FORGOT YOUR DETAILS?

Novopečena pevačica i bivša zadrugarka Sanja Stanković, bliska je prijateljica Ane Korać, te je u njenim najtežim životnim trenucima bila uz nju. Naime, Sanja je sinoć vozila Koraćevu u Ivanjicu, te nam je otkrila dramu kroz koju je starleta prošla prethodne noći kada ju je pogodila porodična tragedija.

– Sinoć joj je otac dobio infarkt nakon kojeg je preminuo, a za ovu tužnu vest Ana je saznala kada je stigla u Ivanjicu. Mnogo joj je teško. Bila je jako vezana za oca. Kada je saznala da su mu lekari konstatovali smrt ona je povraćala sat vremena, nije mogla da se smiri – otkrila je Sanja.

Sahrana Aninog oca biće održana sutra na groblju u Ivanjici.

novoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu takmičari su se oprobali u mnogim zadacima koje su dobijali od strane Velikog šefa.

Međutim, došao je na red da prvi nominovani takmičari stanu na crtu jedno drugom gde će se konačno odlučiti ko će od njih dvoje zvanično napustiti Zadrugu 2 i pozdraviti se sa ostalim ukućanima.

Autor: Zadruga – RTV Pink

Darija Stević i Stefan Ašanin bili su spremni da započnu igru koja će pobedniku duplirati glasove i možda omogućiti siguran boravak u Beloj kući, a voditelj Ognjen Amidžić je odmah dao znak kada je vreme da borba počne.

Takmičari su dali sve od sebe da pređu igricu, ali je Stefan ipak bio pobednik.

Autor: Zadruga – RTV Pink

Prema glasovima publike, Stefan je imao 46%, a Darija 54% što znači da je on odmah uzeo svoje kofere i pozdravio se sa svima.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Tagged under:

21.24 Imaginarijum pod nazivom Zadruga 2 je upravo otvoren!

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink upravo je otvorio imaginarijum Zadruga 2.

– Dragi gledaoci imam da vam saopštim da je imaginarijum pod nazivom Zadruga 2 upravo otovren – rekao je on.

21.22 – Željko Mitrović je zajedno sa Kijom Kockar i Ognjenom Amidžićem odao poštu svim zaboravljenim, odumrlim televizijskim konceptima

Printscreen TV Pink

Printscreen TV Pink

21.20 – Miki Đuričić je ove sezone gazda restora brze hrane

21.11 – U zatvoru Zadruge 2 postoji i dosije Kristine Kockar. Ognjen je otkrio da će svako ko ne bude dobar završiti u zatvoru i to je novina od ove sezone.

20.55 – Kija je stigla na mesto uspeha. Kockareva je ušla u Zadrugu 2 gde će promovisati novi singl „Potpis“:

20.43 – Umetničko scenski program je spreman:

20.35 – Publika je spremna za spektakl:

20.30 – U ovoj prodavnici će zadrugari kupovati ove sezone:

20.25 – Pogledajte galeriju umetničkih dela:

20.15 – Miki Đuričić je otkiro šta su mu tražili učesnici, ali i da li će im to ispuniti. Pogledajte:

Preko 50 zadrugara je spremno da zakorači na najlepše imanje na Balkanu, a niko od njih ne krije da će ovo za njih biti ubedljivo najveći izazov ikada, s obzirom na to da će milionski auditorijumom svoje favorite pratiti dvadeset i četiri časa dnevno.

Informer

Učesnici će boraviti u prostorijama sa različitim originalnim umetničkim delima iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope. Kompanija Pink kupila je i nekoliko mlaznih odela, kojima će, kao jedan od načina, Veliki šef slati svoja pisma. Takođe, u Zadrugu je stigla i flota jahti, brodova, čamaca, skutera, gondola, kao i brod Kolumbo, koji će ploviti u morskom zalivu Imaginarijuma.

U ovom najvećem projektu spojiće se i tri epohe – 16, 17. i 21. vek, što je samo jedan od razloga zašto večeras od 21 sat morate biti uz televiziju Pink i portal Pink.rs, koji će iz minuta u minut prenositi useljenje zadrugara u impresivni grad nadomak Beograda.

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine

ponedeljak, 03 septembar 2018 by

Foto:nezavisne.com

Ovan

Ljubav

Na emotivni mir i stabilnost bez mnogo uloženog truda moći ćete da računate samo u prvih nedelju dana septembra. Kompletan ostatak meseca zahtevaće od vas mnogo strpljenja, mnogo tolerancije i mnogo, mnogo otvorene i iskrene komunikacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, da biste izbegli probleme koje ovaj period donosi. Venera koja vlada vašim partnerskim odnosima i vaš vladar Mars će biti sve vreme u kvadratu, nakon 8. septembra, što će jedino pogodovati strastima. Pošto je jako malo verovatno da period do kraja meseca možete da provedete isključivo u spavaćoj sobi, spremite se da rešavate situacije na dnevnoj bazi i da ne ostavljate ništa za sutra…. jer bi sutra to moglo biti još komplikovanije. Ono što će praviti najveći problem je obostrana tvrdoglavost, pa izvolite – naučite da povremeno i jedno i drugo spustite loptu i priznate da možda niste u pravu…. Ukoliko ste slobodni, ceo septembar je odličan za nove kontakte i poznanstva, a postoje velike šanse da se jedno od njih pretvori i u ozbiljniju emotivnu priču. Oni koji žele samo avanturu – imaće ih koliko im god duša ište….

Posao

Novac, novac, novac – na prvom mestu u septembru! Sve će se vrteti oko toga koliko ste zaradili, koliko izgubili, koji su drugi načini da dođete do novca, šta i da li treba nešto menjati….Biće prilika za nove poslove i projekte, ali i vrlo solidnih mogućnosti za nove saradnje. Vaš vladar se pokrenuo, a samim tim – i vi ste se bacili u veliku bitku za zadovoljstvo i stabilnost u poslu! Koliko god vam povremeno bilo naporno, ipak septembar obećava da ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Ne odustajte od ciljeva!

Zdravlje

Mnogo bolje ćete se osećati, pogotovo što će mnogi od vas krenuti ili sa novim režimom ishrane ili uvesti pozitivne životne navike. Starijima – opterećenost krvnih sudova i problemi sa pritiskom.

Bik

Ljubav

Ulaskom u znak Škorpije, vaša će vladarka imati stabilan aspekt sa Saturnom, ali kvadratni odnos sa Marsom i opoziciju sa Uranom. Ne treba zanemariti da u Škorpiji ona nije „na svom tlu“ i da se ne oseća baš najbolje. Prevod? Pa, ovako – ukoliko imate nameru da zadržite postojeće veze i ostvarite mir u svojim bračnim relacijama, moraćete da se vodite onim – samo kompromis, otvorenost i iskrenost, možda i iznošenje na dnevni red pitanja koja vam baš i nisu najmilija – sačuvaće odnose koje volite. Ukoliko budete funkcionisali po principima isključivosti, tvrdoglavosti, ljubomore, ukoliko budete išli iz krajnosti u krajnost – paaaaa, ne očekujte baš naročito fin mesec u svojim partnerstvima. Znam da ne zavisi sve samo od vas, već i od partnera, ali pokušajte da makar vi budete inicijator dobrih, a ne loših situacija. Ukoliko ste slobodni, primetićete da kao magnetom privlačite pripadnike suprotnog pola. Doduše, moraćete da proberete u moru „ponuda“ koje će se otvoriti ispred vas…..vodite se svojom intuicijom, a ne strastima – jer vas one mogu uvesti ili u problematične, ili pak kratkotrajne priče….

Posao

Prva dekada septembra – izuzetno korektna. Šta više, moguće je da zaključite par vrlo dobrih poslovnih dogovora ili pokrenete neke zaista fine saradnje. U svakom slučaju – lako ćete dolaziti do onoga što želite. Druga i treća dekada su malo napornije, ali ne bez dobrih rezultata. Malo teži odnosi sa nadređenima, ali sa druge strane – shvatate da ste neophodni jedni drugima. Takođe, pokrenuće se poslovi i projekti koji su bili u zastoju u proteklim mesecima. Finansijski – solidan i stabilan mesec.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, mada u drugom delu septembra možete povremeno patiti od urinarnih infekcija ili problema sa genitalnim traktom.

Blizanci

Ljubav

Ukoliko u ovom mesecu budete imali bilo kakvih problema sa emotivnim ili bračnim partnerom, oni se daju lako regulisati. Naglašeno polje doma većim delom septembra, pa i mlad Mesec u ovom polju daje vam mogućnosti da svoje odnose postavite na nove, stabilnije osnove, da poboljšate komunikaciju sa partnerom, ali i da imate više vremena za zajendičke zabavne aktivnosti. U prvoj dekadi meseca moguć je kratkotrajan nalet ljubomore, a u tom periodu nemojte ni vi voljenu osobu provocirati svojim ponašanjima i rečima. Još jedan napet momenat je u poslednjoj dekadi septembra, kada neka ozbiljnija pitanja koja ste do sada gurali pod tepih, mogu doći na dnevni red. Ukoliko ste slobodni, prva i treća dekada meseca su savršene za vas. Posebno je početak meseca vrlo zadovoljavajuć, jer ćete lako ostvarivati kontakt sa suprotnim polom, a primetićete i da vas oni oko vas smatraju maltene pa neodoljivim. U drugoj dekadi septembra kao da ćete se umoriti, povući u kuću i malo „ohladiti“ od izlazaka. Treća dekada septembra ponovo vas pokreće i bacate se u nove potrage za ljubavlju….

