Budite ljubavnica o kojoj svaki muškarac sanja

Share Button

Uz neke korake možete postati boginja s*ksa, što će vašeg dragog raspametiti, a vaš s*ksualni život učiniti mnogo bogatijim.

s*ks na eks u nekom skrivenom kutku kuće vaših prijatelja, naređivanje u krevetu, bezobrazni govor i gruba igra jesu neki od koraka koji će učiniti da vaš dragi poludi za vama.

Muškarci najčešće razmišljaju o svojim devojkama dok masturbiraju, zato mu dajte razlog da žudi za vama i kad niste jedno pored drugog. S druge strane, kad ste zajedno, potrudite se da se između vas javi vulkan strasti, koji muškarac nikad neće moći da zaboravi.

1. Prljave reči

Muškarce neverovatno uzbuđuje kad mu tiho na uvo govorite šta biste voleli da vam radi. Zato mu napunite glavu jakim s*ksualnim nabojem i izludite ga „prljavim“ pričama. Bezobraznim rečima podstaći ćete ga da doživi bombastičan orgazam i da se oseća posebno u vašem zagrljaju.

2. Pune entuzijazma

Muškarci žele da budu s nekim kog s*ks zanima i ko to ne odrađuje kao uslugu. Nema ništa zavodljivije od entuzijastične ljubavnice. Ne gurajte s*ks na poslednje mesto vaših potreba, već mu u svakom trenutku dajte do znanja da ne možete da dočekate da vas dodiruje na određenim mestima, a onda mu priuštite nezaboravnu eksploziju strasti.

3. Budite spremne za s*ks

Častite ga vrućom porukom dok je na poslu ili mu pošaljite erotske fotografije, od kojih će mu zastati dah. Kad dođe kući, otvorite mu vrata goli i strasno ga poljubite dok ne počne da gori od želje i prisloni vas uza zid. Priuštite mu nezaboravno zadovoljstvo u automobilu, a uvek budite samouverene jer je samopouzdanje neverovatno s*ksi.

4. Novi trikovi

Ne dozvolite da vas monotonija ubije i napravi od vašeg intimnog života rutinu bez čari i emocija. Isprobajte najrazličijte poze, budite gladni njegovih dodira u svako doba i na svakom mestu. s*ksualna želja je kao apetit, zato probajte drugačije i zanimljive ukuse. Ako ste kod prijatelja, iskradite se do neke skrivene prostorije i priuštite sebi jedan s*ks na eks.

5. Hvalite ga

Često mislimo da su žene te koje komplimenti hrane, ali muškarci podjednako uživaju u lepim rečima i vole da budu maženi i paženi. Ženu koja ima pregršt komplimenata za svog dragog on će poželeti da zadovolji maksimalno kako bi uvek bio njen predmet obožavanja. Zato ga omađijajte lepim rečima i gestovima, znaće da vam se oduži.

6. Preuzmite inicijativu

Dajte instrukcije svom partneru šta bi trebalo da radi i jasno mu pokažite gde i kako biste voleli da vas dodiruje. Muškarac želi ženu koja je sigurna u svoje s*ksualne želje, zato preuzmite inicijativu i predložite nešto novo, što će osvežiti vaše intimne trenutke. Istražujte sebe i svoje telo zajedno s partnerom, odglumite njegovu gospodaricu s*ksa.

7. Isprobajte fantazije

O divljoj strasti ne možete ništa naučiti kroz p*rniće ili erotske romane. Bacite na sto otvorene karte svih fantazija i krenite da ih sprovodite, bilo da je reč o s*ksu na javnom mestu ili nešto drugo što vas posebno uzbuđuje. Iskoristite svojih pet minuta u liftu i osetite vrhunski orgazam. Napravite sopstveni p*rno-scenario i prepustite se mašti.

Izvor: inforsportal.com/Foto:pixabay.com

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *