi, ali da je ona odrastala bez oca. Njena mlada naslednica nije pošla maminim stopama, ali je uspešna u pozivu koji je odabrala.

Lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić.

Nekadašnja pevačica grupe „Tap 011“ nije poznata po isticanju oblina, a sada je rešila da iznenadi mnoge, pa je na društvene mreže „okačila“ izdanje koje je pokrenulo veliki broj komentara.

U večerašnjoj emisiji „Zadruga – Narod pita“ gosti su bili Gagi Đogani, Bora Santana, Marko Miljković i Luna Đogani, a na samom početku jedna gledateljka je imala pitanje upravo za nju.

Pobednica rijalitija “Zadruga” razvela se od pevača Slobodana Radanovića, a za “Blic” otkriva da bi volela da se oproba u politici, mada je sigurna da bi se mnogima zamerila.

Mislim da je zabaviti ljude na pravi način skoro podjednako važno kao i deliti sa njima sopstveno promišljanje života. A ako ta zabava zahteva i malo vežbanja malih sivih ćelija to ima svrhe i smisla. Krimići su uvek bolji izbor od antidepresiva, mada bi i oni morali da dolaze sa napomenom da mogu da izazovu zavisnost, kaže za „Blic” književnica Verica Vinsent Kol.

Tagged under:

Mladen Vojičić Tifa, bivši pevač „Bijelog dugmeta“, bio je primoran da vrati pola honorara koji mu je isplaćen za nastup na Međunarodnom moto-skupu „Ajron bridž“ u Ćupriji, sredinom prošlog meseca, jer su organizatori bili nezadovoljni dužinom njegovog koncerta.

Nastupom upečatljive pevačice LP, tradicionalnim vatrometom, a onda i prvim gostovanjem rep senzacije Migos, večeras počinje Exit. Prvi posetioci stigli su još u utorak, da zauzmu što bolje mesto u kampu.

Voditeljku „Jutarnjeg programa“ Deu Đurđević rado gledaju mnogi na televiziji „Pink“, a malo ljudi zna da je zbog kolege sa kojim je u emotivnoj vezi Mladena Mijatovića, u prošlosti raskinula veridbu. Dea je prezhodno vratila prsten muškarcu sa kojim je bila u vezi i za kojeg je trebalo da se uda.

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zadruge“ Milica Milisavljević Dugalić postala je danas baka.

Ako je neko i na trenutak pomislio da će se turbulentni odnos Kije i Slobe okončati po izlasku iz „Zadruge“, ostao je kratkih rukava, jer su njihova međusobna prepucavanja nastavila putem medija po odlasku sa imanja u Šimanovcima, a pevačevo odbijanje da potpiše papire za razvod braka dodatno je rasplamsalo raznorazna govorkanja.

Suđenje Luki Lazukiću počelo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a ročištu prisustvuju i Lazukić i Nataša Bekvalac, kojima je ovo prvi susret oči u oči nakon porodičnog nasilja koje je on izvršio nad pevačicom.

TOP