FORGOT YOUR DETAILS?

Dečak A.T. (13) kojeg je pre dva dana udarila struja napona 20.000 volti kada je pokušao da se fotografiše na vagonu, na ranžirnoj stanici „Makiš“, nalazi se u veoma teškom stanju, saznaje „Blic“.

Tagged under:

Dok se ceo svet fokusira na mitsko stvorenje El Čapo, pravi krivac je El Majo koji godinama izbegava hapšenje zahvaljujući podmićivanju najviših državnih zvaničnika, tvrdi odbrana meskičkog narko-bosa Hoakina Guzmana, najvećeg nakon Pabla Eskobara.

Tagged under: , , ,

Američki predsednik Donald Tramp namerava da smeni zamenicu savetnika za nacionalnu bezbednost Miru Rikardel, pošto se zavadila s prvom damom Melanijom Tramp.

PRAG – Posle SAD, Austrije, Mađarske i Bugarske, i češka vlada odlučila je danas da ta zemlja ostane izvan sporazuma Ujedinjenih nacija o međunarodnom pristupu bezbednim i urednim migracijama.

Tagged under:

Parlament Šri Lanke izglasao je danas nepoverenje novoimenovanom premijeru Mahindi Radžapaksi i njegovoj vladi, saopštili su poslanici, a to je još više produbilo krizu u zemlji.

Tagged under: ,

Protokol francuskog predsednika smestio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića izvan zvanične tribine na proslavi potpisivanja primirja u Prvom svetskom ratu.

Tagged under:

Japanski mediji tvrde da premijer Japana Šinzo Abe namerava da predloži ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da ubrza proces pregovora kako bi se rešio teritorijalni spor između dve zemlje u vezi sa Kurilskim ostrvima i kako bi konačno bio potpisan mirovni dogovor na koji se čeka još od Drugog svetskog rata.

Tagged under:

Hašim Tači je na obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu doveden kako bi se posumnjalo u to da Rusija čvrsto stoji iza Srbije, tvrdi za Sputnjik nekadašnji ministar spoljnih poslova Vladislav Jovanović.

Tagged under:

Britanku Sanu Muhamed (35), koja je bila u 8. mesecu trudnoće, samostrelom je ubio bivši muž i to pred decom.

Tagged under: ,

Broj radnika iz zemalja EU koji napuštaju Veliku Britaniju dostigao je rekordno visok nivo nekoliko meseci uoči Bregzita, uprkos najvećoj stopi rasta prosečne zarade u toj zemlji u poslednjih 10 godina.

Tagged under: , ,

Silovatelji koji su se iživljavali a potom i ubili studentkinju Hanu Kornelijus iz Južne Afrike osuđeni su na doživotnu robiju, što je izazvalo ovacije i aplauze publike u sudnici u Kejp Taunu.

Tagged under: , ,

Grčka policija uklonija je sumnjiv paket ispred zgrade u kojoj živi tužilac Vrhovnog suda Isidor Dojaikos, nakon dojave da se u njemu nalazi bomba.

TOP