СВЕТИ КРАЉ МИЛУТИН: Оклеветани краљ – чувар Православља

Оклеветани краљ – чувар Православља 12.11.2013. Православље Живот Вечни Светитељ Божији Милутин витешки Задатак имаше велики и тешки, Да одбрани веру од злих расколника, И народ од многих љутих насилника. Бич Палеологу и бич […]

Оклеветани краљ – чувар Православља 12.11.2013. Православље Живот Вечни Светитељ Божији Милутин витешки Задатак имаше велики и тешки, Да одбрани веру од злих расколника, И народ од многих љутих насилника. Бич Палеологу и бич […]

Izvor:: СВЕТИ КРАЉ МИЛУТИН: Оклеветани краљ – чувар Православља

Share Button