FORGOT YOUR DETAILS?

Pevačice, voditeljke, pa i Vujadin Savić zovu vas na PLES, a sa njima i SLAVNI DIZAJNER

by / ponedeljak, 21 maj 2018 / Kategorija Vesti Zabava

Pevačice, Lena Kovačević, Goca Tržan, Danijela Karić i voditeljka Sanja Marinkovićmeđu prvima su pozvale sve ljubitelje plesa da dođu na spektakl koji treću godinuzaredom oragnizuje plesni klub „Dare to Dance“ na čelu sa Ivanom Mileusnićem,koreografom i članom Upravnog odbora Plesnog saveza Srbije.

Veliko iznenađenje je poziv koji je poslao i uspešni fudbaler „Crvene Zvezde“,Vujadin Savić, upućen i onima kojima ples možda nije u krvi zbog čega će svipoželeti da zeplešu.

„Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima“ ove godine uvodi i jednunovinu, a to je performans posvećen najmlađima, koji će izvesti plesači plesnogstudija „Dare to Dance“. Performans pod nazivom „Umetnost prvog koraka“plesači će izvesti uz pomoć „Cybex Priam“ kolica čiji je tvorac slavni kreatorDžeremi Skot, dizajner modne kuće „Moschino“. Na ovaj način slavni dizajnerpozvao je sve, pa i one najmlađe da posete ovu manifestaciju koju je podržalo iMinistarstvo sporta i omladine, kao i Fondacija princeze Katarine Karađorđević.

A u revijalnom delu srpskoj publici će se predstaviti prvoplasirani na svetskoj ranglisti Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska, dok će finale takmičenja otvoritigospodin Nebojša Stojanović, direktor sportskog centra za fizičku kulturu „StariDIF“.

Izvor Vesti:: Pevačice, voditeljke, pa i Vujadin Savić zovu vas na PLES, a sa njima i SLAVNI DIZAJNER

Share Button
TOP