FORGOT YOUR DETAILS?

Nakon osamnaest godina lutanja, mačak zvani Kimba vratio se svom vlasniku u nemačkome glavnom gradu Berlinu.

Tagged under:

Pop zvezda i članica žirija „Zvezda Granda“ je na koncertu u „Štark areni“ napravila presedan, o kom se i te kako priča. Marija je, naime, odlučila da na veliku scenu, na kojoj je pevala pred 20.000 ljudi, pusti novinare i fotografe, pa su prisutni mogli da vide scenu kakvu do sada nismo imali prilike da vidimo.

Naučnici su na Havajima uslikali redak snimak plavog plamena metana koji izbija iz kratera Kilauea vulkana dok se vidi i lava koja izbija u pozadini.

Tagged under:

U očekivanju izlaska Velike Britanije iz Evropske unije sledeće godine, broj Britanaca koji su postali nemački državljani skočio je za 162 odsto prošle godine, saopštila je nemačka Savezna služba za statistiku.

O njenom privatnom životu naširoko se pisalo i pričalo, a na mnogobrojnim venčanjima nije štedela. Od sume novca koju je izdvojila za poslednje sklapanje braka mnogima bi se zavrtelo u glavi, a više detalja o burnom ljubavnom životu Elizabet Tejlor i plaćanjima venčanja saznajte u videu koji je pred vama, kao i o drugim svadbama poznatih ličnosti, koje su koštale bogatstvo.

Princ Hari i njegova supruga, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, danas su se prvi put pojavili na jednom događaju kao novovenčani kraljevski par.

Poznati učesnik „Zadruge“, o kom se poslednjih nedelja i te kako priča, nije mogao da veruje šta ga je snašlo u rijalitiju, pa je negodovao dok su ga kamere pratile u stopu.

Stub života ili Stub Kači prirodni je krečnjački monolit u istoimenom selu na zapadu Gruzije, koji je okružen rečnom dolinom Kačure.

Nova naučna studija otkrila je kako je „mrtva zona“ u Arapskom moru najveća u svetu, piše „Lajv sajens“.

Tagged under:

Tomas Markl, koji zbog zdravstvenih problema nije mogao da prisustvuje venčanju svoje ćerke Megan i princa Harija, oglasio se odmah nakon svečane ceremonije.

Manuel Garsija Hernandez možda je najstariji čovek na svetu. Ima 121 godinu i brine o kokoškama na porodičnoj farmi u Verakruzu u Meksiku.

Popularna glumica Džulija Roberts većš godinama se nalazimeđu najlepšim damama čitavog sveta, međutim zbog ovog poteza mnogi su tvrdili da ih je zgadila. O čemu se radi, kao i ko ju je podržao, pogledajte u videu.

TOP