Posao

Poboljšanje komunikacije i kvalitetniji odnosi sa onima sa kojima sarađujete biće aktuelni u prvom delu meseca. Takođe, u tom periodu vas očekuje više mogućnosti za potpisivanje dosta bitnih dogovora i novih poslova. Sredinom meseca moguće su manje napetosti sa nadređenima, moguće zbog nekih vaših grešaka i propusta, pa u tim danima budite posebno obazrivi. Treća dekada donosi vam povećanje obaveza, ali istovremeno i manje probleme po pitanju finansija. Moraćete da budete štedljiviji.

Zdravlje

Nestabilna i vrlo „skokovita“ zdravstvena situacija. Imaćete periode kada se savršeno osećate, ali i one u kojima će biti svakodnevnih tegoba.

Rak

Ljubav

Prve dve dekade septembra su izuzetno povoljne za Rakove u emotivnim i bračnim vezama. Em će se komunikacija sa partnerom znatno poboljšati, em ćete u tom periodu moći da pokrenete i neka pitanja koja su od velikog značaja za vaš odnos. Neki od vas se tada mogu dogovoriti i o početku zajedničkog života, ili ako ste već u braku – o pitanjima vezanim za prinove, za selidbu ili za renoviranje stambenog prostora. Poslednja dekada septembra je već nešto napornija – češće će se javljati problemi u vašem odnosu, možete se čak distancirati jedno od drugog ili dozvoliti da svakodnevna dešavanja i brige utiču na vašu vezu. U tom periodu je potrebno da više vremena provodite jedno sa drugim, da biste prevazišli ove situacije. Ukoliko ste slobodni, Venera ulazi u vaše polje ljubavi – iako neće ostvariti konjukciju sa Jupiterom koji se takođe ovde nalazi, ipak će prisustvo ove dve planete uticati na to da se emotivne prilike poboljšaju i da neki istinski zanimljivi ljudi uđu u vaš život. U svakom slučaju, očekuje vas više aktivnosti, izlazaka, druženja i bogatiji društveni život.

Posao

Stabilizacija finansija će vam biti prioritet, mada se mora priznati da je poslednja dekada meseca prilično nepredvidiva i da će vam verovatno doneti veće troškove. No, zato su prva i druga dekada profitabilne u ovom segmentu. Generalno gledano – velike poslovne promene će vas tokom septembra zaobići, ali ćete uspeti da ostvarite nove kontakte, poboljšate komunikaciju sa saradnicima, a možda i češće odete na neka kraća poslovna putovanja. Dobar period i za one koji su nezaposleni. Budite u pokretu.

Zdravlje

I dalje vas prate solidne zdravstvene prilike. Obratite nešto više pažnje na ishranu, a stariji Rakovi mogu imati manje probleme sa krvnim sudovima u poslednjoj dekadi septembra.

Lav

Ljubav

Prvih desetak dana septembra biće ispunjeni zanimljivim i finim dešavanjima sa emotivim ili bračnim partnerom. Doduše, zbog obaveza možda nećete imati jedno za drugo onoliko vremena koliko biste želeli, ali ćete se svakako truditi da to vreme bude kvalitetno i prožeto dobrom energijom. Ulaskom Marsa u vaše polje partnerstava početkom druge dekade meseca i njegov kvadratni aspekt sa Uranom, ponovo će ustalasati odnose sa voljenom osobom. Nemiri i nesuglasice mogu postati svakodnevni, ukoliko ovu veliku i aktivnu energiju ne usmerite na nešto drugo – budite inicijator promena i dešavanja u odnosu, a takođe – pristanite i na partnerove predloge i ponekad se prilagodite njegovim željama. Na taj način lakše ćete prevazići ovaj period i u kraj meseca može ponovo doneti zbližavanje i mir. Ukoliko ste slobodni, septembar može biti vrlo uzbudljiv za vas, pogotovo ako ste jedan od onih Lavova koji želi dobar provod i opušteniju varijantu odnosa. Treća dekada meseca rezervisana je za one, nešto ozbiljnije, koji su spremni za pravu, trajnu emotivnu priču.

Posao

Mlad Mesec u polju posla, otvara pred Lavovima nove poslovne mogućnosti tokom septembra. Od samog početka ćete krenuti vrlo udarnički, sa puno energije i ambicioznosti, ali i spremni da se ako treba prilagodite zahtevima saradnika i tržišta. Ne smeta vam kompromis niti usklađivanje, jer ste svesni da ste na pragu velikih promena. Neće baš uvek biti lako i imaćete par situacija zbog kojih ćete se uhvatiti za glavu, ali generalno gledano – ovo je mesec koji vam donosi povoljne šanse koje ćete umeti da iskoristite

Zdravlje

Više pažnje obratite na ishranu, kretanje, životne navike. Treća dekada septembra je nešto nepovoljnija, kod starijih Lavova moguć je pad imuniteta.

Devica

Ljubav

Prva dekada meseca će biti dobra….ukoliko vi budete dobri….Naglašeno polje tajni i opozicija Sunca sa Neptunom iz polja partnerstava upozorava vas da, ukoliko nešto sakrivate od voljene osobe, budete posebno pažljivi, jer tajne mogu izaći na videlo ili partner može postati jako sumnjičav. Ostatak meseca je prilično povoljan, komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava, ali je pitanje koliko ćete istinski imati vremena jedno za drugo. Naime, vi lično ćete biti vrlo okupirani poslovnim obavezama i moguće je da će zajedničkih trenutaka biti malo. Zato se makar potrudite da vreme koje provodite zajedno bude opušteno i rasterećeno od bilo kakvih negativnosti. Oni koji su usamljeni, imaće od samog početka meseca vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom i više novih poznanstava. Ukoliko budete imali sreće, do kraja prve polovine septembra nešto od ovoga se može pretvoriti u ljubavnu priču, ili makar ozbiljnije „muvanje“. Iako ćete i u ostatku meseca biti vrlo društveno aktivni, male su šanse da ostvarite neki ozbiljniji kontakt – ali ako ste spremni i voljni na avanturu – za to ćete imati prilike…

Posao

Povoljan poslovni mesec u kojem ćete moći da završite mnogo toga što ste započeli, a što je bilo u zastoju ili na čekanju. Mlad Mesec u vašem znaku dodatno će uticati na vas, dajući vam novu energiju, a istovremeno – pripremajući vas na nove poslovne izazove, a za neke od vas – i nova radna mesta i promenu firme u kojoj rade. Iako će vaše finansije biti znatno stabilnije nego u prethodnom periodu, budite pažljiviji sa ulaganjima i troškovima tokom treće dekade ovog meseca.

Zdravlje

Uglavnom povoljna zdravstvena situacija. U drugom delu meseca kod starijih Devica može biti manjih problema sa imunitetom ili krvnim sudovima, pritiskom.

Vaga

Ljubav

Relativno mirno stanje tokom prve nedelje septembra meseca očekuje Vage u emotivnim i bračnim vezama. Ulaskom vaše vladarke u znak Škorpije i prelaskom Marsa u znak Vodolije otvaraju se mnogi frontovi – strasti će biti teško kontrolisati, pa su moguće ljubomorne scene i sa jedne i sa druge strane. Kao što ćete se vatreno svađati, isto tako ćete se i vatreno voleti, i neki od vas tek sada mogu spoznati šta tačno znači ona izreka „tanka je linija između ljubavi i mržnje“. Posle burne druge dekade, ulaskom u treću opet ulazite u mirniju fazu. Bolje ćete razumeti jedno drugo, i bićete oboje spremni da povučete ručnu kočnicu zarad mira i stabilnosti u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vama takođe neće manjkati ljubavnih bura i oluja. Stoje vam zaljubljivanja, stoje vam jake strasti, avanture, novi ljudi u vašem životu. Sigurno je da nećete moći da se požalite na dosadu. Ukoliko imate nameru da se pored nekog skrasite i smirite, najverovatnije će se to dogoditi tokom treće dekade septembra, jer su tada aspekti na vaše polje ljubavi dosta mirniji i ozbiljniji.

Posao

Vaša vladarka jeste u vašem polju posla i novca od pred kraj prve nedelje septembra, ali obzirom na to da je njena pozicija tu slaba i da će graditi prilično nepovoljne aspekte sa Uranom i Marsom – svakako je da vas tokom septembra čeka velika bitka za materijalnu i poslovnu stabilizaciju. Imaćete jakih prilika za zaradu, to nije sporno uopšte, ali ćete se suočavati i sa problemima, lošim ulaganjima ili gubicima, možda i slabom naplatom potraživanja. No, u ovom mesecu ste pravi borac, pa izvolite – borite se.

Zdravlje

Povremeno slab energetski nivo, padovi imuniteta i osećaj umora mogu obeležiti ceo septembar. Promenite životne navike, krećite se i svakako poboljšajte svoju ishranu.

Škorpija

Ljubav

Drage Škorpije, obratite pažnju na drugu dekadu septembra, jer je ona dosta nestabilna, pa vaši partnerski odnosi mogu biti dobro prodrmani, ukoliko to dozvolite. Mars, vaš vladar biće u napetom aspektu sa Venerom i sa Uranom, pa se morate čuvati ishitrenih reakcija i postupaka kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Ići ćete iz krajnosti u krajnost sa ponašanjima – u jednom momentu posesivni i neizrecivo ljubomorni, u drugom – željni da presečete, oslobodite se i okrenete svoj život u potpuno drugačijem pravcu. Naravno, jasno vam je da svaka ishitrenost kasnije može doneti kajanje, pa da ne biste posle zažalili zbog svojih postupaka – razmišljajte i ne radite ništa impulsivno. Sve se sa partnerom može rešiti, ukoliko postoji iole volje. Ako odigrate kako treba, treća dekada septembra doneće vam stabilizaciju i mir. Ukoliko ste usamljeni, sa Venerom i Jupiterom u svom znaku privlačićete i one koje želite, ali i one koje biste hteli što pre da „otkačite“. Zabava i dobro raspoloženje će biti prisutni kod vas, kao i mogućnosti za vrlo zanimljive avanture. Za nešto ozbiljnije….pa, male su šanse…

Posao

U prvoj dekadi septembra koristite svaku priliku da učvrstite svoje pozicije, otvorite nove poslovne mogućnosti, ali i poboljšate stanje svojih finansija. A imaćete mnogo povoljnih šansi za tako nešto. Trebaće vam da se „obezbedite“, jer će druga dekada meseca biti vrlo naporna, energetski vas iscrpljivati, ali vam doneti i povećanje troškova i prilično veliki odliv novca. Treća dekada meseca je promenljiva, ali ćete u ovom periodu uspevati da na pravi način izađete na kraj sa problemima.

Zdravlje

Imaćete neku ludu energiju koja će vas na svojim krilima nositi maltene tokom celog septembra. Ipak, gledajte da se ne iscrpljujete previše. Starijima – problemi sa krvnim sudovima, pritiskom.

Strelac

Ljubav

Ulazak Venere u znak Škorpije i vaše polje tajni pred kraj prve nedelje septembra, može poremetiti istinski vaše emotivne i bračne relacije jedino u slučaju ako nešto krijete od partnera. Obzirom da napeti aspekti po ovom pitanju traju sve do ulaska u treću dekadu meseca – vreme vam je da budete obazrivi i da ne izazivate sumnju kod voljene osobe. Ukoliko nešto zaista radite „sa strane“ budite sigurni da vam se može obiti o glavu….Umesto što ćete praviti problem bez problema, bolje vam je da sa partnerom pokrenete neka pitanja koja su do sada bila u zastoju ili da se više aktivirate po pitanju zajedničkog vremena koje će biti ispunjeno zabavom i provodom sa prijateljima. Opuštenije funkcionisanje i više bliskosti svakako vas očekuje u poslednjoj nedelji meseca. Oni koji su usamljeni, većim delom septembra će misliti da su konačno pronašli nekoga ko ih razume i sa kim mogu da se uklope, da bi vrlo brzo shvatili da ta osoba ili nešto krije od njih ili da je bila zainteresovana samo za zabavu. Tek poslednja dekada vam može doneti osobu sa kojom ćete moći istinski da se povežete.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju karijere vodi vas ka promenama koje toliko dugo želite da aktivirate i pokrenete. Računajte na puno posla i na veliko ulaganje truda i energije, ali isto tako – slobodno računajte i da će vam se sve to isplatiti. Neće biti lako, pogotovo tokom druge dekade meseca, jer ćete tada morati mnogo toga da završavate u hodu, da menjate planove, a nervoza će biti jako prisutna na dnevnoj bazi. Zato će kraj meseca doneti veliku poslovnu satisfakciju, a nekima i nov posao.

Zdravlje

Treba obratiti pažnju na grlo i pluća, pogotovo tokom druge dekade. Stariji Strelčevi mogu imati probleme sa cirkulacijom, krvnim sudovima.

