FORGOT YOUR DETAILS?

Novo „čudo“ u Kini

ponedeljak, 19 novembar 2018 by

Luksuzni hotel koji će biti otvoren u utorak u Šangaju nudi gostima s dubokim džepom šansu za veoma dubok san, javlja AP.

Tagged under: ,

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa dodala je nove odrednice na listu turističkih atrakcija na Kubi koje Amerikanci ne smeju da posećuju.

Hladno, skupo, čisto i lepo, to su prve asocijacije na Helsinki. Negde i očekivano, ali opet, kada stignete u prestonicu Finske, ne možete da se otmete utisku kako je život ovde pravljen tako da vas ništa i niko ne nervira.

Tagged under:

Pilot razotkrio najčešće mitove o letenju

četvrtak, 15 novembar 2018 by

Da li se izmet zaista ispušta iz aviona u vazduh, šta se dešava kad neko umre u avionu, koje sedište je najbezbednije? Na ta i još neka pitanja odgovorio je pilot i razotkrio najčešće mitove o letenju.

Tagged under:

Ako imate strah od letenja, onda vas verovatno brine bukvalno svaki aspekt letenja.

Tagged under:

U ovim gradovima se služi najbolja kafa

nedelja, 11 novembar 2018 by

Ljubiteljima kafe koji bi tu strast rado uskladili sa svojim putovanjima preporučuje se da biraju gradove u kojima se već dugi niz godina, pa i vekovima, neguje kultura vezana za ispijanje tog magičnog crnog napitka.

Tagged under:

Portal Evoke izdvojio je 5 atraktivnih lokacija koje biste trebali da posetite kada se nađete u Parizu, a koje se retko nalaze u ponudama turističkih agencija.

Tagged under: ,

Sad svakog deteta, a neretko i odrasle osobe jeste odlazak u Diznijev tematski park. Nažalost, ovo je ujedno i mesto gde počivaju neki od najvećih fanova Diznija.

Tagged under:

Svako se uvek seća svog prvog puta – bilo da je u pitanju poljubac ili automobil. Isto važi i za krstarenje, pa je važno da se unapred pripremite kako bi ono bilo savršeno.

Tagged under:

Vest o padu aviona kompanije Lajon er u Indoneziji nije lako pala onima koji imaju panični strah od letenja. Kada se ovakva tragedija dogodi, izgleda kao da se obistinjuju najgori strahovi osobe koja ima anksioznost čim kroči u avion. Pročitajte nekoliko saveta kako da umirite sebe ukoliko ste „osuđeni“ na putovanje avionom.

Tagged under:

Zemlja u koju sada nije sigurno putovati

petak, 02 novembar 2018 by

Venecija u Italiji je 75 odsto pod vodom nakon što su ovu mediteransku zemlju pogodile teške oluje koje su ubile najmanje devetoro ljudi. Koliko je sigurno da putujete u Veneciju, ali i u Italiju?

Tagged under:

Evo koja su vaša prava kada vam kasni voz negde u inostranstvu ili u Srbiji.

Tagged under:
TOP