FORGOT YOUR DETAILS?

Vest da pevač Sloba Radanović sutra ulazi u „Zadrugu“ mnoge je iznenadila. Nakon ovog saznanja svi se pitaju kako će Luna Đogani reagovati na njegov dolazak u Belu kuću, a ovim povodom oglasio se njen otac Gagi Đogani.

Folk zvezda Dara Bubamara rešila je da se brutalno obračuna sa hejterima.

Aleksandra Subotić imala je razgovor sa dečkom Davidom Dragojevićem i ocem Karađorđem Subotićem. Oni su na sve načine pokušali da je oraspolože, ali u tome nisu uspeli pa je došlo do nove svađe.

Veridba Karađorđa Subotić i Ivane vrbaški izazvala je pravi haos u „Zadruzi 2“, Aleksandra je doživela nervni slom, ali tek će pobesneti kad sazna šta je Mina uradila.

Glavni zadatak Mi-38 – uništavanje tenkova i žive sile protivnika. On može da pogađa kopnene ciljeve, izviđaju i patroliraju okolinom.

Tagged under:

Nakon teškog perioda koji je sada iza nje, pevačica Nataša Bekvalac smatra da će se ponovo zaljubiti i dodaje da je žena koja veoma voli život.

Novi vođa u „Zadruzi 2“ je Toma Panić. On je rešio da situaciju u rijalitiju učini veoma napetom kako izbrom potrčka, tako i omiljenom osobom.

Dok su ukućani na izboru „potrčka“ Miljana Kulić iskoristila je priliku da pokrade sve što je mogla da nađe dok je „imaginarijum“ bio pust, jer su svi bili u dnevnoj sobi.

Poznata voditeljka televizije „Prva“, Marija Kilibarda, iznenadila je sve one koji je prate na društvenim mrežama novim izdanjem, koje je pokrenulo veliki broj komentara.

Folk diva Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Beču, a u Austriji su joj društvo pravili niko drugi do njen sin Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić.

Poznata voditeljka Dragana Katić (53) svake nedelje gledaocima poželi „dobro veče“ u emisiji „Nikad nije kasno“.

Džena Dženović je Srpkinja koju na Instagramu prati preko dva miliona ljudi. Rođena je u blizini Beograda kao najstarije od četvoro dece.

TOP