Jarac

Ljubav

U emotivnim vezama i bračnim partnerstvima i nećete proći toliko loše, jer će vas najturbulentniji aspekti tokom septembra uglavnom zaobilaziti ili samo posredno delovati na vas. To ne znači da povremeno neće biti tenzija ili lošijih dešavanja, ali ćete vi sve to nekako uspevati da kanališete i da ne dozvolite da utiče na odnos sa voljenom osobom. Oni u dužim emotivnim vezama čak mogu početi i da ostvaruju planove koji su već dugo „na čekanju“, pogotovo ako se oni vezuju za prinove ili za početak zajedničkog života. U trećoj dekadi će biti nešto više napetosti – pun Mesec u vašem polju doma može dovesti do pojačavanja tenzija, pa u tom periodu budite spremniji na kompromis i dogovor. Ukoliko ste usamljeni, ulazak Venere u vaše polje prijatelja, izlazaka i dobar aspekt sa Saturnom u vašem znaku, može vam doneti zanimljiv kontakt koji čak može da se pretvori u nešto više. No, pustite da se priča odvija spontano, ne požurujte ništa, jer je ovo vrlo osetljiva osoba koja se može brzo povući. Ukoliko ste za avanturu – najbolje šanse za to su tokom prve dekade septembra.

Posao

Vreme je za velike poslovne promene. Takođe – vreme je i da vaši kvaliteti izbiju u prvi plan i da konačno napravite taj iskorak koji vas vodi u drugačiju poslovnu budućnost. Da se razumemo, pogotovo tokom druge dekade, neće biti baš lako funkcionisati na dnevnoj bazi, bićete pod velikim pritiskom i zatrpani poslom – ali ćete iz svega uspešno izaći. U poslednjoj dekadi septembra više pažnje obratite na kvalitetan odnos sa nadređenima. Po pitanju finansija – promenljivo, ali znatno bolje nego ranije.

Zdravlje

Drugi deo meseca je naporniji po pitanjju zdravlja, naročito kod starijih Jarčeva. Vaš imunitet može biti u padu.

Vodolija

Ljubav

Tokom većeg dela meseca treniraćete živce voljenoj osobi, isto kao i ona vama. Problem i tenzija mogu izbijati zbog bilo čega – i sitnica i krupnica. Čas će problem biti novac, čas ljubomora, čas nedovoljno zajednički provedenog vremena, čas previše poslovnih obaveza i iscrpljenost, a iskreno – i drugi se mogu umešati u vašu priču, bilo prijatelji bilo članovi porodice koji će vas svojim savetima samo dodatno nervirati i udaljavati jedno od drugog. Držite se dobro, a ako upadnete u onaj fazon da biste da neke odnose presecate kao sekirom, zato što ste u tom trenutku iznervirani za sve pare – prvo idite i rashladite glavu, izbrojte do deset, pa tek onda sedite i razmislite da li to istinski želite. Naravno, ovo neće trajati večno – tamo negde tokom treće dekade strasti će početi da se smiruju i malo ćete prodisati….Ukoliko ste usamljeni, vi ćete u ovom mesecu definitivno krenuti u „lov“ na pripadnike suprotnog pola. Mars u vašem znaku traži akciju i vi ćete akciju i pokrenuti. Uspeha ćete imati u onoj meri u kojoj se potrudite, i verujte da ćete ostvariti ono što želite – bilo da je to avantura, ili ljubav.

Posao

Vi krećete da pravite veliku „čistku“ i u poslovnom segmentu. Neki poslovi i ljudi će otpasti, nešto drugo ćete pokrenuti. Potrebna vam je promena i više ne želite i ne možete da čekate na nju. Sigurno je da je pred vama napornih mesec dana, ali još sigurnije je da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Takođe, sve ono što je bilo na čekanju ili u zastoju, sada se pokreće punom parom. Vaša ambicioznost se budi, bićete više nego sposobni da se fokusirate i usmerite na ono što želite.

Zdravlje

Pravi je trenutak i za promene u životnim navikama. Oslobodite se onih štetnih, a napravite pozitivne promene po pitanju ishrane i fizičkih aktivnosti.

