FORGOT YOUR DETAILS?

Pevačice, Lena Kovačević, Goca Tržan, Danijela Karić i voditeljka Sanja Marinkovićmeđu prvima su pozvale sve ljubitelje plesa da dođu na spektakl koji treću godinuzaredom oragnizuje plesni klub „Dare to Dance“ na čelu sa Ivanom Mileusnićem,koreografom i članom Upravnog odbora Plesnog saveza Srbije.

Veliko iznenađenje je poziv koji je poslao i uspešni fudbaler „Crvene Zvezde“,Vujadin Savić, upućen i onima kojima ples možda nije u krvi zbog čega će svipoželeti da zeplešu.

„Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima“ ove godine uvodi i jednunovinu, a to je performans posvećen najmlađima, koji će izvesti plesači plesnogstudija „Dare to Dance“. Performans pod nazivom „Umetnost prvog koraka“plesači će izvesti uz pomoć „Cybex Priam“ kolica čiji je tvorac slavni kreatorDžeremi Skot, dizajner modne kuće „Moschino“. Na ovaj način slavni dizajnerpozvao je sve, pa i one najmlađe da posete ovu manifestaciju koju je podržalo iMinistarstvo sporta i omladine, kao i Fondacija princeze Katarine Karađorđević.

A u revijalnom delu srpskoj publici će se predstaviti prvoplasirani na svetskoj ranglisti Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska, dok će finale takmičenja otvoritigospodin Nebojša Stojanović, direktor sportskog centra za fizičku kulturu „StariDIF“.

PRIJA U STRAHU da je Filip NE PREVARI!

četvrtak, 10 maj 2018 by

Naime, Prijovićeva strepi od momačke večeri koju će njenom dragom, po običaju, prirediti drugovi. Međutim, njoj se to uopšte ne dopada:

– Joj ne spominji mi momačko veče! – kazala je Aleksandra i prasnula u smeh.

– Biće to opasno. Ja sam rekla da ću morati da ubacim nekoga. Videćemo, ja ne sumnjam u njega, ali videćemo šta će tu da bude. Stvarno se plašim. I on i ja smo ljubomorni u granici normale, ali sada kada je u pitanju momačko veče, pomalo jesam, moram da priznam – kazala je uskoro gospođa Ž

 Spiritualni razvoj je integracija nesvesnih sadržaja. Zbog nesvesnih, potisnutih sadržaja i nastaju problemi u svakidašnjici. Dok se god nesvesno ili svesno bavimo tim emotivnim nabojem mi imamo smanjen kapacitet da gledamo stvari sa višeg stanja svesti.
Regresoterapija je vodjena tehnika koja iscieljuje sve aspekte našeg života. Za razliku od same regresije kad se klijent vodi kroz vrijeme u neka prošla iskustva bez konkrentog cilja regresoterapija to čini s ciljem – ozdravljenja, razumievanja zašto nam se neke stvari događaju ili ne, zašto smo povezani s drugim ljudima i šta učimo iz tih odnosa kako i saznanje o životnoj svrsi, svrsi duše i budjenja talenata.
Ovo su metode namenjene svima, jer nema osobe koja nema potisnute emocije ili stresne situacije.
 Šta god ne obradimo, to postaje deponovan psihološki sadržaj u našoj podsvesti, koje da bi zadržalo sebe u "životu" kreira situacije na podsvesnom kako bi se ponovo manifestovalo - najčešće kada nam to najmanje treba – često u obliku neprikladnim za situacije (kroz naše impulsivne reakcije). Emocionalne blokade smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustava, potisnute i nerešene emocije, samoporažavajuća ponašanja, obrasce i samo-ograničavajuća uverenja koja doprinose samo-sabotažama. Manifestuju se kao odbrambeni mehanizam koji se bavi duboko potisnutim emocionalnim bolnim iskustvima u traumatskim, destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama. Ponekad, imamo iskustvo u sadašnjosti, gde neki "okidač" situacija aktivira nepoželjne potisnute osećaje iz prošlosti (na podsvesnom i nesvesnom nivou). Naše telo doslovno snima sve i drži i čuva sve potisnute emocije dok im ne dozvolimo integraciju i neutralizaciju. Inače se odvija borba izmedju nesvesnog i svesnog što rezultira u nekom obliku bolesti – sada znamo da svaki deo tela odgovara određenoj psihosomatici. Potisnute emocionalne blokade mogu nastati i u detinjstvu, a imati posledice dugo nakon toga.
Regresoterapija je vodjeno putovanje unazad kroz vreme kako bi se obnovila sećanja i istražili događaji iz prošlosti nakon cega se transformativnim procesom integrišu poželjni rezultati. Sva naša iskustva od rodjenja pa i ranije su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom regresoterapije vraćamo se u detinjstvo i otkrivamo obrasce, ugovore, dogovore, percepcije, uvjerenja i strategije koje su oblikovane, na podsvjesnoj nivou ili na nivou duše, kao rezultat onoga što se dogadjalo u prošlosti.  Kao objektivni posmatrač u mogućnosti smo videti, osetiti, čuti ili doživjeti na neki nama prihvatljiv način događaje iz prošlosti koji su pridoneli današnjoj situaciji. 
Kada je emocija kompletno integrisana tj. neutralisana, onda nema potrebe da se pojavljuje “jovo-nanovo” u sadašnjosti. Integrisanjem ili neutralizaciom završavamo sa “vrćenjem u začaranom krugu” i ostavljamo sva neproduktivna verovanja, traume, drame itd. vezane za određene potisnute emocije iza sebe… osvestimo memoriju iz prošlosti a onda je menjamo kako nama odgovara da bi dobili zeljeni rezultat jer je taj emotivni teret glavni razlog nezadovoljstva, umora i bolesti. Vi mi kažite šta vas boli i ja ću vam reći koji je uzrok te boli. Sve je usko uzročno-posledično povezano.Tatjana kaze "Na mojim radionicama učim metode za uklanjanja akutnog bola, različite aktuelne metode iscjeljenja, edukacija i osvešćenje podsvesnih igrica koje igramo sa drugima i sami sa sobom ali regresoterapija nam omogućava da dobijemo uvid i razumevanje koje nam je potrebno kako bi: se oslobodili stvari iz prošlosti koje nas ograničavaju ili nas mogu povrediti; umanjili ili neutralisali fizičku ili emocionalnu bol; pomirili se s gubitkom; potstakli i ubrzali svoje ozdravljenje; poboljšali svoje fizičke, intelektualne ili emocionalne kapacitete; kontrolisali stres,prekomjernu težinu; fobije, strahove, anksioznost, alergije ili pojasnili smjer i svrhu života."
Klijent je za vrijeme regresoterapije i integracije novih željenih stanja svestan svoje okoline i celo je vrijeme u kotroli, a nakon terapije se seća svega što se dogadjalo. Takodje preporučuje se da se snimi tretman ukoliko to klijent želi, kako bi mogao da ponovi tretman sam u privatnosti svog doma pre spavanja.  
Pomoću regresije proširit ćete svest o sebi i dobiti veću kontrolu nad vašim mentalnim, emocionalnim, fizičkim i duhovnim blagostanjem; smanjuje ili neutralizira fizičku bol i ubrzava proces ozdravljenja; povezuje nas s dubokim emocijama i izvorima uzroka problema i isceljuje tamo gdje je potrebno i na način na koji je potrebno; pomoću regresije povezujemo se s delovima svesti koji nam nedostaju, kako bi se razbili začarani krugovi /paterni koji se ponavljaju u našim životima i mogućnost da se otvorimo promeni i novim iskustvima; jasnije vidimo svoju svrhu u životu i smjer u kojem trebamo ići; dok se stvara zdrava i trajna promena na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou istovremeno.
Uglavnom jednom regresoterapijom isceljujemo što je potrebno iscijeliti u datom trenutku. 
Cena grupnih radionica isceljujucih regresoterapija je 30 eura. Mesta su ogranicena pa se mozete jeviti organizatoru Ljiljana Galic na +381 612094161 ili peatmethod@gmail.com
Takodje Tatjana Milana Nikcevic će odrzati i seminare PEAT metoda koje mogu da se nadovežu na tretmane regresoterapije, jer su njene radionice i predavanja namenjena svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na odredjene načine, da identifikujemo spoljašnje znakove koji se odražavaju na unutrašnje procese, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo sa sobom od malih nogu. 
Kao što kaže Jung "Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”… Ovo su relativno nove i ne baš poznate metode u široj javnosti koje omogućavaju transformaciju stanja jedinke, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina..a i lična sudbina...  Svesni smo šta znamo, znamo šta ne znamo, ali ima stvari za koje ne znamo da ne znamo, dok im se ne izložimo. Jer ”Um izložen novoj ideji se više nikada ne vraća u svoj prvobitan oblik”
Kao hobi, iz ljubavi, Tatjana drži predavanja o raznim metodama ličnog razvoja, a P.E.A.T. je po njoj najbolji metod koji neko može da nauči kroz radionice za jedan vikend. To je relativno nova metoda koja je i dalje u razvoju (Slavinski je adaptirao 2000 god. staru praksu koju je predočio razumljivo kroz psihologiju danšnjice), a dizajnirana je za brzo uklanjanje "tereta" na podsvestnom nivou (stresa, emocionalnih blokada, napetosti, ljubomore, potisnutih emocija, strahova, fobija, otpora, anksioznosti, kompulsivnosti, mane, slabosti, problemi u odnosima i sl.). Ono što je izvanredno je brzina kojom se dolazi do rezultata, a u pitanju je protokol, pa nije potrebno biti posebno duhovan ili drugačiji, već svako ko zna da čita i prati upustva može naučiti i odmah praktikovati ove metode na sebi i drugima.
Metod je izuzetno efikasan i brz! Uklanjanje stresa ili trauma, loše memorije, ili postojeće loše navike i kreiranje novih, može da se realizuje u samo jednom tretmanu. Alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do 7 tretmana.

Takođe metode su idealne za one koji žele privatnost jer P.E.A.T nije tradicionalni proces kliničke psihologije, gde govorite o svom problemu. Ovde nema rekla-kazala, ili on je uradio to ili ovo. Ne, jer kao što je Nikola Tesla rekao: " Svaki put kad pričamo o nečemu, mi to nešto o čemu govorimo hranimo sa novom energijom, i tako priča- trauma- stres ili što god o čemu se govori raste i jača. Stara energija samim tim i dalje je prisutna, postaje još moćnija, jača i više instalirana u našoj psihi.
 Svako može naučiti P.E.A.T. metode i sam sebe neutralisati nagomilane energetske naboje nerešenih potisnutih emocija, blokada, tuđa ubeđenja koja nas guše, a gajimo ih kao da su naša verovanja, zato nam se stalno ponavljaju iste priče, drame, gde se samo učesnici “glumci” menjaju… 
Ono sto je vazno nema preduslova da naučite P.E.A.T. metode. Tehnike su praktične i korisne, brze, predvidljive, lako se apliciraju i na sebi i drugima. Po završetku P.E.A.T. radionica učesnici će biti oficijalno registrovani i dobiti certifikat P.E.A.T. praktičara za rad na sebi, familiji, prijateljima ili klijentima. Ovaj seminar se odradi samo jednom u životu, iako Tatjana daje besplatnu obnovu-utvrđjivanje gradiva na sledecoj radionici (ili preko video zapisa), jer smatra da je prvi seminar iskustveni, ali neće biti potrebe obilaziti jednom mjesečno razne seminare gde rešavate po jedan problem, već nakon prvog seminara možete sami svakog dana da neutrališete (sebi i vama dragim osobama) stare negativne emotivne naboje ili kada vam se pojavi neki novi negativni naboj vi ga odmah neutrališete u privatnosti svoga doma. 
Svaka sredina ima svoje kontradikcije i privilegije. Tatjana veruje da smo mi ono što biramo da budemo, a ne nešto što smo nasledili. Da mozemo da kreiramo bilo šta za sebe i svoj život. Da nije ljudsko poreklo to što pravi ljude uspješnim, već um koji je programiran na uspjeh. To može da ima svako, umjesto “priča” koje nastaju kao opravdanje za neuspeh, jer su to samo priče koje imaju samo ono značenje koje im mi sami damo. Na šta se čovjek fokuisira to i doživljava i time nalazi opravdanje i dokaze za svoja razmisljanja, bilo da su ona pozitivna ili ne.  Treba se usavršavati tokom celog života, zamislite kakav bi progress bio kada bi svaka 10 osoba našla svoj unutrašnji mir koji se projektuje iznutra. Kada shvatimo da sve što nas nervira kod drugih nešto što smo potisnuli nekada davno, a muči nas a ne druge! E, o tome Tatjana priča na njenom youtube kanalu sa preko 100 besplatnih video-predavanja koja dovode do uvida i osvešćenja stvari koje smo radili po automatizmu, koje su nam nametnute.  Poslušajte sami, pa mi na predavanju recite vaše utiske i dođite na seminar i radionice.
PEAT Seminari će biti održani u Beogradu, Zagrebu i Podgorici po sledećim terminima:
Maj  5 -  7, 2018 Hotel Philia u Podgorici, Crna Gora.
Maj 12 - 14 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.
 Maj 19 - 21 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.
Maj 25 - 27 , 2018 Hotel Zovko u Zagrebu, Hrvatska.

Seminari P.E.A.T. se sastoje iz tri nivoa:
Nivo I 
Dan: SUBOTA; Vreme: od 11h do18h; Cena I nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 3 metode je 100e u tu cenu je uključen i webinar Bazičnog PEATA (da obnovite i usavršite gradivo). 
1) Metoda: BAZIČNI PEAT 
Najlakši metod za naučiti i generalno najpraktičnija metoda u svim prilikama. Može da se aplicira za skoro sve što ima emotivni naboj - strahovi, fobije, otpori, anksioznost, kompulsivnosti bilo kog tipa, nepoželjna ponašanja, mane, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, otpori, stres, nesanica, depresija, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrednosti, potreba za privlačenjem pažnje, neuspjeh, problemi u odnosima, anksioznost, nesigurnost, nervoza, krivica i slično. Sve što ima naboj - mi doživljavamo kao problem.
Naši problemi, negativna stanja i reakcije a takođe i neoptimalna ponašanja, uzrokovana su onim što nazivamo mentalni i emocionalni "naboj" - sadržaji nesvesnog, potisnute misli i emocije koje smo stvorili tokom života, u različitim iskustvima a koje se aktiviraju automatski i kompulsivno u različitim životnim situacijama i stvaraju nepoželjne reakcije, stanja i ponašanja, drugim rečima “kreiraju probleme". Tretman traje prosečno od 10 do 20 minuta
2) Metoda: JUNG / SLAVINSKI METOD 
Metoda omogućava da se u roku od 5-10 minuta neutrališe naboj sa svih loših stresnih situacija, trauma, dramatičnih iskustava, čije memorije i dan danas nosimo sa sobom. Ova metoda takodje može da se aplicira za BUDUĆNOST. Često, prekognitivno znamo da nas čeka neko loše / neprijatno iskustvo (sastanak, javni nastup, ispit, razgovori, itd.) primjenom ove metode unaprijed transformišemo svoje stanje i energije i dinamiku ljudi i situacija u koje ulazimo nakon implementacije ove metode. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.
3) Metoda: MALI MAGIČNI METOD (M.M.M.)
Tehnika za uklanjanje naboja i akutnih bolova (i entiteta). U Dubokom P.E.A.T.-u, M.M.M. se koristi za telesne senzacije koje ometaju procesovanje. Takođe se može koristiti za uklanjanje naboja van procesa. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.
NIVO II 
dan: NEDELJA; vrieme: od 11h do 18h; Cena II nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 metode je 150 e u tu cenu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo. 
1) Metoda: METOD PRSTA ZA TRENUTNO UKLANJANJE TRAUMA 
Efikasan metod za uklanjanje veoma teških trauma (incest, silovanje,udesi, nesreće, smrti, sahrane, nasilje itd.). Metod ne može da se aplicira na sebi, već samo na rad na drugima. Tretman traje prosečno 5 minuta.
2) Metoda: DUBOKI P.E.A.T. (D.P)
Integriše tzv duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću, ostvarujući dvostruku korist Integracijom naboja, praktičnu i duhovnu. 
U Dubokom P.E.A.T.-u polazimo od problema, a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema. Kada dospete do najdubljeg nivoa na lancu, problem trajno iščezava i klijent će otkriti, osvestiti i neutralisati tzv Primordijalne Lične Kodove kroz integraciju ili neutralizaciju suprotnosti, što rešava fundamentalni problem zauvek (tada shvatamo svoju osnovnu životnu psihološku igru koju smo igrali u mnogim varijacijama nesvesno i prisilno, oslobođeni svojih glavnih kompulzija). Možemo i dalje igrati tu igru, ali ćemo je igrati svjesno i po svojoj volji, slobodno. Čovjek tada ima slobodu za... i slobodu od... dobijate više vremena i energije koje ste do tada trošili na te nesvesne paterne. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.NIVO III 
dan: PONEDELJAK; vreme od 17:30h do 22:30h; Cena III nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 do 3 metode je 150 e u tu cenu je uključen i sertifikat PEAT procesora. 
1) Metoda D.P.4 – najbolja tehnika za promene mana, nepoželjnih navika, karakternih osobina. Integriše identitete; Idealna tehnika za novac, ljubav, odnose, željena stanja, itd.. Pored neutralizacije problema i traumatičnih iskustava, D.P.4 metodom možete integrisati i poželjne osobine ličnosti i identitete. D.P.4 je mnogostran i fleksibilan metod. Svako može da ga radi, brz je, lako se uči, predvidljiv je. D.P.4 možemo primijeniti na sebi i na drugima. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.
2) Metoda: D.P. 2 i 3) Metoda D.P. 3
 Najednostavnije metode. Efikasne i mogu da se primenuju sa najviše zaglavljenim slučajevima i u kombinaciji sa Dubokom P.E.A.T.-om. Koristimo kada je klijent tzv zaglavljen - može da oseća nešto, a ne može da misli ili obrnuto - misli, a ne može da oseća (od silnog prigušivanja i potiskivanja). Tretman traje prosečno od 20 - 40 minuta.
Mesta su ograničena. Za prijave obratite se Ljiljani Galić na +381 645226833 ili +381 61 2094161 ili peatmethod@gmail.com
Na seminare dolaze ljudi sa raznoraznim problemima, počev od stresa, strahova, fobija i trauma iz detinjstva, do sportista i osvešćenih ljudi koji žele da lakše (bez naboja) i efikasnije ostvaruju rezultate na svim poljima. S druge strane, najviše imamo polaznika koji transformišu određene navike ili karakterne osobine, ili koji žele raditi na postizanju cilja, rezulata, jer nakon razrešenja problema, osećaju veću energiju i imaju više vremena koje su do tada trošili na nesvesne obrasce. Retki su oni koji se ne suočavaju sa nabojima, stresom, tugom, strahom, traumama, anksioznostima i sl. ili oni koji lako bez ikakvih naboja postižu svaki svoj cilj. Ali, dolaze ljudi i koji imaju somatske probleme – alergije, premor tela, ukočenost itd.

