7 frajera na koje često nailazite, a treba da ih izbegavate u širokom luku

Share Button

Sa njima nikada ne možete biti srećne i ispunjene!

Predstavljamo vam sedam vrsta muškaraca koje ste verovatno nekad srele u životu i ako ste nekad pomislile da im pružite priliku, odmah vam kažemo veliko NE, jer su to tipovi  od kojih treba samo da pobegnete što pre. A evo i zašto…

Večni zavodnik.

Kada izađete negde, bilo u klub ili kafić , on flertuje sa ženskim osobama i ne postoji ni jedan način da ga sprečite u tome. Njegov pogled je na svim drugim djevojkama, samo ne na vama.

Uplašen od samopouzdanja.

Ovaj frajer se plaši da priđe devojkama koje izgledaju samouvereno i koje su svesne vlastitog s*ksepila.

Dobrica

Takvi tipovi obično su nesrećni u ljubavi jer misle da devojke vole samo opasne frajere. Istina je da žene vole muškarce koji imaju više strana – koji znaju kada treba da budu dobri, a kada,  po potrebi, i „opasni“.

Fasciniran vašim poslom.

On hvata svaku priliku da se meša u vaš posao jer je njegov mnogo manje zanimljiv ili ga čak uopštee i nema. Niko ne želi muškarca koji misli da je najpametniji, zar ne?

Loš u krevetu.

Njegovi potezi vam baš i ne odgovaraju, i ne trudi se previše da vas zadovolji. Oslanja se  na svoje ustaljene pokrete jer je to možda odgovaralo njegovoj bivšoj djevojci. Pokušajte da mu to objasnite na lep način, a ako se ništa ne promijeni – niste dužne da to trpiete.

Ženskaroš.

Tip koji se u izlasku odvaja od svog društva, prilazi vam tako što izgovara neku glupu izjavu i pokušava da vas osvoji je jedno veliko NE. Ono što je sigurno da je već promenio previše devojaka (takve fore nažalost često upale), i ako biste ga pustile u svoj život, nismo sigurni koliko bi to bilo dobro za vas.

Prodavac tuđih fora.

Takvom muškarcu su razne rasističke i s*ksističke šale smešne, dok su vama šokantne. Takođe, priča razne viceve koji su zanimljivi isključivo njemu. Što je najgore, on je samo kopija svog jako duhovitog prijatelja. Loša kopija.

Izvor:cosmopolitan.rs/Foto:www.shutterstock.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *