FORGOT YOUR DETAILS?

Zaljubljeni u Staru damu: Bufon, Kjelini, Pogba i Vidal

by / Sunday, 16 November 2014 / Kategorija Vesti Sport

Juventus u minulom prelaznom roku nije bio naročito aktivan kada su u pitanju kupovine, a najveći uspeh kluba iz Turina je što su zadržali ključne igrače Đanluiđija Bufona, Đorđa Kjelinija, Pola Pogbu i Artura Vidala. To nije bilo nimalo lako.

Golman Stare dame je imao najprimamljiviju ponudu pošto je generalni direktor šampiona Italije Bepe Marota otkrio da je vetarn propustio ogroman novac kako bi i dalje nastupao za crno-bele.
„Kada je Bufon obnovio ugovor imao je ponudu stranog kluba vrednu 10.000.000 evra. Điđi je u stvari skratio svoju platu da bi ostao sa nama“, objasnio je Marota.

<!—->

Čak je i defanzivac Kjelini bio na meti drugih klubova iako se o tome nije znalo ovog leta.
„I Kjelini je preko leta imao priliku da ode u inostranstvo za unosan ugovor, ali je odlučio da obnovi ugovor sa nama“.

Ako se o Kjeliniju nije pričalo, prelazak Artura Vidala u Mančester Junajted je svakog dana bila tema novinskih pisanja, kao i transfer Pogbe u Pari Sen Žermen.
„Nismo želeli da damo Vidala Junajtedu, kraj priče. Pored toga, naš odnos sa njegovim agentom je dobar. Što se tiče Pogbe, samo što smo obnovili njegov ugovor. Imao je malu platu, pa smo odlučili da je unapredimo. Uvek zavisi od igrača – ako su Pogba i Vidal srećni i žele da ostanu, onda ćemo ih zadržati“, rekao je Marota.

Izvor:: Zaljubljeni u Staru damu: Bufon, Kjelini, Pogba i Vidal

Share Button
TOP