FORGOT YOUR DETAILS?

Iranska policija uhapsila je bivšeg potpredsednika te zemlje i bliskog saveznika bivšeg predsednika Mahmuda Ahmadinežada, javila je agencija ILNA.

Tagged under: ,

Trgovinski rat između Amerike i Kine bio bi katastrofa. U slučaju da do njega dođe, odgovor Kine bio bi opravdan i neophodan. Nadamo se da će SAD biti dovoljno mudre da pronađu ispravno rešenje, upozoravaju iz Pekinga.

Tagged under:

Treba imati u vidu i francusku politiku u 20. veku i na početku 21. veka, koja je zasnovana na bliskim odnosima sa Velikom Britanijom i SAD, ocenjuju stručnjaci.

Severnokorejski ministar spoljnih poslova Ri Jong Ho i šef švedske diplomatije Margot Valstrom zaključili su trodnevne razgovore usmerene na postizanje mirnog rešenje nuklearnog spora na Korejskom poluostrvu.

U Vračarskoj ulici u Svilajncu u saobraćajnoj nesreći poginuo je O. L. (25), dok je devojka A. S. (25), koja je bila na suvozačkom mestu, zadobila teške povrede.

Najmanje 16 migranata, među kojima šestoro dece, udavilo se kada je nedaleko od obale ostrva Agatonisi u Egejskom moru, potonuo čamac kojim su se prevozili, saopštila je danas grčka obalska straža.

Tagged under:

U sudaru putničkog voza i lokomotive na zapadu Slovačke povređeno je 18 osoba, od čega su tri osobe zadobile teže povrede i zadržani su u bolnici.

Srpska pevačica Emina Jahović i turski pevač Mustafa Sandal rešili su da se rastanu nakon deset godina braka, ali problemi u njihovim životima tek kreću, saznaje „Blic puls“. Iako je Emina računala na to da će se sporazumno razvesti i da će joj bivši suprug ostaviti porodičnu kuću u Istanbulu u kojoj bi živela sa decom, Mustafa je, kako saznajemo, promenio ploču!

Tagged under: ,

Verica Rakočević poznata je, između ostalog, kao zaljubljenik u prirodu. Uvek se trudi da način života prilagodi uslovima oko sebe.

Tagged under:

Danas je Dan svetog Patrika, praznik star više od hiljadu godina, a slavi se 17. marta, i to najviše u Irskoj, a poslednjih 50 godina masovne proslave prave se i u SAD.

Tagged under: ,

Avio-kompanija „Emirati“ saopštila je danas da je preminula stjuardesa koja je ispala iz aviona na pistu, dok je stajala na izlazu za hitne slučajeve.

Tagged under: ,

Sve češće se u poslednje vreme dešava da se manekenke i starlete dohvate pera i napišu roman, dok druge najavljuju autobiografije.

TOP