Ludi Srbi, duo koji jos nazivaju tehno rep senzacija, nastao je 2015. tako što su Petko i Marefristajlovali na rejv žurkama u Novom Sadu. Jedne večeri odlučili su da snime pesmu i nazvali su je"Idemo Niš" po poznatom uzviku sa TDI radija.

Nakon toga snimljena je čuvena Dskoteka na matricu beogradskog Tropical Bleyage-a i od tadakreće haos. Pesma se munjevito probila i osvojila širok auditorijum, a na društvenim mrežamaobarala rekorde sa pregledima! Postalo je jasno da su LS začetnici potpuno novog pravca kod nas,a i u celom svetu, repovanje na psy trance i techno matrice. LS ne promovišuloše stilove života većbez dlake na jeziku i lažnog ulepšavanja predstavljaju ne samo rejverski život Novog Sada, već icele Srbije.

Nastupili su pozivi za gostovanja sa svih strana, do sada su gostovali u 20-ak gradova u Srbiji.Svojom muzikom osvojili su simpatije i drugih zemalja Balkana, najviše Hrvatske, BIH, CG iMakedonije. LS su neposredni, surovo iskreni, zabavni, verovatno unikatna pojava na ovimprostorima.

I da, biće to jedna od najjačih žurki ove godine, tako da, vidimo se u KPTM-u!!!

Nakon žurke svi posetioci su dobrodošli na specijalnom techno afteru na kom će za mix pult statinemački artist Miles Nitch, dok će domaću podršku pružiti TKNO, jedan od najkvalitetnijih domaćih DJ-eva i producenata.

Putujući Evropom ranih 90-tih, Nemački di-džej i producent Miles Nitch posećivao je velike festivale ižurke. Osim putovanja, na njegov muzički ukus značajno je uticao Sven Väth-ov klub Omen i jedinstvenomesto Dorian Gray, koje se nalazi u podrumu frankfurtskog aerodroma.

Displaying KRI_8653.jpg

Inspirisan Chris Liebing-ovim neverovatnim vinil setovima, 2002. godine kupio je svoje prve gramofone ipočeo da uči da miksa, što je označilo početak njegove di-džej karijere. Danas može da se pohvalibrojnim gigovima u klubovima kao što su U60311 i Tanzhaus West u Frankfurtu, Magdalena u Berlinu,Butan u Wuppertalu, Fusion u Münster-u i festivalima kao što su Amsterdam Dance Event, Ruhr in Love iNature One.

Dodatne informacije oko žurke možete dobiti na zvaničnom Facebook eventu

Tagged under: , , ,

Naime, polemika je nastala nakon što je Lukasa izbacilo iz takta to što pojedini članovi žirija dugo komentarišu neke kandidate, zbog čega se žiriranje oduži. Bosanac i Marija Šerifović predugo su objašnjavali kandidatu šta treba da ispravi u interpretaciji, a to je Aci, po svemu sudeći, išlo na živce jer se nije složio sa njihovim mišljenjem.

– Ova palamudi ovde i ti palamudiš! Samo lupate ovde gluposti neke – vikao je Lukas.

printscreen/TVPRVA

Dragan Stojković Bosanac

– A šta ti, Aco, pričaš?! Pričaš ovde po pola sata i zbog tebe svi treba da ćute – poručio mu je Bosanac, sa kojim se složila i Šerifovićka. U nastavku emisije Lukas je u više navrata provocirao i ostale članove žirija. Gledaoci će čitavu raspravu moći da vide na Prvoj televiziji u subotu sa početkom u 21 sat.

Za razliku od ostalih zadrugarki, Andrijanu relativno retko viđamo u glolišavim izdanjima, pa nije ni čudo što što je njena guza u tangama privukla toliku pažnju.

Sigurna u njegovim rukama: Sloba svuda nosio povređenu Kiju, spremio joj doručak i ručak, a ovako je reagovala Luna (VIDEO) (FOTO)

Mnogi gledaoci su Andrijanu uporedili sa Dženifer Lopez, a u prethodnih šest i po meseci ona se nekoliko puta skidala pred kamerama…

… I svaki put je njena zadnjica izazvala mnogo komentara.

A da li je Radonjićeva bolja od Džej Lo, procenite sami.

Tagged under: ,

Veliki šef za utorak uveče priprema žurku u „Zadruzi“ a učesnike će zabavljati Vladimir Arsić Arsa, pobednik „Velikog brata“ i „Pinkova zvezda“ Saša Kocić Koce.

Duško se raspitivao kod Žutog kakva je Maca u krevetu, pa dobio odgovor kakav nije očekivao (VIDEO)

Da podsetimo, čuveni Arsa, koji godinama radi kao di-džej, pobedio je 2009. u „Velikom Bratu“ i osvojio 100.000 evra. Međutim, momak iz Užica je ušao u legendu po verovatno najbizarnijem seksu u domaćim rijalitijima.

Printskrin: TV B92

Arsa je tada imao čudan seks sa Danicom i to napolju….

… U pokrivenom bazenu.

Takođe, u „Velikom Bratu“ je Arsić imao česte okršaje sa Dragicom pa će biti zanimljivo videti njihov ponovni susret.

Ona je ispričala kako je preživela situaciju koja ju je veoma uplašila, a to javnost do sada nije znala.

“Ja nisam imala te slučajeve gde hoće materijalno nešto da odnesu. Hteli su mene da odnesu! (smeh) Majke mi… Ja sam čak i tužila razne ljude koji su upadali kod mene kuću u pokušaju da me upoznaju ili ne znam šta je njima bilo na pameti, da smo možda drugovi ili tako nešto, jer sam imala ljude koji su bili zaljubljeni u mene. Sve je to ružno i nezgodno kada imaš nekoga koga ne poznaješ da ti ulazi u dvorište, a kamoli u kuću, gde uđu, odnesu ti neke vredne stvari…Ja sam rekla – zakon kao u Saudijskoj Arabiji za lopove, za razbojništva, jer nema ništa gore nego da te neko istraumira i odnese ti nešto što si ti svojim radom i trudom zaradio”, rekla je pevačica za Telegraf.rs.

Pokušali su da je kidnapuju, a u pitanju su bili zaljubljeni muškarci.

“Bili su zaljubljeni u mene. Oni su bili ubeđeni da su oni pravi ljudi za mene. Mislim, muškarci mog života. Sve sam prijavila policiji”, ispričala je Rada.

Tagged under:

foto: stil.kurir.rs

Muhamed Ali (rođeno ime Kasijus Klej)predstavlja jednu od najzanimljivijih, najvoljenijih i u isto vreme najkontroverznijih ličnosti XX veka.

Osim što je bio maestralni bokser čije su veštine i borbe ispisivale istoriju sporta, uhvatio se u koštac sa užasnim nasleđem robovlasništva, ratnohuškačkom politikom, ustavnim poretkom SAD, Parkinsonovom bolešću, predrasudama, mržnjom, ali i ličnim sumnjama i strahovima.

Koliko je Ali bio dobar u samopromociji posvedočio je Nil Lajfer, verovatno najbolji sportski fotograf svoje generacije. Fotografisao je Alija za časopise „Tajm“ i „Sports ilustrejted“.

Nil Lajfer:

„Ispričaću vam priču koja će najbolje ilustrovati njegovu genijalnost. Kada je postao profesionalac, „Sports ilustrejted“ je objavio članak o njemu. Za slikanje Alija za potrebe članka angažovali su honorarnog fotografa Flipa Šulkea i Ali – tada se još zvao Kasijus Klej – ga je pitao „Za koga radiš?“ Šulke mu je rekao da radi za časopis „Lajf“ koji je tada bio najveći magazin u zemlji.

U to vreme Ali nije bio toliko popularan. Jeste bio osvojio olimpijsku medalju, ali to je bilo sve.

„Čoveče, hajde da me slikaš za „Lajf“ magazin“, napao ga je Ali, na šta mu je Šulke odgovorio: „To bi bilo sjajno, ali nema šanse da prođe kod urednika“.

Nekako je to prihvatio, ali je postavljao isto pitanje na svakih 5 minuta.

„Reci mi šta si sve slikao?“ pitao ga je Ali, a Šulke je objasnio da se dosta bavio podvodnom fotografijom, i da je u toj oblasti postao stručnjak. Aliju je u tom trenutku pala na pamet sjajna ideja koja govori bolje od bilo čega drugog kakav je genijalac bio.

Raskolačio je oči i rekao Šulkeu:

„Ovo nikome nisam rekao, ali trener i ja imamo jednu tajnu. Znaš li zašto sam ja najbrži bokser na svetu? Zato što sam jedini koji trenira pod vodom“.

„Ne razumem“, zbunjeno je odgovorio Šulke.

