FORGOT YOUR DETAILS?

Snežanin verenik je MRTAV, ona je u komi 60. dan, a bogata slikarka koja ih je pregazila je PUŠTENA IZ PRITVORA

by / petak, 14 septembar 2018 / Kategorija Vesti Vesti

Foto:Blic

Nakon nesreće, u kojoj je Snežanin verenik izgubio život, uhapšena je mlada slikarka, koja se sada, nakon što je sud prihvatio kauciju od više od 200.000 evra, brani sa slobode.

Kako „Blic“ saznaje u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), stanje Snežane Rudinac je i dalje teško, o njoj brinu lekari i sestre u Odeljenju intenzivne nege.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

– Ona je i dalje u šok – sobi. Njeno zdravstveno stanje je nepromenjeno. U komi je. U ovom času, baš kao što je to bilo i ranije, nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Pacijentkinja dobija svu neophodnu terapiju i negu – kaže naš izvor iz te zdravstvene ustanove.

Prema istim informacijama, režim poseta je strogo kontrolisan, odnosno kod nje mogu da uđu samo članovi najbliže porodice.

Kako je „Blic“ već pisao, devojku u bolnici redovno posećuju njeni roditelji. Kada im je javljeno za nezgodu, 17. jula, oni su doputovali u Crnu Goru jer je Snežana bila smeštena u risinsku bolnicu. Zbog veoma teškog stanja, nakon nekoliko dana helikopterom je prevezena u Beograd na VMA.

Snežana je u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su ona i njen verenik pokošeni kao pešaci, zadobila povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša, i zbog teških telesnih povreda nalazi se u komi.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Kako je „Blic“ pisao, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina. Verili su se, a na jesen su planirali da se venčaju. Da bi sakupili novac, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade.

Miloš je sahranjen u okolini Zvečana dva dana nakon kobne saobraćajne nesreće, istog dana kada je njegova verenica Snežana prevezena helikopterom iz risinske bolnice u Beograd.

Slikarka puštena na slobodu, vozila preko ograničene brzine

Emina AdrovićFoto: Facebook / Privatna arhiva

Emina Adrović

Emina Adrović, koja se tereti da je izazvala saobraćajnu nesreću puštena je iz pritvora i braniće se sa slobode.

Nakon što je odbijena žalba Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru na odluku Osnovnog suda u tom gradu kojom je prihvaćena kaucija Emini Adrović (23) iz Budve, ona je puštena da se u daljem toku postupka brani sa slobode, preneo je crnogorski portal CDM.

Naime, Viši sud odbio je žalbu kotorskog Tužilaštva prošlog petka, koje se i ranije žalilo na odluku o prihvatanju kaucije od 218.662 evra za Adrovićevu.

U optužnici kotorskog tužilaštva navodi se da je optužena, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom „audi“, krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, navedeno je u optužnici.

Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Ona je tužiocu ispričala da je saobraćajna traka kojom je krenula bila slobodna, da bi se u jednom trenutku iznenada, neočekivano dvoje pešaka vratilo trčećim korakom nazad, te da nije imala drugog izbora.

Izvor Vesti:: Snežanin verenik je MRTAV, ona je u komi 60. dan, a bogata slikarka koja ih je pregazila je PUŠTENA IZ PRITVORA

Share Button
TOP