FORGOT YOUR DETAILS?

NASA neće biti u mogućnosti da odbrani planetu Zemlju od džinovskog asteroida koji bi mogao da izbriše život na našoj planeti 2135. godine, prenose svetski mediji zabrinutost stručnjaka.

Tagged under:

Večeras gledaoce na TV Pink očekuje poslednja emisija petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ i spektakularni nastupi najboljih talenata regiona.

Pevačica Mia Borisavljević nalazi se u devetom mesecu trudnoće i pitanje je dana kada će se poroditi. Njen izabranik,

Za njim su ludele najlepše žene sveta, glumio je u najvećim akcijama s kraja 70ih i 80ih godina prošlog veka. Od svega toga ostala je sjajna uspomena i nažalost samo bleda slika nekadašnjeg šmekera Barta Rejnoldsa.

Poznati fudbaler Nenad Jestrović našao se juče u centru ogromnog skandala. Njegova bivša supruga Tamara nasrnula je na njegovu sadašnju Mirjanu ispred zgrade u kojoj žive.

Ekipa magazina „Blic puls“, koji je danas u prodaji uz dnevnu novinu „Blic“, otkriva šta je Saša Popović rekao u iskazu u policiji nakon što je opljačkanja njegova kuća u elitnom delu Beograda. Uz to, otkrivamo i kome pripada pištolj koji je lopov uzeo iz kuće čelnog čoveka „Granda“.

Novi snimak, sa koga je nedavno skinuta oznaka tajnosti, prikazuje neidentifikovani leteći objekat u veoma brzom letu, nedaleko od istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, a koga su 2015. godine pratila i snimila dva pilota američkog vojnog vazduhoplovstva.

Tagged under: ,

Retko kad imamo prilike da je vidimo u golišavim izdanjima, a sada je odlučila da napravi presedan, pa je ovaj njen potez naišao na burne reakcije onih koji je prate.

Ona je jedna od retkih dama koja je pre nego što je došla u kraljevsku porodicu mogla da radi, skoro sve, što joj se prohte. Pravila je niz nezamislivih prekršaja, ali je niko zbog toga nije kažnjavao. Ipak, Megan Markl je naišla na zabranu.

Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović beleži velike uspehe u boksu, kojim se aktivno bavi od prošle godine, a najveća podrška mu je izabranica Bogdana, pa tako nije krila sreću što je pobedio na nedavno održanom meču u Jagodini.

Iako se mnogi pevači trude da izgrade skoro pa idealan odnos sa svojim kolegama, jedna pevačica očigledno nema tu nameru. Kod Stoje je sve po principu „što na um, to na drum“ pa je tako bilo i ovoga puta.

Poznata glumica Jelena Gavrilović vešto krije svoj ljubavni život i o njemu ne želi da govori u javnosti. Kada smo joj postavili jedno pitanje, poručila je gde se nalaze vrata prostorije, a nakon toga i sama izašla van. Šta se desilo pogledajte u videu.

TOP