Ali je nastavio: „Znaš li zašto borci nose teške cipele kada trče? Zato što kada promene obuću, dobiju jak osećaj lakoće i mogu da trče veoma brzo. E pa ja skočim u vodu do ramena i borim se pod vodom, tako da kada izađem iz vode, postajem brz kao munja jer ne postoji otpor vode“.

Šulke mu baš i nije poverovao, ali Kasijus nije odustajao i da bi ga ubedio rekao je: „Sutra ujutru ćeš videti kako to radim. Ako mi središ članak za „Lajf“, dozvoliću ti da me slikaš u bazenu kako treniram“.

Šulke je narednog dana pozvao urednike „Lajf“ magazina i predložio članak koji je na kraju objavljen na pet stranica.

Dve stvari se sećam kada je taj događaj u pitanju. Prva je da je Ali bio neplivač, a druga da nikad u životu nije zamahnuo rukom ispod vode.

Takav genijalac se ne rađa često. Malo genijalac, malo prevarant“.

*Citat preuzet iz knjige „Muhamed Ali: Životna priča“.


Nedeljni horoskop od 19. do 26. marta

ponedeljak, 19 mart 2018 by

Foto:nezavisne.com

Ovan

Neko će vas iznenaditi lošim informacijama, ali uz dodatnu upornost i veliki napor na kraju ćete biti zadovoljni svojim poslovnim uspehom. Bolje je, da izbegavate saradnju sa nepoznatim osobama i da proveravate sve moguće informacije u vezi materijalnih ulaganja. Neko sa strane pokušava da vam iskomplikuje ljubavni život ili odnos sa voljenom osobom. Dobro razmislite, šta je vredno i koga želite da sačuvate. Moguće je, da napravite i novi ljubavni izbor.

Bik

Ako vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting koji imate, prihvatite razne mogućnosti sporazumnog dogovoranja. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, bez obzira na saznanje da vi imate bolje ideje. Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o jednoj osobi koja vam je na neki način „nedostupna“ i udaljena. Smirite svoje strasti i potrudite se da prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Blizanci

Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili i sve tekuće probleme rešavate u hodu. Imponuje vam podrška koju dobijate u svom okruženju, naročito kada je reč o finansijskim zahtevima. Nema razloga da se pretarano uzbuđujete zbog nekih privatnih događaja, jer uskoro će se sve razrešiti u vašu korist. Voljena osoba ume da vas podstakne na pozitivne reakcije i da u vama pokrene snažne izlive emocija, koje vode ka uzajamnim nežnostima.

Rak

Informacije koje dobijate potvrđuju materijalni dobitak ili uspeh u poslu kojim se bavite. Morate delovati dovoljno ubedljivo pred svojim saradnicima i naročito, pred osobom koja sumnja u vaše profesionalne sposobnosti. U ljubavnom životu, sada želite da sprovedete neke nove odluke i nećete se pokajati zbog toga. Možda vaš partner još uvek nije spreman na velike korake ili da postupi po svim vašim instrukcijama, ali vam se neće ni suprotstavljati.

Lav

Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i stalo vam je da ostvarite niz značajnih ciljeva. Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom procenjujete ishod u svim poslovnim pregovorima. Očekuju vas i brojne povlastice u odnosu sa saradnicima. Smišljeno odlažete suočavanje sa određenim dilemama u ljubavnom životu, a novi izgovori ne mogu da vas opravdaju pred bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoj razum i osećanja.

Devica

Angažovani ste na više stana, ali rezultati stižu sa izvesnim zakašnjenjem i mimo nekih standardnih normi. Potrudite se da što bolje prilagodite svoj stil poslovnog izražavanja u odnosu na već utvrđena pravila ili na visoke kriterijume koji su postavljeni. Nadahnuti ste romantičnim mislima i stalo vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom ili velikom stilu. Uživate u situacijama kada oko sebe možete da vidite srećna i zadovoljna lica.

Vaga

Nalazite se u kreativnoj fazi, a okolina deluje vrlo blagonaklono prema svim vašim idejama ili inicijativama koje pokrećete. Važno je da se orijentišete ka vrlo ambicioznim ciljevima i da učinite sve što je u vašoj moći kako biste ostvarili najbolje razultate. Nastavite da ulivate emotivnu podršku svom partneru zarad zajedničke sreće koja vas prati. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti sve uslove za harmoničnu vezu.

Škorpion

Od vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima koje ćete postaviti. Emotivna inspiracija je uvek neiscrpna, posebno kada se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u vama pokreće lepe misli i neku „čudesnu energiju“. Osećanja vas navode na plemenite misli ili na potrebu da usrećite svet oko sebe.

Strelac

Vi imate svoju listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ili nešto usporava u aktivnostima koje ste započeli. Ipak, potrebno je da prispitate svoje stavove u dogovoru oko finansijskih pitanja koko biste izbegli eventualne prozivke ili neprijatnosti. U ljubavnom životu čini vam se partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili da vam neprekidno postavlja nove zahteve. Potrebno je da napravite emotivnu distancu, pre nego što donesete novu odluku.

Jarac

Stalo vam je da proširite svoje saznajne vidike i da se dalje profesionalno usavršavate u različitim pravcima. Važno je da nastavite sa primenom svih proverenih obrazaca uspešnog poslovanja, kao i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Vaši poslovni maniri i diplomatska nota deluju podsticajno na okolinu. Nalazite se u fazi novog emotivnog uzleta, neko vas je zaintrigirao svojim ponašanjem i deluje provokativno za vaš ukus. Uživajte u svom svetu intime.

Vodolija

Imate utisak da vas okolina ne podržava dovoljno u raznim inicijativama koje ste započeli, ali nemojte dozvoliti da to dalje utiče na vaše rasuđivanje ili na vaše kreativno raspoloženje. Moraćete da se snalazite na razne načine i da opravdate svoje sposobnosti. Važno je da postoji dobar epilog. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Sada je trenutak da se prepustite osećanjima i da uživate uz svog partnera.

Ribe

Umete vešto da zaobiđete neka ustaljena poslovna pravila koja vas prilično iritiraju. Dobro je da na originalan način prilazite svim poslovnim temama i da svesno koristite svoj šarm u najrazličitijim situacijama. Ne dozvoljavate da vam neko uskraćuje emotivne užitke i zadovoljstvo. Spremni ste da učinite nešto vrlo fascinatno.

personalizovani h

Tagged under: ,

Anabela Atijas sukobila se danas oko 13 časova sa nepoznatim muškarcem, na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu.

Ona i muškarac D.M. svađali su se oko parking mesta, a nakon izvesnog vremena Anabela je na lice mesta pozvala policiju.

Autor: TvPink Printscreen

Na parking je stigla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći.

Anabela je rekla kako ju je D.M. udario, a konstatovano je da ima ogrebotine.

Autor: TV Pink Printscreen

S druge strane, muškarac D.M. tvrdi da majku Lune Đogani nije ni pipnuo.

Ipak, Anabela nije želela uopšte da komentariše događaj, nego je samo šturo dogovorila.

– Veliku odgovornost vi mediji imate. Ljudi nas mrze. Toliko – kratko je rekla Anabela.

Autor: TvPink Printscreen

Na naše pitanje da li je napadnuta zbog ćerke Lune koja se nalazi u Zadruzi, Anabela je odgovorila kratko:

Tagged under:

Foto: Screenshot

Večita dilema prilikom izbora fakulteta i buduće profesije jeste da li slediti svoje srce bez obzira na to gde vas to može odvesti ili, ipak, racionalno doneti odluku koja će vašoj karijeri dati sigurniji put?

Imamo važnu vest za vas: ne morate da odustanete od svojih snova. Fakultet savremenih umetnosti je mesto gde vaše želje postaju stvarnost.

Predupis u novu klasu je u toku, obezbedite svoje mesto na vreme.

Ne morate da birate između umetničke i profitabilne karijere

Umetnost i profitabilna karijera nisu i ne treba da budu dve suprotstavljene strane. Fakultet savremenih umetnosti nudi obrazovanje sa kojim ćete moći da radite ono što volite a da pritom i dobro zarađujete.

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba+. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci koji su cenjeni profesionalci u svojim profesijama su zaštitni znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i umetničke produkcije učestvuju u predstavama i raznim proijektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet ima saradnju. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka, koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

Od umetnika za umetnike – profesori su vrhunski priznati umetnici

Za obrazovanje nove generacije umetnika presudni su njihovi mentori, šefovi klasa i ostali profesori. Predavači na FSU su vrhunski stručnjaci u svojim profesijama, koji su studentima uvek na raspolaganju, usmeravaju njihov umetnički razvoj i oblikuju njihov talenat. Još tokom studiranja, studenti kroz praksu, izložbe i predstave toliko napreduju da im postaju ravnopravne kolege.

Profesori koji vole svoj posao su dobri profesori. Pored toga što prenose svoja znanja i iskustva, oni uživaju i u kreativnom procesu koji dele sa studentima.

Odaberite granu umetnosti u kojoj će vaš talenat doći do izražaja

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između šest programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru: Likovne umetnosti – Slikarstvo, Dramske umetnosti – Gluma, Dizajn enterijera, Grafički dizajn, Dizajn kostima, Menadžment umetničke produkcije i medija.

Ako želite da nastavite da unapređujete svoje akademsko znanje, školovanje možete nastaviti na master i doktorskim studijama na FSU.

Počnite da gradite umetničku karijeru još tokom studija

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Donesite pravu odluku za budućnost, upišite FSU i postanite umetnik 21. veka.


TOP