FORGOT YOUR DETAILS?

Bivši strateg američkog predsednika Donalda Trampa Stiv Benon pokušaće da napravi široki savez nacionalističkih lidera i partija u Evropi.

Tagged under:

Putnički avion na letu Mumbaj-Džajpur vratio se danas na polazni aerodrom zbog gubitka pritiska u kabini, javili su indijski mediji.

Tagged under:

Putnik na letu iz Nemačke za Rusiju izazvao je paniku, kada je otkriveno da je nosio 20 zmija u svojoj torbi.

Tagged under: ,

Vanda Barzi, Amerikanka koja je sa mužem Brajanom Dejvidom Mičelom 2002. godine kidnapovala 14-godišnju Elizabet Smart iz Jute, danas je na zaprepašćenje javnosti puštena iz zatvora.

Jedan putnik koji je leteo avionom iznad američke savezne države Virdžinija, snimio je telefonom sletanje na aerodrom u blizini tornada.

Tagged under:

Lgenda kaže da je more potopilo ostrvo Atlantidu potopilo u jednom danu i noći – i od tada ono je zauvek ostalo izgubljeno unutar Zemlje… Ipak, sada se pojavila još jedna u nizu teorija koja, navodno, otkriva pravu lokaciju izgubljenog grada.

Tagged under: ,

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je pozvalo na razgovor ambasadora Švajcarske u Moskvi, Iva Rosijea, radi objašnjenja o švajcarskim optužbama vezanim za navodnu rusku špijunažu, javlja Rojters.

Ovi „superheroji“ imaju gene koji im „garantuju“ da će se razboleti od neke bolesti, ali, sa druge strane im daju izvesne „moći“ koje će vas ostaviti bez teksta…

Tagged under: ,

Argentinski federalni sudija Klaudio Bonadio potpisao je nalog za hapšenje bivše predsednicu te zemlje Kristine Kiršner.

Najveće svetske ekonomije se nalaze na tankom ledu, zbog čega nemaju mogućnost uvođenja fiskalnih, monetarnih i hitnih mera za borbu protiv nove globalne krize, koja će biti gora i trajati duže od one koja je 2008. godine uzdrmala planetu.

Tagged under:

Vojvotkinja Megan Markl (37) i pre ulaska u britansku kraljevsku porodicu bila je poznata kao veliki humanitarac, a dobrotvorni rad nije zanemarila ni nakon udaje za princa Harija (34).

Predsednik Rusije Vladimir Putin i njegov turski kolega Redžep Tajip Erdogan dogovorili su da se duž kontakt-linije u Idlibu između oružane opozicije i sirijske vojske formira demilitarizovana zona.

TOP