FORGOT YOUR DETAILS?

POTPUNO SUMANUTO: Ovo je 10 SULUDIH laži u koje veruju građani Severne Koreje!

by / petak, 23 januar 2015 / Kategorija Vesti Svet

10. Amerika je započela korejski rat

Korejski rat je i dan danas jedna od najaktuelnijih tema u Severnoj Koreji. Prema njihovim medijima, Amerika je iz čista mira napala i zauzela Južnu Koreju, te krenula u pohod i na Severnu. Međutim, Kim Il-Sung je herojski odbranio svoju državu, a tamošnji mediji i dalje upozoravaju svoje građane da će ih američka vojska ubiti ako probaju da pređu granicu.

9. Čudo na rođenju Kim Džong-Ila

Prema oficijalnoj biografiji Kim Džong-Ila, on se rodio na najsvetijoj planini u Koreji zvanoj Baekdu u okviru tajnog vojnog kampa tokom japanske okupacije Koreje. U trenutku njegovog rođenja, nova zvezda se formirala na nebu, a godišnje doba se odmah promenilo iz zime u proleće te se na nebu pojavila i dupla duga. Međutim, prema zvaničnim podacima, Kim se rodio 1941. godine u sibirskom selu Vajatskoje.

8. Kim Džong-Il je modna ikona

U 2010. godini u severno-korejskim medijima, Kim Džong-Ilova odeća je potpuno oduševila svet i on je ubrzo postao globalna modna ikona.

7. Kim Džong-Il je obožavan, a Severnoj Koreji zavidi čitav svet

Kako javljaju tamošnji mediji, Kim Džong-Il je bio najvoljeniji vladar na celom svetu i njegov rođendan je slavljen u brojnim državama. Severnoj Koreji takođe svi zavide, jer ima najkvalitetniju stopu života.

PROČITAJTE JOŠ:

BRUKA I SRAMOTA: Razotkrivene seksualne prljavštine britanske vlade iz vremena Maragret Tačer!

EKSCENTRIČNO ILI ZA DIVLJENJE!? Sama se porodila carskim rezom, dobila blizance!

GRČKI HARI POTER: Ako ovaj čovek pobedi na izborima, EU će se promeniti ZAUVEK!

6. Kim Džong-Il je izmislio hamburger

S obzirom da ljudi u Severnoj Koreji nemaju dodira sa spoljnim svetom, nije bilo teško plasirati informaciju da je upravo Kim Džong-Il izmislio hamburger, te je otvorio i fabriku koja se bavi proizvodnjom istog.

5. Kim Džong-Il je najbolji golfer i kuglaš na svetu

Prema zvaničnim podatcima Severne Koreje iz 1994. godine, Kim Džong-Il je uspeo da za jednu partiju golfa ubaci pet puta lopticu iz prvog udarca i to prvi put kad je igrao golf. Takođe, kad je prvi put kuglao on je uspeo svaki put da poruši sve čunjeve.

4. Kim Džong-Il može da kontroliše vreme

Bivši vođa Severne Koreje je osoba koja ne pripada ovom svetu, ako niste znali. U njegovoj biografiji se navodi kako on ne koristi toalet jer zapravo i ne vrši nuždu. On je takođe mogao da kontroliše i vreme, prema njegovom raspoloženju.

3. Kim Džong-Il je izlečio ljude patuljastog rasta

Prilikom posete festivala mladih studenata 1989. godine, Kim Džong-Il je slučajno pronašao lek, kojim je uspeo da izleči ljude patuljastog rasta. Tužna istina je da ih je tadašnji lider Severne Koreje deportovao iz zemlje.

2. Kim Džong-Il je bio neverovatno talentovan

Prema zvaničnim podacima Severne Koreje, Kim Džong-Il je naučio da hoda nakon tri nedelje života, a samo nekoliko dana kasnije je naučio i da priča. Tokom školovanja je napisao preko 1.500 knjiga, uključujući i šest opera.

1. Internet je zabranjen da bi se zaštitili od Amerike

U Severnoj Koreji, internet je dozvoljen samo vladinim zvaničnicima, dok je narodu zabranjen kako bi se zaštitili od laži i uticaja Amerike i njenih partnera.

Izvor Vesti:: POTPUNO SUMANUTO: Ovo je 10 SULUDIH laži u koje veruju građani Severne Koreje!

Share Button
TOP