Ribe

Ljubav

Red lepog, red ne baš dobrih situacija sa partnerom – to je ono što vas očekuje tokom septembra meseca. U suštini – prva polovina meseca će najviše potencirati na tome koliko ste i vi i druga strana otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Dešavaće se situacije koje će u oboma izazivati sumnju i zato je neophodno da pitanja ovog tipa rešavate odmah, i da ne dozvolite da se gomilaju i stvaraju tenziju i pritisak. Drugi deo meseca donosi nešto jednostavnije i stabilnije funkcionisanje, mada ćete vi i dalje biti prilično nervozni i povremeno negativnu energiju istresati na voljenu osobu, da biste se već koliko par trenutaka kasnije izvinjavali i obasipali je ljubavlju i pažnjom. Iako je septembar povremeno neugodan, u suštini – on neće istinski uticati na odnos sa voljenom osobom, u smislu – neće doći ni do kakvih prekida i odvajanja. Ukoliko ste usamljeni, emotivne prilike tokom septembra će se uglavnom vrteti oko ponuda za avanturu, tajne veze ili neke površne odnose. Eventualno, polovinom meseca neki od vas mogu upoznati osobu sa kojom će imati kvalitetnu komunikaciju i poželeti da ostvare i više od toga.

Posao

U fokusu će biti poslovna partnerstva i saradnje, bar većim delom septembra. U prve dve dekade meseca očekuju vas novi dogovori, kao i proširenje saradnje sa već postojećim poslovnim partnerima. Odnosi u poslovnom okruženju će se poboljšati, ali će pritisak obaveza i dalje biti vrlo veliki na vas, što će vam povremeno izazivati jaku nervozu. U ovom mesecu ne obraćajte pažnju na glasine i sve informacije dva puta proveravajte pre nego što odreagujete. Po pitanju finansija – znatnije poboljšanje.

Zdravlje

Starije Ribe u drugom delu meseca mogu imati probleme sa venama, glavoboljama, pritiskom. Mlađi pripadnici znaka – potreban vam je „ventil“ za stres, najbolje kroz fizičku aktivnost..

Tagged under: , , ,

Milan Milošević i Bora Santana bili su prethodne noći gosti u emisiji „Rada sam“ kod Rade Radenović, gde su pričali o mnogo čemu, pa su se dotakli i seksa Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, koji su priznali da su gledali na internetu po izlasku iz „Zadruge“.

Autor: RTV Pink

– Ja sam pogledao, Miki je u ozbiljnoj formi. Ono što sam video, mogu ti reći, zadovoljan sam – izjavio je Bora, onda dodao nešto što je iznenadilo i Radu i Milana:

– Sad mi je žao što nisam bio na Mikijevom mestu, pre toga je bio Bane – izjavio je pevač.

Autor: RTV Pink reality – printscreen

Milan je tada ispričao da su se Nadeždi mnogi muškarci dopali, a da je među njima bio i Bora.

Autor: RTV Pink

– On joj se prvi svideo. Ona je rekla za Boru da je najlepši – otkrio je Milan, a o čemu su sve pričali, poslušajte u donjem snimku.

Autor: V. T.

Tagged under: , ,

“Želim da joj pošaljem veliki poljubac, znam da nas sada ne gleda jer je u Kini i uživa. Moram da kažem da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi, mnogo je iskrena i divna… Podržala me je u trenutku kad mi je podrška stvarno bila potrebna. Sve najlepše o njoj zauvek, jedva čekam njen spektakl da budem gost i da razvalimo”, rekla je Dara u emisiji “Glamur Specijal” na Happy Tv i dodala:

“Biće još svašta nešto novo kad smo u pitanju Jelena i ja. Ona je ispala prema meni pravi čovek, pravi drug i pravi prijatelj. Tek ćemo da guramo i da budemo najbolje. Nas dve se čujemo svaki dan.”

Tagged under: ,

Foto:b92.net

Organizujte šminku koju svakodnevno koristite

Kao i kod svake druge žena, verovatno je i vaše kupatilo prepuno proizvoda za šminkanje. Naravno, idealno bi bilo da sve držite uredno kako biste uvek znali gde se šta nalazi. Međutim, one proizvode koje svako jutro koristite, držite na odvojenom mestu tako da vam uvek budu na dohvat ruke. Na taj način, kada ste u žurbi, uvek ćete tačno znati gde se šta nalazi. Neki od osnovnih proizvoda koje uvek morate imati pri ruci su: BB krema, rumenilo, bronzer, korektor, maskara i sjaj za usne.

Koristite hidratantnu kremu

Svako jutro, nakon umivanja, na lice nanesite hidratantnu kremu kako bi vaša koža tokom celog dana imala predivni sjaj. Ako ste u žurbi, nanesite kremu, a preko nje sasvim malu količinu tečnog iluminatora. Na ovaj način ćete zaštiti kožu, a iluminator će joj podariti sjaj i prirodan izgled. Od velike važnosti je i da pijete toplu limunadu odmah nakon buđenja, kako biste očistili organizam od toksina te ga rehidrirali i iznutra.

