FORGOT YOUR DETAILS?

Teško nevreme koje je juče pogodilo Kuršumliju odseklo je od sveta 80 domaćinstava i ostavilo za sobom teške posledice. Putevi su neprohodni, škola u Dobrom Dolu ne radi, a naneta je i velika šteta poljoprivrednim kulturama, javlja RTS.

Tagged under: ,

Izraelski ministar energetike Juval Stajnic napao je Evropsku uniju, poručivši joj da „ide u pakao“ zbog njenih poziva da se istraži brutalnost izraelske policije nad izraleskim Arapima.

Pre malo manje od dve nedelje, deda Piter Majls pobio je na svojoj farmi svih šest članova svoje familije: suprugu Sindu, ćerku Katrinu i njenih četvoro dece, a onda ubio i sebe.

Tagged under: ,

VAŠINGTON – Novinar radijske mreže Glas Amerike (Voice of America) Stiv Herman primetio je i fotografisao velike rupe koje su se otvorile na travnjaku Bele kuće, u blizini prostorije za medije

Tagged under: ,

Privatni avion koji je krenuo iz SAD srušio se na kraju piste na međunarodnom aerodromu u prestonici Hondurasa, Tegusigalpi, i tom prilikom povređeno je devet osoba, saopštila je vatrogasna služba.

Tagged under: ,

Ove zvezde ponosno nose svoje sitne „nesavršenosti“, a nekima su postale i zaštitni znak.

Viši sud u Beogradu izreći će danas novu prvostepenu presudu Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona, koji je stradao u tuči navijača na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine.

Mačak Mister Bu spasao je od trovanja celu porodicu iz američkog grada Sinsinati tako što je neprekidnim mjaukanjem, što inače nikad ne radi, probudio svoje vlasnike.

Tagged under: ,

Članovi izraelske Vlade, predvođeni premijerom Benjaminom Netanjahuom, koji se bave pitanjima bezbednosti, počeli su da održavaju sedmične sastanke u podzemnom bunkeru u Jerusalimu, javili su danas izraelski mediji.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović susreo se danas na marginama 2BS Foruma u Bečićima sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem, koji mu je čestitao preuzimanje nove funkcije i tom prilikom istakao da je to dobra vest ne samo za Crnu Goru, već i za ceo region.

Tagged under: ,

Proizvodnja iz meseca u mesec beleži rast, ali daleko je to od dovoljnog. Da bi dostigli nivo prosečne iz 1990. godine trenutni nivo proizvodnje morao bi da bude za 44,2 odsto veći, a ako nastavimo ovim tempom iz tranzicionog jaza izaći ćemo 2026. godine.

Tagged under:

Da li ste čuli za Pavlovljevu kuću? Ovo zdanje, koje je zapravo zgrada, postalo je zaštitni znak Staljingradske bitke, najkrvavijeg okršaja Drugog svetskog rata, kao i simbol tvrdoglavog i upornog otpora sovjetskog čoveka protiv okupatora.

TOP