FORGOT YOUR DETAILS?

Naučnici koji prate kitove u reci Sen Loren (Kanada) primetili su nešto neobično u grupi mladih belih kitova. Jedan od njih, naime, uopšte nije beli kit.

Roboti će najkasnije do 2025. obavljati 52 odsto postojećih poslova, gotovo dvostruko više nego danas, pokazalo je istraživanje Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

Najomiljeniji pedijatar na svetu (VIDEO)

subota, 15 septembar 2018 by

Smeh je najbolji lek, kaže stara poslovica, a da je tako, dokazao je i ovaj simpatični doktor iz Kalifornije.

Borba pitona u – dnevnom boravku? (VIDEO)

subota, 15 septembar 2018 by

Da li možete da zamislite scenu u kojoj se dva pitona ljuto bore jedan protiv drugog i mere svoje snage u vašoj spavaćoj sobi? Upravo to se desilo jednoj porodici u gradu Brizbejnu u Australiji.

Tagged under:

Čudan objekat na Antarktiku pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je.

Sigurno ste se nekad zapitali zašto vaš pas neke ljude obožava, dok druge ignoriše ili je čak neprijateljski nastrojen prema njima. Nema sumnje da ste nebrojeno puta čuli, a verovatno i sami izgovorili „zna pas ko je rđav čovek“.

Tagged under:

Mina Vrbaški je pre ulaska u rijalitija izjavila da ima dečka i da ga voli. On je čak ispratio i u karantin ispred kog su se dugo ljubili, ali odmah po ulasku u rijaliti šou program „Zadruga 2“ ona je svog dečka Igora Terzića zamenila sa zadrugarom Jovicom Putnikovićem.

U Primorskom okrugu Sankt Peterburga u subotu uveče grom je udario u gromobran „Lahta centra“, najviše zgrade u Evropi.

Pevačica Aleksandra Prijović kroz nekoliko meseci postaće majka, budući da očekuje prvo dete sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Ovo je 6 tipova srpskih mladoženja

ponedeljak, 10 septembar 2018 by

Iako su na dan venčanja sve oči uprte u mladu, često i mladoženja zna da „zabiberi“ svadbeno veselje. Ponekad se desi da, pored gostiju, svojim postupcima iznenadi i sebe samog. Ovih šest tipova mladoženja se najčešće sreće na srpskim svadbama.

Tagged under:

Pevačica Teodora Džehverović priznaje da povremeno nailazi na osude zbog provokativnog oblačenja na sceni.

Luna Đogani nije još čestito ni ušla u šou a već su počeli da joj prilaze muškarci. Fudbaler Lazar Jeremić prvi je prišao blogerki i započeo razgovor ni manje ni više nego na krevetu.

TOP