Odlučite se za neutralne usne

Kada nemate mnogo vremena za šminkanje, preskočite crveni ruž. Malo balzama ili sjaja izgledaće jednako dobro na vašim usnama. Kada nosite jače nijanse ruža, uvijek morate naneti olovku kako bi usne savršeno izgledale, a za to najčešće nemate vremena. Zato se odlučite za neutralne nijanse koje ćete naneti za tren oka te, eventualno, popraviti prstima.

<!—->

Uvijte trepavice

Pre nego što naneste maskaru, uvijte trepavice. Oči će na ovaj način izgledati krupnije i svežije. Ako nemate dovoljno vremena da stavite ajlajner, umesto jednog sloja maskare, nanesite dva. Uvijanjem trepavica oči će izgledati kao da ste već satima budni, a maskara će ih dodatno naglasiti.

Sprej za hidrataciju kože

Koristite sprej za hidrataciju kože koji će sprečiti razmazivanje šminke te smanjiti crvenilo kože. Ovo je savršen način da kožu obogatite antioksidantima i eteričnim uljima koji su neophodni kako bi vaše lice izgledalo svježe i odmorno tokom celog dana.

Tagged under: , ,

U napadu je korišćeno i vatreno oružje. Pevač je sa povredama prevezen u bolnicu, gde mu se ukazuje lekarska pomoć.

Lazić je u Umčare došao na privatno slavlje, gde je trebao da peva na proslavi 18. rođendana. Međutim, Lazića i njegovog vozača je presreo automobil „audi A4“ tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Napadači su ga poprskali sprej-suzavcem, a zatim ga fizički napali. Tukli su ga po telu i glavi rukama i nogama, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, išitirali su ih, a zatim se velikom brzinom udaljili sa mesta napada.

FOTO: INSTAGRAM

Andreana Čekić potvrdila je negirala pisanje pojedinih medija.

Oko 22.45 časova Lazić je prijavo da ga je u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15 presreo automobil „audi A4“ tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh. Međutim tada ga je grupa lokalnih siledžija fizički napala. Posle korišćena vatrenog oružja, Lazića i njegovog vozača su pretukli…

Tagged under: ,

FTP i dalje živi, kreativno burgija i sprema se da pređe neke nove nivoe, a ovim koncertom će se samo nakratko oprostiti od svoje publike bar u ovom sastavu na koji smo do sada navikli.

Šta da očekujete? Najveće hitove neprevaziđenog novobeogradskog rep dvojca na velikom open air koncertu u kptm bašti i žurku koja će bez stajanja trajati do jutra.

Spremite se za skroz drugačiji olnajter!

Zbog velikog interesovanja posetioci se savetuju da na vreme dođu na koncert kako bi obezbedili svoje mesto na ulazu.

Više informacija možete naći na zvaničnom Facebook eventu OVDE.

Tagged under: ,

ogledajte kako njih dvoje izgledaju zajedno:

Tagged under:

Gordana je napravila pometnju na Instagramu očaravajućim momentima sa odmora! U dvodelnom kupaćem kostimu sve je uspela da ostavi bez daha.

Tagged under:

CELA SRBIJA, 10. jun 2018, (Njuz) – Širom Srbije danas je obeležen tradicionalni “Ej, jel ima neko kartu za Exit” dan.

Devetnaesti po redu “Ej, jel ima neko kartu za Exit” dan građani su proveli uglavnom u krugu društvenih mreža, ali je bilo i onih koji su ga dočekali u telefonskim razgovorima ili SMS prepiskama.

Podsetimo, “Ej, jel ima neku kartu za Exit” dan, poput Vaskrsa, nema fiksni datum kada se proslavlja, već on uvek pada na poslednji utorak pre Exita.

Maja Krstić, studentkinja iz Beograda, kaže da je ovaj dan proslavila tako što je na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu postavila pitanje “Ej, jel ima neko kartu za Exit”, ali da još uvek nije dobila pravi odgovor.

– Nema pravila, prošle godine mi je trebalo sat vremena da mi se javi drugar čija tetka radi u nekoj firmi koja sarađuje sa festivalom, dok sam pre dve godine, i pored nekoliko statusa koje sam ponovila, ostala bez karte. Važno je biti uporan i verovati – kaže ova studentkinja.

Ovaj dan tradicionalno prate “Ej, jel ima neko gabu u Novom Sadu” dan, kao i “Ej, jel ide neko u četvrtak u Novi Sad a da se vraća istog dana” dan.

Marko Dražić

Tagged under: , , ,
TOP